• Simpatizer
    606
    Kad idu u prodaju karte za loksu
  • Liks90
    2.6k
    Celtic:

ZD 270
  • SAS1987
    15.3k
    Lako za škotske navijače, advent je izgleda privukao i brojne turske... :lol:

...advent koji je privukao brojne turske u Zagreb...
  • Marko
    0
    Prodajem 2 karte za sjever gore, zbog nemogucnosti odlaska na tekmu, naravno po nabavnoj cijeni.
  • Zvone92
    61
    ako prodaje tko za sjever dolje nek se javi
  • NitkoBitan
    20.8k
    Bit ce vam karata za sjever dolje danas navecer ili sutra ujutro, odnosno ono kaj prepuste godisnjaci...
  • Kralj77
    31
    Imam kartu za sjever dolje sutra, nemogu radi posla ići. Ako nekome treba neka se javi
  • NitkoBitan
    20.8k
    Evo upravo ima par slobodnih mjesta na sjeveru dolje u online prodaji.
  • Kralj77
    31
    evo imam jednu
  • Zoran
    108
    Momci, moze info za Lokomotivu? Oni karte prodaju iskljucivo na karatani na dan utakmice ili? Za sutra imam godisnju pa me ne zanima. Thx
  • ShanKu
    1.1k
    do sada je bila prodaja kod Lokomotive samo na karatani, i ovaj put bude tako.

(Da iskoristim post, ako ima netko ko je voljan ili je u mogucnosti.. uzet i za mene kartu za istok, platim na dan tekme)
  • badjibadara
    4.2k
    Prodaja je obično dan dva ranije u Kranjči. Znali su napisati da ne prodaju na dan utakmice, ali bi se ponukani upitima predomislili.
  • DrawTube
    5.7k
    Boli me briga za njihove talente i školu, klub koji kao da je namjerno pokušavao da Dinamovaca bude što manje na Kranjči i koji misli da je pretplaćen na taj stadion a ima 0 navijača i nema online prodaju u 2024 mi nikak ne može biti drag.

Drago mi je da ih prvo uskoro činimo beskućnicima, a nadam se jednom i izbacujemo u 2. Ligu
  • Šteco
    793
    Infrastruktura je napravljena, nije mi jasno u u rmu je sad problem? Da li skeneri rade okej pa svejedno objavljujemo broj izdanih ulaznica ili skeneri i dalje ne rade kako spada pa objavljujemo broj izdanih ulaznica.Crni86

Do utakmice s Borussiom Dortmund svaku tekmu sam normalno učitao. Tu tekmu SD ulaz 2, zapadna strana, dva od tri skenera nisu radila. Nakon nekog vremena je redar počeo puštati kroz ogradu bez skeniranja, samo pregled karte, pa sam tako i ja ušao.

Prije toga sam vidio u nekoliko navrata da se tako ulazi i na nekim drugim utakmicama, ali tada sam na vrijeme ulazio pa sam čekao da skeniram, na BVB sam malo kasnio.

Dok god je takvo stanje, nemam nikaj protiv da se objavljuje broj izdanih ulaznica. Iako, volio bih da se to riješi.
  • Liks90
    2.6k
    Celtic:

ZD 215
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.