• javolimtebejako
    1.7k
    Pasalic? Pa kaj njega nije zakapario Mainz za 5 milja heheOrc123

i jedan neimenovani premierligaš također...
  • vjeko1701
    11.6k
    I to je jedan od razloga zašto ne podržavam Bijelicu. On će na silu pokušati dovesti Oršića i onda će ga gurati kao Ademija bez obzira na igru.Marquis Manners

Tako se ne zove naš trener.

I zašto? SN naškraba neku glupost i odmah je to ne samo istina već i Bjeličin plan? Kaj kaže Denis o tome?
  • Marquis Manners
    93

Bjelica. U redu, imam problema s tim Bi ili Bj.
    Ne slažem se s Denisom, on podržava spomnutog.
    A ovo da je njegov plan je pretpostavka temeljena na tome kako i koliko gura igrače koji su bili za njegovog mandata.
    Što ti misliš da mu se ponudi Oršić ili Zhegrova, koga bi on odbarao?
    Uzalud kvaliteta, vrijednost i sve ostalo u njegovoj glavi je nešto drugo, usprkos svemu. Na taj način ti Ademi i Ristovski igraju.
  • vjeko1701
    11.6k
    Ne moraš ti mene ništa učiti kako i zašto je kaj. Prestani uzimati informacije iz smiješnih izvora i onda dolaziti ovdje kuriti vatru s 15 postova u satu na temelju tih informacija i tvojih pretpostavki.
  • dd29
    630
    Nemam ništa protiv galešića za ok cijenu.

Rijeka igra granitnu obranu, nakon olimpije im je teško stvoriti i šansu, a kamoli zabiti gol. Netko je za to zaslužan. Već dvije sezone ta njihova defanziva izgleda top, a najstandardniji (i najbolji) je upravo galešić.
    Ako ga ne kupi dinamo ide on u bundesligu.
  • ElDorado
    1.5k
    Rijeka ga mora prodati jer ulazi u zadnju godinu. Samo kaj su Miškove cifre nerealne i nitko mu neće dati 5 milja za njega. Mi imamo tu manevra s provizijama Jankovića i Rukavine. I nije mi jasno zakaj smo ih tak ispoklanjali debilu koji te s druge strane ucjenjuje.
  • Marquis Manners
    93

Ovime si mi sve rekao. Ovdje prestaje naša komunikacija. Jedino što možeš je nastaviti biti pasivno - agresivan prema meni, proganjati me i tražiti sitnicu da me baniraš.
    Sve najbolje ti želim.

Treba odbiti svaku pknudu za Baturunu, ako ga baš hoće toliko PSG, može neka ponude 20 miljuna više i stvar riješena.
  • vjeko1701
    11.6k
    Slušaj me dobro. S razlogom sam te upozorio da prestaneš raditi to kaj radiš. S razlogom sam iz tebe izvukao imena da se lijepo vidi odkud vadiš svoje "informacije" s kojima "barataš". Komunikacija ne staje a ti se smiri sa svojim širenjem paničnih gluposti.
  • Marquis Manners
    93

U redu, ako komunikacija ne staje onda bi te zamolio da promijeniš pristup. Ovo što pokazuješ nisi Kognitivno sofisticiran ili ne želiš to biti.
  • Droljo
    11.4k
    nisi Kognitivno sofisticiranMarquis Manners

images-3.jpg
  • masacusec
    4.4k
    Kognitivno sofisticiran ili ne želiš to biti.Marquis Manners

Ufff, da je meni ovo rekao, šljagu bi mu zveknul!
  • vjeko1701
    11.6k
    Nema potrebe, kazne su tu a drugi modovi mogu revidirati na više...
  • ElDorado
    1.5k
    Znači prelazni rok počinje 10.1. Imaćemo mjesec dana lupetanja imena i imena i imena. Krenulo je. Najbolje bi bilo suzdržat se komentiranja naklapanja, pogotovo od likova kao što je Kvasina ili Denis. Klasična priča je uvijek ista: izlupetaš 10 imena i tu i tamo ubodeš i onda kažeš 'aha vidiš kak sam bio u pravu kakve izvore imam'. Ti ljudi, uključujući novinare hrane svoj ego na tim igricama. a mi se palimo i kae najgore onda razvijemo cijelu priču oko neke poluistine.
  • vjeko1701
    11.6k
    Klasična priča ke uvijek ista: izlupetaš 10 imena i tu i tamo ubodeš i onda kažeš 'aha vidiš kak sam bio u pravu kakve izvore imam'. Ti ljudi, uključujući novinare hrane svoj ego na tim igricama. a mi se palimo i kae najgore onda razvijemo cijelu priču oko neke poluistine.ElDorado

Ovaj prijelazni rok će se takve stvari više paziti. Neće se opet ponavljati kaos kao što je bio do sad. Osobno mi nije jasno kako neki i dalje mogu tako zdravo za gotovo to sve uzimati al eto....to sam ja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions