• E46
    811
    Josko Jelicic jebena legenda a ne ko svi ostali populisti!
  • veselko tenžera
    2.8k
    Opaaaaa Jela majstore, nema više na more :smile:

Samo Modra lasta i Glas koncila nisu objavili - je li Belupo oštećen, a nitko nije spomenuo mogući penal na Kolaru.
  • Praskaton
    2.8k
    Josko Jelicic jebena legendaE46

Stvarno forum svasta trpi
  • kajsitilud
    482
    moze u kratkom crtama kaje reko? Osjecam da je bio hrabar rec da nije bio penal za Hajduk i da je Gorica ostecena :nerd:
  • ElDorado
    716
    Da niko ne problematizira penal na Kolaru
  • E46
    811
    ukratko je rekao u prenesenom znacenju da se jednan klub(dinamo) uvijek masakrira u medijima nakon sudackih repova a da se hajduk ni ne spominje kao i sada za mozebitni penal na kolaru da nije bilo ni rijeci o tome, i takoder je rekao da je za njega prsir najbolja sestica u HNLu i da bi ga Dinamo trebao dovesti.
  • Nino Bule
    14.7k
    Sta je tocno jelicic rekao, ne pratim pa me zbunjuju reakcije
  • Jay
    138
    Jeličić je izjavio otprilike:
    Ne znam zašto se ne priča o guranju Kolara s leđa, kao igrač znam kako te to izbaci iz ravnoteže u punom šprintu.
    Skomina upravo potvrdio da je Gorica tu oštećena za penal.
    Po Skomini je hajdukov penal u nadoknadi ispravna odluka, a oštećeni su i za penal u 32'

Ukratko, smije na more
  • Kepec
    7.1k
    Analiza Gorica:Hajduk i Dinamo:Slaven

Hajduk oštećen za kazneni udarac zbog igranja rukom igrača Gorice.
    Ulazak Dialla u igrača Gorice nije kazneni udarac jer Skomina smatra to istim kao da mu je ušao u klasičan duel.
    Povlačenje Durdova se analizira do u detalj, zaključak je da nije dovoljan intenzitet.
    Gorica oštećena za kazneni udarac zbog guranja Kolara, sudac nije vidio, ali se morao var uključiti.
    Kazneni udarac ispravno dosuđen Hajduku zbog igranja rukom Pavlovića.

Belupo nije oštećen za kazneni udarac jer ga nije jako nagazio Pavić, više je to Grgić naglasio s obzirom da se brzo podigao s poda.
  • Crni86
    6.4k
    Ulazak Dialla u igrača Gorice nije kazneni udarac jer Skomina smatra to istim kao da mu je ušao u klasičan duel.Kepec

Bacanje u noge klasican duel. Znaci na treninzima vjezbat uklizivanje glavom i to je to. Nema druge.
  • Joza
    585
    Ulazak Dialla u igrača Gorice nije kazneni udarac jer Skomina smatra to istim kao da mu je ušao u klasičan duel.Kepec
    Ovo mi nije jasno zato kaj je očigledno da dialo ne može doći do lopte i samim time se baca igraču gorice pod noge i onemogućava ga da ikaj napravi u tom napadu.
  • Crni86
    6.4k
    a kaj ti nije jasno. Procitaj tumacenje slovenskog znalca za ne dosudeni penal slovanu protiv nas i onda procitaj kaj kaze za onaj pad rakitica protiv nas. Nakon toga ga uopce ne dozivaljavam vjerodostojnim, a te price na maxu nek prodaje nekim drugima.

#skominaocenamore
  • sport
    3.7k
    Koliko sam vidio Pavić je nagazio mali prst Grgića i zbog toga su se radile ankete.Pametnom dosta.
  • Joza
    585
    Mozes ukratko napisat? Ne pratim inace, a sad me bas zanimalo kaj ce rec
  • Crni86
    6.4k
    onda kad se gkedao var protiv slovana kad je ogi sapleo suparnika, skomina je tada izjavio da je sudac odlicnio presudio i da mu nije jasan var zasto ga poziva da to uopce ide gledat kada to faul nije. Faul nije jer je ogi prvi stavio svoju nogu na pod (sto se tek vidlo u usporenoj snimci) a onda se suparnik zabija u nju.

Protiv tovara kacavenda stoji s dvije noge na podu sto se vidi na snimci koja tece u realnom vremenu, cajkaroš rakitici si gura loptu i doslovce se hakla u kacavendinu nogu koja je cvrsto na podu i ne mice se. I tu majstor skomina kaze da bi on to sudio kao penal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.