Odi gledat utakmice i trazit lijevog beka. Logika ti nije jaca strana. — NitkoBitan
Jedini scenarij u kojem mi dajemo 8 milijuna eura za jednog igrača je onaj u kojem imamo savršeno posloženu ekipu i u situaciji smo da ne trebamo raditi više od jednog transfera godišnje. — San Lorenzo
Kako su dvije godine ranije uzeli Bonifacea za 6 milijuna? Jesu svake sezone anomalija?Royale Union je anomalija jer su prosle godine imali revenue od 41 milje i 18 milja profita. Ima novca za ulaganje :smile: — SAS1987
Zato što smo i mi kupili Hoxhu.Zasto onda taj koji oce kupit torrentea, ne kupi ovog vanzemaljca kojeg mi zelimo? Ista cijena, a vanzemaljac duplo bolji. — Crni86
Nas rang moraju biti igraci od 5+M€. Skautiraj, prati, odluci se i dovedi pojacanje. Mi dok god smo na ovom transfer modu dovodit cemo samo skartove. — DiddyGuela
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.