• San Lorenzo
    17.4k
    Jedini scenarij u kojem mi dajemo 8 milijuna eura za jednog igrača je onaj u kojem imamo savršeno posloženu ekipu i u situaciji smo da ne trebamo raditi više od jednog transfera godišnje.
    U trenutnoj situaciji gdje trebaš mijenjati pola ekipe je tako nešto potpuno nerealno...
    A što se nadolazećeg prijelaznog roka tiče, očekujem l. beka, napadača, def. veznog i možda golmana.
  • Daliban
    2.8k
    Odi gledat utakmice i trazit lijevog beka. Logika ti nije jaca strana.NitkoBitan

Osjećam se kao da sam na nekoj skrivenoj kameri.
  • DiddyGuela
    2.5k

Ovo je The Truman Show
  • Daliban
    2.8k
    Jedini scenarij u kojem mi dajemo 8 milijuna eura za jednog igrača je onaj u kojem imamo savršeno posloženu ekipu i u situaciji smo da ne trebamo raditi više od jednog transfera godišnje.San Lorenzo

Ne vidim problem. Dobio si nekoliko klubova ovako iz glave koji prave takve transfere, da tražimo dobili bi cijelu listu. To su iznosi koje bez problema otplatiš samo rezultatima kroz LP ili prodajom Torrentea na ljeto gdje ti novi stoper za 8 milja efektivno dođe kao straight swap, a napravio si upgrade..
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Samo sto je osjecaj na forumu kao da je pravi Truman bacio trecu bombu
  • ElDorado
    637
    Znači našli smo konačno lijevog stopera i sad bi ga odmah prodali da kupimo najskupljeg desnog stopera. Ja ovu logiku ne kuzim da ga jebes.
    Selahija mozemo imat za 1,3 milje iako vredi 3. Al on je kurac pa idemo kupit npr Gnezdu za 6 milja a vredi 4.5 jer znaju da imamo love.
    I tak.
  • Crni86
    5.8k
    znaci netko ce platit stopera iz hnla za kojeg ti tvrdis da i nije nesto 8 milijuna eura. A mi bi trebali dovest nekog vanzemaljca za 8 milijuna eura iz lige petica?

Zasto onda taj koji oce kupit torrentea, ne kupi ovog vanzemaljca kojeg mi zelimo? Ista cijena, a vanzemaljac duplo bolji.
  • SAS1987
    15.3k
    Kako je Union uzeo Ivanovića za 4?Daliban

Union i Rapid nisu isti klubovi :lol:

Royale Union je anomalija jer su prosle godine imali revenue od 41 milje i 18 milja profita. Ima novca za ulaganje :smile:
  • Daliban
    2.8k
    Selahija mozemo imat za 1,3 milje iako vredi 3. Al on je kurac pa idemo kupit npr Gnezdu za 6 milja a vredi 4.5 jer znaju da imamo love.
    I tak.
    ElDorado

Ne treba kupit nijednog, bacanje para.
  • SAS1987
    15.3k
    Koliko vas je gledalo Cerina u Pao? Ne kazem da je loš ali za slo repku su i bekovi Celja igrali ko na dopingu :lol:
  • Daliban
    2.8k
    Royale Union je anomalija jer su prosle godine imali revenue od 41 milje i 18 milja profita. Ima novca za ulaganje :smile:SAS1987
    Kako su dvije godine ranije uzeli Bonifacea za 6 milijuna? Jesu svake sezone anomalija?
    Zasto onda taj koji oce kupit torrentea, ne kupi ovog vanzemaljca kojeg mi zelimo? Ista cijena, a vanzemaljac duplo bolji.Crni86
    Zato što smo i mi kupili Hoxhu.
  • DiddyGuela
    2.5k
    Slazem se sa Dalibanom iako je mozda malo pretjerao.

Mi se moramo prestat ponasat ko štraca kada su transferi u pitanju. Zelis pojacanje? Pa plati onda. Nasih par zadnjih prijelaznih rokova se svode na ciganjenje po HNLu, svi nas odbiju sa podsmjehom i onda se mi bacimo na potragu po drugoj Francuskoj ili rezervu Augsburga.

Nas rang moraju biti igraci od 5+M€. Skautiraj, prati, odluci se i dovedi pojacanje. Mi dok god smo na ovom transfer modu dovodit cemo samo skartove.

Trenutni roster je rezultat takvih prijelaznih rokova + nepovjerenja u nase klince.
  • Daliban
    2.8k
    Uopće nisam pretjerao. Jedini razlog zašto ljudi to misle jest taj da su kroz zadnjih par godina bili kondicionirani na to.
  • SAS1987
    15.3k
    Nas rang moraju biti igraci od 5+M€. Skautiraj, prati, odluci se i dovedi pojacanje. Mi dok god smo na ovom transfer modu dovodit cemo samo skartove.DiddyGuela

Bilo bi zanimljivo izračunati koliko nas u prosjeku košta pojačanje (i definirati što je pojačanje).

Jer od top 10 transfera onih koji nisu iz Lokosa se nismo baš previše usrećili pa općenito nisam previše naklon transferima od 10% budgeta. I ak pogodis sa 50% igrača je to odmah 10+ milje godišnje.

https://www.transfermarkt.com/gnk-dinamo-zagreb/transferrekorde/verein/419

Bilo kako bilo, treba nam Dinamo B.
  • ElDorado
    637
    Znači zaključak:
    - zadnjeg veznog ne trebamo
    - u hnlu nema stopera za nas pa moramo kupit desnog stopera za 8 milja i prodat lijevog stopera za 8 milja tak da nekog zajebemo. A onda nam lijevi stoper neće falit.

Kaj bumo s lijevim bekom i napadacem?
    Ak je stoper 8 onda napadac nije ispod 15 da ga jebes. Ne vrede sve pozicije na trzistu jednako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions