• Carrasco
    4.5k
    Soldo je prodan za 400 tisuća eura, a onaj Mmae ima 800 tisuća eura godišnje.
  • Jurki
    13.4k
    prodaja Solde je ispravan potez. On prosle sezone nije mogel u Gorici igrati.

Mmaee je ocito promasaj i jbg.
  • Carrasco
    4.5k
    o čemu ti? Igrao je odlično u Gorici, očito ga nisi pratio..
  • Jurki
    13.4k
    ne mogu se sjetiti dobrih njegovih partija, al bez obzira na sve mislim da za njega u Dinamu nema mjesta.
    I trebamo gledati igrace vece kvalitete.
  • Carrasco
    4.5k
    20 godina ima, nije mogao igrati protiv Gorice, Istre i Lokomotive pa da Mišić ili Sučić više odmaraju?
  • Jay
    138
    Brodić očito voli zabijati simpatičnom Debrecenu.

Za Debrecen igra odnosno ne igra naš bivši igrač Neven Đurasek. Najviše ga pamtim iz Varaždina, mislim da će brzo nazad kod njih
  • badjibadara
    4.1k
    On prosle sezone nije mogel u Gorici igrati.Jurki

Soldo je dao onu ključnu asistenciju Juriću za pobjedu Gorice protiv Dinama 2:1.
  • Jurki
    13.4k
    dal bi se okladiti za ogromnu lovu, da bi situacija bila identicna.
    Sucic, Misic i Ademi bi igrali sve moguce utakmice.. on bi bil na klupi isto ko i Pavic.
    Ostavljanje Solde u klubu kraj Misica, Sucica, Ademija, Roga i Pavica nema smisla.
    Bulat je bolji igrac od Solde pa smo ga se rijesili.
  • Efes Pilsen
    9k
    Moj neki dojam je da je u Gorici igrao u skladu s prezimenom SOL(i)DnO.
    Imao je on i gresaka koje su izravno vodile golu protivnika. Recentno, protiv Gruzije U21 jedan od gorih igraca na terenu. Dosta mu je trebalo da se naguzla i da tocan pas. Meni on po nicemu ne odskace, bit ce dobar HNL veznjak kao i mnogi prije njega. Durasek je zavrsio u Shakhtaru, Franjic u Wolfsburgu pa to ne znaci bas nista.
  • čovjekjogurt
    952
    Deni Jurić nastavlja dominirati slovenskom ligom. Još jedan pogodak danas.
  • DiddyGuela
    2.5k

Nivo na kojem Luka igra u ovim godinama je nesto neviđeno u nogometu. Doslovno. Ovo sto on radi u najuspjesnijem klubu na svijetu sa blizu 40 godina na leđima... nitko nikad prije. Neponovljiv igrac.
  • Captain America
    18.7k
    Od Solde je jedino Rakitić bolje ocijenjeni središnji vezni igrač ove sezone. Ima 4 gola i 4 asistencije. Kod nas takav G+A ima samo Kule koji je napadač. Riješiš se takvog igrača, ne dovedeš zadnjeg veznog iako žudiš za takvim igračem već treću sezonu i onda trener mora kemijat s Maxom koji to nije igrao 10ak godina ili s Pavićem koji s utakmice odlazi pisati zadaću iz matematike.

Mi bi od ljudi koji su Soldu dali po akcijskoj cijeni trebali očekivati nužno pojačavanje ekipe idućih tjedana s igračima koji će upasti odmah u prvih 11?
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Od Solde je jedino Rakitić bolje ocijenjeni središnji vezni igrač ove sezone. Ima 4 gola i 4 asistencije. Kod nas takav G+A ima samo Kule koji je napadač. Riješiš se takvog igrača, ne dovedeš zadnjeg veznog iako žudiš za takvim igračem već treću sezonu i onda trener mora kemijat s Maxom koji to nije igrao 10ak godina ili s Pavićem koji s utakmice odlazi pisati zadaću iz matematike.

Mi bi od ljudi koji su Soldu dali po akcijskoj cijeni trebali očekivati nužno pojačavanje ekipe idućih tjedana s igračima koji će upasti odmah u prvih 11?
    Captain America

Marko Soldo je drvo bio i uvijek će biti. Sere ga ove godine sreće s golovima, ali je to tehnički najnekvalitetniji vezni ove lige. Pratio sam ga od 2021 kad je došao u Dinamo do kad nije otišao po posudbama. Mislio sam da je neszo napredovao jer ga nisam gledao toliko u Osijeku i onda sam došao na Maksimir protiv Osijeka kad su nas pobjedili i vidio centaršut u zoološki vrt i 3 primanja zaredom di mu se lopta odbila ko od rasvjetnog stupa.

Evo dajem ti zadatak kad mislis da je on igrač za Dinamo da ga pratiš 5 utajmica u kontinuitetu s fokusom i vidjet ćeš da će ti mišljenje bit identično kao i meni.
  • Captain America
    18.7k
    Marko Soldo je drvo bio i uvijek će biti.Miro Vugrinec

Ovako se pisalo i za Kulea i mnoge igrače koji su kasnije postali važan kotačić u Dinamu. Nisu ni Jakić i Šunjić bili tehnički dotjerani igrači pa su bili neizostavni članovi prvih 11 u najuspješnijim sezonama zadnjih godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.