• DiddyGuela
    2.5k
    Pozdrav svim dragim forumašima.

Ova tema je posvećena raspravi o suđenju. Dobro suđenje, loše suđenje, kontroverze, VAR,pravila... dopuštena je svaka rasprava o suđenju.

Rasprava se također odnosi na komentiranje sudaca u svim natjecanjima i ligama neovisno o tome igra li naš klub ili neki drugi.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Dobra tema, samo bih ju prebacio u "male nogometne razgovore".
  • dzg717
    1.1k
    Moze li se nac negdje snimka Diala kad Rusi glavom igraca gorice?
  • Crni86
    6.4k
    ovo nije ni prikazano u sazetku. Bas me zanima da li ce analizirat od strane Skomine. Ovo je penal ko kuca, gubi balans i baca se suparniku u noge.
  • Paggini
    29k
    Umirem od smijeha hahah, na stranu sto dva penala za Goricu nisu svirana, ali ne znaš koji je komičniji - kretensko guranje Sigura ili ovo petominutno padanje Dialla
  • SjevernaStrana
    2k
    Nakon ovoga je još Kolar žuti dobio zbog prigovora ako se ne varam, a Diallo se ozlijedio...

https://gol.dnevnik.hr/amp/clanak/rubrika/nogomet/ismael-diallo-izasao-u-55-mnuti-dvoboja-gorica-hajduk---884398.html

Edit: Samo da nadodam da je Kolaru to treći žuti...
  • plavi72
    1.1k
    Dva čista kao suza kaznena udarca za Goricu ,Hajduku sviran nepostojeći,otvoriš sn.
    Je li Hajduk oštećen?
    Držite lopova :cool:
  • Paggini
    29k
    Jel vodimo neku evidenciju? Budem ja pa da stoji na prvoj stranici hehe

Hajduk - Belupo / poništen čisti gol Belupa za izjednačenje radi "faula" na Prpiću
    Hajduk - Osijek / lakat u glavu na igraču Osijeka prije gola za pobjedu
    Belupo - Hajduk / gol Hajduka došao nakon faula Dialla, gaženje Rakitića u 6. minuti u svojih 16m
    Osijek - Hajduk / guranje Livaje s dvije ruke prije gola Uremovića
    Gorica - Hajduk / dva penala nesvirana za Goricu, upitan penal sviran za Hajduk u nadoknadi, faul prpica pri cistoj kontri kolara (nesvirano - https://streamable.com/svl2xx)
    Hajduk - Istra / penal nesviran za Istru, faul prije gola Hajduka, povlačenje Rakitića nad istrinim igračem u 16m, povlačenje nesvirano za Hajduk na Melnjaku
    Hajduk - Dinamo / povlačenje Torrentea u 16m? Upitno, ali neka stoji ako budu cmoljili za sličnu situaciju
    Hajduk - Varaždin / oprošten drugi žuti Pukštasu, kraj 1. poluvremena kod 1-0 za Varaždin. Namjerno gaženje đonom nakon izgubljene lopte, pobijedili 2:1
    Hajduk - Rijeka - divljačko povlačenje Livaje bez žutog kartona, Selahi žuti za proslavu gola, Melnjak igra rukom u 16m (nije za penal imho, ali da imamo)

Jel imamo još štogod, da vodimo evidenciju, trebat će kad se sezona zakuha za jednu kompilaciju hehe

Stvarno jako zanimljivo da samo jedan klub ima toliko "grešaka" koje koriste eto samo njima!
  • Sajla
    6.2k
    još zbroji koliko bodova su zbog toga uzeli
  • Progressive overload
    138
    vidim da je tu prošlo svima ispod radara, na tekmi protiv Slavena, Raketa gazi u 6. minuti u svom 16ercu. Rekao bi samo jedan gol je upitan, onaj prvi kad Diallo faulira prvi i počne padati i dobije faul.
  • Paggini
    29k

Jel imas neki video, da ubacim i to?
  • Kepec
    7.1k
    Super mi je kak Diallo pada, ali ide ravno i taman prije nego će past se baci ulijevo i glavom i tijelom uđe igraču Gorice u putanju. Iskreno mi nije penal i bilo bi me sram da se nama tak nekaj sudi, ali bilo bi zanimljivo da je igrač Gorice tako uletio nekome na drugoj strani.
  • Paggini
    29k

A kak se uzme, lik je bio u 16m sa potpunom kontrolom lopte i ovaj se samo strovalio u njega i nepropisno ga srušio. Jako je smiješno, ali jako je i faul!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.