• Jay
    75

Bio je i Uremović naš veliki navijač, Brekalo je friška situacija.
    Kao što je netko napisao, kad je u pitanju karijera drugačije se gleda na takve transfere.

Bolno mi je i zamisliti situaciju da recimo Oršića ne želimo mi, ima neke bezvezne ponude iz Turske i Rusije, jave se tovari i što bi trebao napraviti. Na stranu to što ne bi htio ići i vjerojatno bi čekao zadnji tren za pristojnu opciju, ali to je nogomet i događa se.

Po meni je Erlić nerealan iz drugih razloga. Ima ogroman ugovor, mislim do 2028. i nema šanse da ga Bologna pusti ispod 5-7 milijuna koliko god sjedio na klupi. Posudba nema smisla, a i za to bi trebali pokriti njegovu plaću koja je u rangu s Petkom.
  • Infinity
    16.9k
    Mislim da se mi precjenjujemo s pricom da bi kod nas netko dosao igrati za manje novaca. Vjerojatno netko i bi, ali mi doslovno svakom igracu nadjemo neki razlog zasto bi kod nas igrao za manje love.
  • NitkoBitan
    20.3k
    Selahi moze cekat kraj ugovora u Rijeci i doc besplatno kod nas na ljeto, nikakav problem. Sad i sluzbeno mozemo direktno pregovarat sa igracem. Milja eura i nosi se Misko dok smo dobre volje.
  • FelceAzzurro
    34
    Tko kod zaziva Oršića u NKDZ i slične poteze, taj klubu ne misli dobro. Hvala na svemu, idemo dalje. Dinamo mora biti iznad svih, i nas i igraca. U protivnom nam se ne piše dobro. Nama trebaju igrači koji su GLADNI! Igrači s talentom,voljom, radom,karakterom i spremni na žrtvu. Takvi igrači se lako mogu uklopiti u tim. Moraju biti tim/klap/ekipa/raja kako već, i na terenu i van terena. Ali ako imas igrače koji su tu došli uzeti kesu(Mmaee) i na rehabilitaciju, to ne možeš imati. Ne mislim kako je lako doći do takvih igrača ali treba tome težiti. Ako se napravi dobra okosnica i dobra energija lako se privuku kasnije takvi igrači.
  • Dinamosaur
    1.7k
    Ako se ne varam, taj Selahi je bio odstranjen iz momcadi zbog nediscipline.
    Ne treba nam novi igrac slucaj ko Mmae
  • Jaro
    8.2k
    odstranjen iz momcadi zbog nediscipline.Dinamosaur

Zbog neproduzenja ugovora kolko ja znam...
    Igracki, dokazano da moze drzati defenzivu umjesto dvojice-trojice.

Predsjednik je s njim razgovarao. Ako Selahi bude u sastavu, znači da su se dogovorili i obrnuto – tvrdi Sopić.

Trener Rijeke Željko Sopić je potjerao Lindona Selahija, vrlo važnog člana prvoligaša s Rujevice, na tribinu jer se nije s klubom uspio dogovoriti oko produljenja ugovora.
  • ElDorado
    639
    Odstranjen je jer nije htio potpisati novi ugovor. Što mu se može opet desiti na proljece jer mu ugovor istice u ljeto. Ja mislim da lik jedva ceka zdimit.
  • Crni86
    5.8k
    Upravo zato jer znaju da nam gori jer je zimski prijelazni rok svi ce nam dizat cijenu, nece rijeka biti jedina. Zato je tesko i radit transfere na zimu. I igrac iz druga francuske vise nece biti 2 milijuna nego ce se probat nategnut na 3,5 milijuna eura jer znaju da nam gori.

Pod jednog igraca dat im menala kojem ionako istice ugovor i na kojeg se ne racuna. Uz to ponudit milijun eura. Sto se tice postotaka za jankovica i rukavinu treba dobro procijeniti, rukavina ne igra bog zna sta i tko zna kakav bu taj postotak. Jankovic ima bljeskova al kao i kod rukavine nisam basi siguran da ce se prodat za neki veliki novac. To sa postocima je sada lutrija.
  • sebenico
    1.1k

Za Selahija kojem ističe ugovor za pola godine i koji onda može doći besplatno bi ti dao milijun eura, odrekao se postotaka Jankovića i Rukavine i još im dao igrača. Pa to je i za Pašalića previše, a kamoli za Selahija koji može pregovarati sa bilo kojim klubom za dvadesetak dana. I jedan cent za transfer Selahija je pljačka.
  • Jaro
    8.2k
    na stranu Selahi ili netko treci. Cijena je pitanje trenutka, nece Misko dat igraca jeftino, pa na krwju, Rijeka je u igri za naslov. On ce reci "daj pare ili trazi dalje". Jbg, sa Selahijem znas kaj dobijas, a ako se krene traziti sad, do ljeta se nece to realizirati - zakljicujem dosadasnjim iskustvima - pregovori s klubom, pregovori s igracem, lijecnicki - to u Dinamu traje i traje...
  • Crni86
    5.8k
    ha dragi imamo li vremena cekat ljeto ili nam trebaju igraci odmah sada? To ce svi koristit i nemojte mislit da sve igrace koje cemo dovest necemo preplatit. U ovom trenu nema stednje i razmisljanja jel to puno. Ako je nas pick igrac x i mislimo da cemo zbog njega biti prvaci, ne treba pitat za cijenu.

Ne kuzim kaj vam nije jasno. Vi bi igrace al da dodu besplatno usred sezone. Nejde to tak, svatko danas sve prati. Svuda u svijetu znaju da smo losi u ligi i da cemo se morat pojacat na zimu, uz to znaju da smo igrali lp i da imamo para.

Dao bi im milju eura i pazi sad ovo dao bi im igraca koji igra s nasim juniorima, koji nam samo stoji na placi za bezveze. Stvarno uzasno kako bi im mogli dat igraca koji nam je debeli visak i kog bi bilo top skinut s place. Na kraju tom igracu istice i ugovor na ljeto.

I pazi sad ovo razmislio bi o postocima jer rukavina slabo igra i pitanje je da li ce ga ikad u buducnosti prodati, a jankovic bljesne tu i tamo. Ponasate se kao da od tih postotaka sigurno imamo 2,3 milijuna eura, a mozda na kraju necemo imat nista. I tu sada struka mora procijeniti na koliko vrednuje te postotke.

Jedva cekam kad se i dopeljaju neki igraci krenut ce pak kenjanje kako smo mogli dat tak puno za njih. Nikad zadovoljni necemo bit.
  • sebenico
    1.1k

Dilovi s Miškom ovom klubu nisu donijeli ništa dobro i redovito se to dogovaralo ispod stola. Sada kada smo pojačali skautsku službu sa Šokotom i Džemom možemo i zaviriti u njihovu bilježnicu. Nećemo valjda opet po hnl-u skupljati bofl robu kao da nemamo prethodno iskustvo kako je to završavalo.
  • San Lorenzo
    17.4k
    Jel nije bilo priče da Selahi ima neku minimalnu odštetnu klauzulu, nekih 600-700k eura?
  • Crni86
    5.8k
    istina i to je ispricao nikola kalinic. Jer je reko da nisu odobrili lovu za klauzulu.

Iz nekog clanka:
    “ Sve smo to elaborirali u posebnom tekstu, no u tom trenutku ne znajući decidirano da se radilo o Selahiju nismo ga imenovali. Sad je priča, ćakula, otišla korak dalje, vrti se u eteru. Selahi (25) je rođen u Namuru u Belgiji u albanskoj obitelji iz Sjeverne Makedonije i ima otkupnu klauzulu iz Rijeke, nije trebalo pregovarati nego određeni iznos uplatiti Rijeci. Tako je svojedobno Juventus doslovce oteo Higuaina Napoliju i Pjanića Romi, uplatio traženi odnos i gotovo.”
  • ElDorado
    639
    Onda je ova pričica na germanijaku bajka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions