• NitkoBitan
    20.3k
    BOD BLIŽE NASLOVU.NitkoBitan
  • Gringo
    230
    Znači moramo dobiti Loksu jer oni neće Rijeku i eto nas na -3
  • M94
    1.4k
    Dinamo samo da je dva derbija odigrao X, imao bi isto bodova ko Hajduk.
    LOL.
  • San Lorenzo
    17.4k
    Znači moramo dobiti LoksuGringo

Uf, ajmo ne pretjerivat sad...
  • Bosna86
    11.8k
    SUBOTA, 15:00…. DIZI SVE STO HODA!!!

Od kluba, do grupe, vrijeme je za apsolutnu mobilizaciju…. GAZI ZLO
  • Crni86
    5.8k
    Najtuznije od svega je to kaj je smrdljivi hajduk u zadnjih 5 utakmica uspio pobjediti samo nas…

2 poraza, 2 remija i 1 pobjeda , sa tim da su ove xeve gubili pa su izjednacili… ehhh di mi prosipamo bodove
  • Kepec
    7.1k
    Iiiii ajmo sad opet u novu krajnost, bit ćemo prvaci, nema mjesta panici, doći će sve na svoje mjesto.
    Iduću subotu opet povuci potegni s Lokosima, nema titule, prokockat ćemo sve.
    Pa opet kiks tovara i naše veselje i krajnosti i krajnosti i krajnosti, iz minimuma u maksimum, iz intervala u interval.
    Navijači Dinama su kao žene tokom onih dana u mjesecu, ili je sve fantastično ili je sve katastrofa nema između.
  • Gringo
    230
    nisam rekao, nabit ćemo Loksu ili pregazit ćemo Loksu..kažem da ih moramo dobiti kako god znamo, nikakvo pretjerivanje ili podcjenjivanje.
  • FrodoJePurger
    131
    Hvala Turopoljcima, sada se Dinamo mora probuditi!!!
  • Captain America
    18.6k
    Morat ću na božićnu ispovijed opet u katedralu da možda naletim na Banića i počastim ga dubai fritulama :cheer:
  • Bosskovitz
    13k
    Samo jedno moram napisati jer to zaista mislim: poklopilo nam se puno toga loseg, neke od tih losih stvari posljedica su potencijalno pogresnih odluka, neke su stvar nesreće. Sa svim nedaćama koje nas jesu pogodile, konkurencija nam je prakticno bez problema u svojim momcadima, svi su spremni i zdravi; igraju vikend-vikend raspored, poguranci tovara su već i slijepcima vidljivi - i uz sve to su svega par bodova ispred nas.

Nismo dobri, ali nema ni priblizno mjesta drami i šamare bih dijelio debilima koji govore da je prvenstvo izgubljeno. Trebamo se pojačati, trebaju se neke stvari popraviti, ali ne sumnjam da ćemo opet obraniti titulu jer naprosto mi igramo gotovo na svom minimumu, a konkurencija vrlo blizu svog maksimuma. S pojacanjem ili dva, povratkom ozlijeđenih, zimskim pripremama i laksim rasporedom, gazit cemo sve.
  • Marquis Manners
    83
    Ovo je još poraznije za nas.
    Ja uopće nisam sretan, kad nam glavni rival izgleda, pa oprostite na grubosti, ali zaista jadno i tužno.
    Mi za njima takvima zaostajemo 6 bodova, a mogli smo 9.
    To je samo dokaz koliko smo mi, opet oprostite na izrazu jadni i tužni.
    Briga me za Hajduk, mene zanima zašto mi niemo na minimalno +10. I to je jedino relevantno i što treba gledati.
  • Daliban
    2.8k
    Treba trositi, al ne da se spasi sezona nego za digotrajni rekonstrukciju momcadi. Ali, naravno, treba se prestati igrati moneyballa jer to je igra koju igra vec hrpa klubova koji imaju i vise resursa i znanja od ovih par kaj ih se time pokusava igrati u dinamu...Jaro

Ma treba trošiti da se spasi sezona i da se napravi rekonstrukcija. Dokle god igraš za nešto, uvijek je bolje potrošiti prije nego kasnije kada si definitivno izgubio.

Ovi buržujčići i feminizirana bojna pokušavaju progurati neku svoju logiku koja nema mjesta u profesionalnom sportu.

Jel se isplati sad kad je Hajduk izgubio? Trebamo li konzultirati nekakvu štrebersku jednadžbu koja će nam odgovoriti na kolikom odstojanju smijemo biti da ulaganje ove zime bude racionalno?
  • SAS1987
    15.3k
    Uff kad čitam neke komentare, stvarno se čovjek iznenadi. Koliko depresije, koliko ludila i koliko divljanja. Zar ćemo nakon svake utakmice pisati isto i to po deset puta u danu?Haza

Ti si neki novi u gradu? :lol:
  • mlinchica
    2.2k
    Ja uopće nisam sretanMarquis Manners

No way… :lol:

Daliban je stavil nasmijani emoji, heeej.. pa dozvoli si i ti par minuta sreće, bar. Ajde, možeš ti to, možeš ti tooooo!

Dajte vi svi koji ste oprezni, realni, opustite se bar malo navijački pa od sutra, ak treba, opet po starom.

Nema većeg gušta nego kad tovarčići pokleknu. :starstruck:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.