• Probirštift
    627
    Ja bi čekao kraj sezone makar izgubili prvenstvo pa onda tek gledao kome treba dat otkaz sudeći prijelazni rok
    Nema baš smisla sada ove priče da treba dat otkaz i Bjelici i SD prije prijelaznog roka i gurnuti novo zaposlene u vatru i očekivati da naprave čudo s transferima
    SD bi sad trebao skužiti da mu se stolica ljulja i da treba napraviti 2016 Lebron James 3-1 comeback transfere da vrati Dinamo na prvo mjesto
  • austrijanac
    4.4k

Od brojanja prilika se ne živi nit broji. Mogao je i Belupo isto još malo zapaprit.

Igre nema, golova nema, izgleda sve lošije...

A i što to znači imali smo prilika? Prijašnje tekme nismo imali prilika, što ćemo s tim? 1 gol u okvir u 3 tekme.

Ja više opravdanja ne mogu razmislit, sam se mučim kaj i jutro nakon idem gledat tu muku.

nikakvo gubljenje prvenstva ne dolazi u obzir u prvoj čistoj sezoni našeg Dinama.
  • hardek
    3.3k
    Mi stvaramo prilike ako gubimo ili je izjednačeno što je i logično jer se druga ekipa povuče malo. Problem je što mi ne stvaramo prilike kad vodimo, dapače jedva držimo glavu iznad vode protiv Belupa doma
  • rioda
    5.6k
    Nije kadar toliko limitiran i loš, koliko im trenutno nedostaju glavne karike - Petko, spremni Baturina, Mišić, Sučić.

Kad imaš njih četvero u ekipi, nije toliko bitno igra li Mbuku, Perković, Ristovski, Hoxha ili... Špikić.

Iako imamo kronične probleme u obrani, ova ekipa bi s Petkom bila neusporedivo bolja i osvajala više bodova, ali je teško očekivati od nenositelja da donose isto kao i nositelji.
  • Crni86
    5.8k
    Ma i kad su nositelji bili tu, mi smo imali ozbiljnih problema (rijeka i hajduk u prvom krugu pa i osijek koji je tada bio na dnu tablice, pa tekma protiv belupa vani, istra vani itd).

Ne znam, al meni pocetak sezone sad po sjecanju izgleda kao da se radi o nekoj drugoj sezoni, a ne ovoj. Nije sve bilo bajno, ali govor tijela igraca je bio bolji, energija je bila bolja. Danas je govor igraca tijela kriminalan, energije nema uopce….

Ali da ne budemo toliko negativni, valjda izdvojiti jucer kacavendu, stojkovica i pavica. Deckima naklon do poda i zbog njih mi je jucer najvise bilo zao sto ih se ispratilo u svlacionicu na onaj nacin. Pogotovo kacavende koji je doso najblize sjeveru i stvarno je jedan od nasi boljih igraca u ovom tmurnom periodu.
  • Markelo
    2.9k
    Ne igramo dobro, to stoji ali isto tako nemamo ni kurčeve sreće

Imali smo veći xg od tovara na Maksimiru -popušili
    Imali smo veći Xg i od Istre u Puli pa ostali bez 2 boda
    O Gorici u gostima da ne pričam
    Jučer smo protiv Belupa bila na 3.12 i ostali na jednom golu i jednom bodu

Protiv Osijek smo bili tu negdje i izgubili
    Na poljudu su tovari imali nešto veći Xg i zabili taj jedan gol za sva tri boda

Jedino di smo se izvukli iako smo igrali loše je na Maksimiru protiv Rijeke

Ne može to trajat vječno. Igramo dobro, završi remijem, igramo na razini protivnika ili malo lošije odma gubimo. Okrenut će nam se sreća prije ili kasnije. Stvarno gore od ovog ne može. Ne bi bilo čudno da u drugom dijelu sezone mi stvarno nanižemo velik broj pobjeda
  • sebenico
    1.1k
    Na ljeto smo imali idealnu situaciju. Vrijeme za kvalitetne pripreme, slobodni do 4. pretkola, garantiranu Ligu europe s realnim šansama za Ligu prvaka, propali pekar i njegovi sufleri su odlučili da ne treba uložiti u ekipu, da treba štediti. Sada, kada smo na zimskoj pauzi već izgubili prvenstvo, spominju se pojačanja, sada smo puni kao brod. Pojačanja za igrati iduće godine Ligu konferencije nam ne trebaju. Vrijeme za ulaganje i za rizik je bilo ovo ljeto. Čak i da u nekom utopijskom scenariju propali pekar odjednom postane najbolji sportski direktor u svemiru, klub u sljedećih minimalno godinu i pol će imati samo trošak za te igrače - za transfere i plaće tih igrače kojima će jedina pozornica biti hnl pašnjaci i trećerazredno europsko nogometno takmičenje ako ga se uspije osigurati kroz kvalifikacije. Dovođenje novih igrača na zimu će gurnuti klub na ivicu financijskog sloma. Jedini kapital u ekipi su Baturina i Sučić i nakon njih nema ni na vidiku nekoga za koga se može dobiti iti 5 milijuna, a kamoli više. Proljeće je najbolje iskoristiti za pomlađivanje ekipe, rješavanje viškova i da se osigura da budemo u top4. Sve ostalo je put u još veći ambis nego u kojem smo sada.
  • Navijač Dinama
    8.8k
    o nedostaju glavne karike - Petko, spremni Baturina, Mišić, Sučić.rioda

I nedostajat ce kroz koju godinu kad dođe smjena generacije, Baturina ode u neki finacijskiji i renomeom jači klub od Dinama i sto cemo onda, na sta cemo se onda žalit??

Činjenica je da ti igrači nisu više u zenitu godina(izuzev Baturine), a zamjene im nisu ni na vidiku, i onda se ljudi žale kad senatori moraju igrat, moraju jer nažalost fakt je nemaš bolje, jedino tko je kriv za tu situaciju je trenutni SD, i onaj s kim se on dogovarao za pojačanja i tko mu je davao blagoslov, da bi napravio sav ovaj prčvajz koji imamo na terenu.

I od konkretnih pomagača(scouta) kog ima sad??? Tomu Šokotu(kakve su reference???) koji se scoutingom nikad nije bavio i onog senilnog 70.godišnjaka (koji mora pogledat 300 utakmica ko što je Šimić radio u Milanu) koji nam ne smeta, a smetao je senilni Mirko Barišić...

Ako su Šokoti reference/a jer se borio protiv Glave, onda po tome uskoro u klubu očekujem nesimpatičnog glavonju i prodavača magle na filozofskom famultetu u Mostaru idiota Štimca, Niku Krajnčara, Rankeca Ostojica, Hrvoje Maleša i šjor Ivu Begu ili ćelavog orjunaša i mrzitelja Hrvatske LJ.P.V, taman da kad ima monopol nad NH i Hakdukom, nek ima ruke i u Dinamu.

Druga činjenica je da se od igrača prave nekakve mesije, pa se od Špikića i Hoxhe napravilo Ronalda i Messija, od Kulenovica nekakav "heroj ulice", a činjenica da ni jedam od te trojice šarlatana, kao i Ademi sa 100 godina, i 500 lažnih ozljeda nisu zaslužili biti u klubu, u nekom jel idealnom Dinamu, mozda Kule kao treći napadač, al i to je tu negdje, kao i Ristovski u prvoj postavi.

Ovi kaj sve kritičare nazivaju Mamićevcima, tattićevcima i slično, i što tjeraju sve do zadnje "tete čistačice" i sve sto je imalo veze.

Pitanje za vas gospodo, jel može onda klub na čelu sa novim ljudima se odreć svih tih titula u tome razdoblju, i započet iz četvrte lige, kao i Futsal Dinamo?

ako može onda da se ne traži uplaćivanje 23 miliona eura, evo čisto onako, a i drugo, zašto je onda prezidente Zajec koji je bio u dva mandata u klubu kad je vladalo prime vrijeme istog tog Mamića??

Kad se već nije dobivalo ban za drvlje,kamenje i sranje i pišanje po Jakiroviću, nazivajući ga bosančinom(valjda zbog oca) hoće li se djelit ban ako nazovemo sadašnjeg trenera slavonskim srbinom/četnikom(po ocu jelte) kao i prošlog što smo zvali i nazivali.????

S poštovanjem, vaš mračitelj, kritičar, mrki pogled, zlobnik, mrzitelj Dinama, navijač Dinama.
  • mrgud
    214
    Makar izgubili prvenstvo ? 90 % da izravno ulazimo u LP,a to ti je 35 milja eura.Minimalno treba uložiti 15 milja u pojačanja ,a ionako nečeš odmah platiti nego češ plačati na rate isto kao i što nama plačaju.
  • SjevernaStrana
    2k
    Da je Hajduk došao u Zagreb u raspadu je vjerojatno najkretenskiji narativ stvoren na ovom forumu.
  • ZrnTSCHeZ
    472
    vodiš europski dinamo, a ne neku istruNORTE
    Al imamo nekoliko osoba u/pri vrhu kojima je upravo Istra značajna referenca u CVu
  • Haza
    6.6k
    Uff kad čitam neke komentare, stvarno se čovjek iznenadi. Koliko depresije, koliko ludila i koliko divljanja. Zar ćemo nakon svake utakmice pisati isto i to po deset puta u danu?
    Prvo pohvale, krizna komunikacija na visokoj razini, Skender i Manenica su službeno dali umirujuće poruke, klub se na društvenim mrežama obratio navijačima s porukom da ćemo dovesti pojačanja.
    Klub je svjestan problema, ali se ponaša gospodski i ne kuka (ne želim spominjanje sudaca).
    E sad, prva stvar koja mi je upala u oko su travnjaci za treniranje, onaj tko ih održava, tko vodi računa o njima, je morao signalizirati problem Upravi, koja je još ljetos morala promijeniti travnjak na Hitrec Kacijanu. Da je travnjak loš je oku vidljivo bilo i na otvorenom treningu.
    Koliko je travnjak utjecao na ozljede ne znam, ali ne pamtim kad je Dinamo imao ovoliku brojku ozljeđenih igrača.
    Uprava je odradila jedan prijelazni rok, naglašavam jedan, a količina netolerancije je zabrinjavajuća, i to čak prema osobama kojima primarni posao nije sportski sektor.
    Pogriješilo se, nismo imali sreće s ozljedama, nekim utakmicama, posebice prvom doma s Hajdukom, gdje smo nesretno izgubili, a isto tako imamo Bjelicu, koji je pogubljen, a to nije do Uprave.
    Ne mogu se oteti dojmu da je Bjelica pogubljen, baš riječ pogubljen mi je prikladna za ovo što on danas isporučuje (iako, protiv Belupa smo bili dobri, obzirom na sve probleme).
    Sportski direktor dolazi na kraju, o njemu sam sve rekao, i to kad je sve bilo bajno, lako je sad srati.
    Pogriješio je u mojim očima samo jer nije doveo lijevog beka, šesticu i napadača. Manje me brine što neke igrače nije pogodio, više me brine da nije prepoznao koje su nam pozicije kritične, međutim, suditi ćemo svi zajedno o njemu nakon ovog prijelaznog roka, sad se sigurno neće ponašati kao ljetos, kad se ljudima nije javljao na telefon.
    Za kraj, ono što generalno zamjeram Upravi, je što nisu sportski sektor digli na višu razinu, sve razine kluba su dignuli na više razine osim sportskog sektora, a baš sam od sportskog sektora imao najveća očekivanja (nemamo filijalu, nemamo kvalitetnu skautsku službu, a uz sve SD nam je zelen). Tu zamjerke generalno imam na Zajeca, jer je on amenovao Marića, ali glasno i jasno isticao da je on onaj koji odobrava transfere i vodi sportsku politiku kluba. Šta si Zeko napravio pozitivno u svom sektore, a tvoj sektor je sportski, nećemo se lagati, ali skoro pa ništa.
  • sebenico
    1.1k

I što kad ne osvojiš prvenstvo? Kako to financirati? Mi ćemo zaostajati dvoznamenkast broj bodova na polusezoni. To se nadoknaditi ne može. Dovođenjem novih igrača ćemo samo upasti u financijske probleme jer prihoda od uefe sljedećih godinu i pol gotovo da neće biti. Treba se u drugom dijelu sezone okrenuti mladima da dobiju priliku, a ne da nam prosjek prve ekipe bude 29 godina. Sljedećih pola godine treba iskoristiti da se afirmira dva-tri klinca uz Stojkovića i Kačavendu, da se riješimo starih i isluženih igrača i da se krene od ljeta sa svježim kadrom. Baturinu i Sučića bi isto trebalo prodati već ovu zimu kako bi se uhvatila najbolja cijena i kako bi se ostatak ekipe pripremao za napad na naslov sljedeće godine.
  • Tongo Doumbia
    4.9k
    Ja mislim da je Hajduk već umro s ovih potencijalnih +9, samo se čeka sad kad će zaredat s kiksevima, pa ćemo se mi s kojom instagram objavicom, hrabrim istupom u medije i skupljanjem glava naprasno podić i lansirat u orbitu.

A za ovu našu situaciju je kriv svakako Jakir i legendarni pičkasti pristup u derbiju. A kad je takav frajer i mudonja, trebao je ostat i u Koprivnici (svakako je kriv za 4-1 jel) a ne kao pička otić s klupe nakon otkaza. Ipak je klub, dok se tražio trener, bježao od legendarnog “HNL prosjeka”, pa nas u HNL- u ošurgali ko’ mladog krmka. Nije nas napunio samo tko nije stigao.

Dragog ti Boga, kakvi sve mitovi tu neće postati istina. Pa kako vam se uopće da na -9….
  • Daliban
    2.8k
    To se nadoknaditi ne može.sebenico

Može ako se dovedu dobri igrači. S novom obranom i još jednim napadačem, nakon što se vrate Petko, Sučić i Mišić, mi možemo pregaziti drugi dio sezone. Bez poraza.

Sada je pomodno kritizirati kadar jer su se zaredali katastrofalni rezultati i svima je postalo jasno da prijelazni rok nije baš najbolje odrađen, ali sada također ljudi udaraju i tamo gdje treba i gdje ne treba. Naš vezni red je odličan, napad također iako fali taj treći napadač. Problem je isključivo obrana, a onda i trener jer Bjelica nije trener za takvo gaženje kakvo nama u drugom dijelu sezone treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.