• Dudu9
    1.1k
    Barem ostavka SD ili otkaz to je najmanje što se radi u ovom trenutku, ili smatraju u klubu da je uredu biti kanta za napucavanje u hnl
  • NORTE
    12.7k
    Bolje ne napisati ništa, pokazali bi više respekta prema inteligenciji navijača.veselko tenžera
    U pravu si. Kao mi ne vidimo krizu igre di nas Rijeka u Maksimiru dominira, a mi nikakvi, protiv Dortmunda ne postojimo, a u derbiju isto nemoćni.

Bumo se pojačali, istrpite još koje prosipanje bodova, ugleda, titule i prilike za direktni ulazak u LP.
    Da, histerija je (ne pratim komentare na društvenim mrežama, samo zonu), ali itekako zaslužena.

Da se kriza rezultata događa zbog neučinkovitosti ili nesreće nitko ne bi riječ rekao, ali ovo je ipak širi problem koji je nastao u pripremi kadra.

Ozljede, kao to je nešto što se inače ne događa u nogometu?
    Baturina je započeo u sve tri utakmice.

Hvalili su se ljetos kako im je dosta 22 igrača u kadru, prodali Brodića, Bulata, ovog i onog, šutili smo, a onda im nema ko igrat.

Kako možeš bit tako neodgovoran? Čovječe vodiš europski dinamo, a ne neku istru.

Ušli u LP, osigurali budžet, izvlače se na ozljede, u hnlu prosuli pola svih bodova protiv klubova koji nam nisu do koljena.

Tjeranje igrača u svlačionicu nije bez razloga.
    Dosta je bilo zajebancije.

Pun mi je k kmečanja oko igre na dva kolosijeka, jadni odigrali su doslovno 5 tekmi LP u 3 mjeseca.

Za koji kurac se onda uopće natječete za Europu?

Nakrcajte momčad s više igrača i dovedite trenera koji će ih miksat i napravit rezultate.
  • BBB Mataa998
    1.9k

Ma nista sve ide super. Kad smo kiksali toliko puta jebes onda i ova 2 kola mozemo i to kiksat pa cemo onda uloziti kada bude vec kasno i reci pokusali smo sve. U klub smo doveli ljude mozda i najbolje koje drzava moze dati a onda u sportski sektor koji je najbitniji dio jednog kluba smo doveli ljude koji nisu nikako dorasli tom poslu. S tim da je puno veci bazen za pronaci kvalitetne sportske strucnjake za razliku od upravljackih struktura
  • Crni500
    14
    U dosadasnjem poslu naseg trenutnog SD osim Pjace i Roga(koji su povratnici) nije stigao niti jedan domaci decko ili sa ovih prostora(osim Hoxhe). Vecinom sve igrace koje smo doveli su stranci,pocevsi od Bernauera,pa do zadnjeg Mbukua. Zaboravljamo da smo najvece rezultate u europi napravili sa nasim igracima,da je Dinamo rekorder sa najvise igraca u jednom finalu SP koji su bili dio kluba. Previse se oslanjamo na te strance,koji uz duzno postovanje,nemaju ljubav prema klubu,nego klub gledaju kroz priliku za igranje LP. Ne sjecam se kad smo zadnji puta imali komplet obranu,a da igraci nisu sa ovih prostora. Nama su stranci bili igraci poput Gavranovica,Dilavera,Gojaka,Ristovskog,Stojanovica itd,koji razumiju i uklapaju se u ovu igru. Sad,sa ovim odmakom od godinu dana,mozemo reci nasem SD da bi bilo dosta sikaniranja domacih igraca i da se krenu dovoditi igraci,koji ce se odmah adaptirati na nas mentalitet i igru,a ne nekakvi jeftini stranci,koji niti ne razumiju kaj se pjeva na tribini. Zamislite da na stangi sjevera stoji francuz ili nepalac i vodi navijanje,pa kak bi to izgledalo?
  • Peškaman
    5.3k
    Razumijem priopćenje ali ne razumijem zašto 'maslate' ljude da postoji igra.
    Okej, hoćete zaštitu igrača i trenera ali ljudi imaju oči.
    Rijeka izdominirala na Maksimiru, drugo poluvrijeme protiv Hajduka se nisi pojavio na terenu, protiv Borussie nisi centra prešao, Slaven B. ti složio tri zicera u prvom poluvremenu.
    Zadnjih 30 minuta protiv Belupa je postojala igra,promašili smo nemoguće,nmvz.
    Protiv Gorice je postojala igra,primili smo 2 naivna gola,nmvz.

Jedini način za izlazak iz krize je počet' pobjeđivati kao što je Baturina rekao.
    Dobijte Lokomotivu i Varaždin,priberite se na stanci,oporavite se od ozljeda i pun gas u nastavku sezone,svaku utakmicu pun gas.
    Iskupite se u derbijima i ponizite ih sportski,na terenu.
  • Daliban
    2.8k
    Zadnjih 30 minuta protiv Belupa je postojala igra,promašili smo nemoguće,nmvz.Peškaman

Indikativno, igra je postojala kad su igrači krenuli pošto-poto po taj gol i nisu se više ni obazirali previše na nekakav plan igre.
  • sport
    3.7k
    Da sada dovedeš najboljeg SD i trenera na svijetu ne mogu ti garantirati pobjede u zadnja dva kola s obzirom na sve pizdarije koje nam se događaju sa ozlijedama najboljih igrača.Bahatost,prepotencija,razmaženost se ponekad obiju o glavu a tu ne mislim na igrače nego na navijače.Sinoć sam bio na utakmici i sad sam upravo odgledao snimku i stvarno mi nije jasno kako nismo zabili još koji gol ali takve se stvari događaju u sportu.Nitko nije sretan zbog toga ali pravi potezi se ne vuku vruče glave na temelju buke koju stvaraju internet navijači.Nadam se da će ljudi koji vode klub naći prava riješenja i da će biti bolje.Mrtvi se na kraju rata broje i zato NEMA PREDAJE!
  • Crni86
    5.8k
    Trener ti nece garantirati, ali sportskog direktora sigurno neces mjenjati u zimksoj pauzi. Sto znaci da ce covjek voditi zimski prijelazni rok. U ovih 9 mjeseci nije do sada pokazao ni sa jednim potezom da je to zasluzio.

Promjena sportskog direktora nije mala stvar i mjenja cijelu pricu. Ako on nije taj, treba ga se iste sekunde mjenjati da onda mi svoju pricu krenemo pisati ispocetka sto prije, a ne da mu se dopusti da razjebe jos jedan prijelazni rok pa ce onda netko novi doc sve ispocetka slagati tek na ljeto. Mi na zimu moramo imati 90% kadra poslozeno za iducu sezonu.
  • Daliban
    2.8k
    Nek SD samo isprati imena koja se stavljaju na Scout temu, ljudi su mu stavili neke jako dobre igrače tamo. Samo nek ne filozofira previše i nek ne igra moneyball kao do sada. Ako klub nema normalnu skautsku službu niti resurse za takvo što, neka se posluže resursom svojih navijača.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    zaključak: bilo bi bolje da uopće nema trenera, neka se igrači sami poslože kao na terminu i bolje će izgledati nego ovo sada. :joke:
  • marcio amoroso
    38.1k

Navijači po tebi krivi? Ozljede su nas zadesile zadnja 3 kola. Šta smo prije toga gazili? Šta će dva preostala kola promijeniti ovaj kadar i odjednom ćemo shvatiti da je top? Šta se god više vremena gubi situacija je sve gora i gora.
  • austrijanac
    4.4k
    Presjeć što prije i donijet odluke.

Za ovo sinoć nisu krive ni ozljede ni roster niti ne znam što.
    Pogledo jutros opet tekmu i uništio si i subotu.

Nitko mi ne može reć da 11 jučer su lošiji od Belupa koji je isto izrešetan ozljedama.

Loša igra, nezainteresiranost i ne znam.
    Muka.
  • San Lorenzo
    17.4k

Ni jučer ni prošli tjedan nisam vidio nezainteresiranost, već samo bolnu limitiranost ovog kadra.
  • austrijanac
    4.4k
    Ok, stoji i ta teza.

No ni tih 11 nije toliko loše koliko naši rezultati upućuju.

Digne mi se kosa na glavi kad kažu da tipa nema Mišića.

Bio je i Mišić pa nam jedna Istra njega zatvori i ne vidi se razlika.
  • Crni86
    5.8k
    slucajan lajk.

A da poznrojis sve prilike bilo bi 6,7:3 za nas. Mislim da deckima jucer zelje nije nedostajalo vec jednostavno je to sad vec psiholoski + fizicka nepripremljenost. Da su neke situacije na 1:0 usle pa da smo se opustili malo jos, tko zna koliko bi razlike za nas na kraju zavrsila tekma… jbga teska je situacija i kad te nejde onda te nejde. Kak su kolege rekle zamjeris se lopti, tebi treba 5 prilika da zabis gol, a protivniku 2.

Svi pricaju o igri prema naprijed, a mene vise brine obrana. Primamo svaku tekmu gol i onda se tesko izvuc iz ovakve situacije. Zabio si istri 2, gorici 2, osijeku 2, slavenu 1 i to sve je bilo dosta za 3 boda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.