• Jaki991
    141
    Na muci se poznaju junaci, imamo dvije tekme protiv tovara plus kaj ce oni s ovakvom kriminalnom igrom kiksat jos pun k puta, cak sutra odmah mozda…

Sportski sektor je sada nadam se skuzio da ove gluposti sa low risk high reward igracima mogu prolazit u klubu tipa slaven belupo koji ima budzet od par milja valjda, a ne u dinamu di se boris za direktan ulazak u ligu prvaka i preko 30 milja eura… evo mi smo najpametniji pa nek drugi trose milijune a mi cemo od drugoligaskih igraca napravit igrace dostojne lige prvaka…sad nek se cupaju iz g…. i nek dovedu tri klase od igrača koji su momentalno bolji od trenutnih prvotimaca, a ak naš sd ima fetiš na igrače od 300k iz treće marokanske lige nek si nakon ove tri klase dofura i jednog takvog, nitko mu neće zamjerit…

I zadnje, kak je kolega napomenuo, jel real madrid vodi preveliku brigu oko svojih senatora onda kad vise nisu pojacanja na terenu? Apsolutno ne, ak im oces pokazat zahvalnost ponudi im neku poziciju u klubu i to je to, nogomet je biznis a kod nas su te emocije prema senatorima bolesno prenaglasene…

Uglavnom totalno kriva sezona za stednju i ovakav amaterizam na svim levelima, ak osvojite prvenstvo idete automatski u ligu prvaka jazavci jedni svi od reda

Sori na kobasici od posta
  • NitkoBitan
    20.3k
    Moharami koji je godinu dana izvan terena u prvoj utakmici odigra bolje nego Ristovski u zadnjih 10-15. Ademi laze treneru kako je spreman i ispuca jednu zamjenu vrlo rano. Pjaca u utakmici ima vidljivo nikakav pristup jer mu se i ne igra bas prvenstvo.

Ali ne, nek se oplete po strancima. Moha jedan od boljih, RPG prolazi protivnicke igrace vise nego sva nasa krila zadnje 2 godine, Teo jebacki pristup tekmu vise nego 90% "domacih", Max kao i Teo - volja i zelja neupitni, Mbuku pokusava...

Stranci su krivi jer eto ne mogu bacit koju populisticku poslije utakmice i jer nemaju nikakav utjecaj u svlacionici pa ih je najlakse iscipelarit. Dok mi kopamo jamu nasim strancima senatori ce nas u grob pospremit.
  • Jaki991
    141
    ak mu ristovski dobije prednost pred ovakvim moharamijem i rpg-om lik je ili mazohist ili double agent
  • Carrasco
    4.4k
    U Ligi prvaka ispred Reala, u HNL-u iza Varaždina.
  • Cif
    110
    mora rile igrati on je senator i dobro skače na ograde poslije utakmice
  • NORTE
    12.7k
    Prije točno 20 godina gledali smo dosta sličnu situaciju u prvenstvu, nikoga nismo mogli pobijediti i mijenjalo se trenere da bi se postigao uspjeh.

Bili smo kao superiorniji dinamo, s jednom velikom razlikom, da je mamić tada u momčad doveo sve što valja u ligi. Tada je, za ono vrijeme, napravljeno "sve" da momčad uspije, ali to se nije dogodilo.

Slaven nas je tada s 5:2 bacio u ligu za bedaka (dobili su nas i 1:2 u Maksimiru), a BBB su na tribini u Koprivnici imali poruku/šetalicu "mi još uvijek vjerujemo".
    Poznato? Vrlo slično sadašnjoj situaciji (4:1, 1:1) kad je utakmica sa Slavenom najavljujena porukom s Dortmunda "još ti samo luđaci vjeruju".

Iako slično sada je bitno drugačije, jer dinamo je sada imao jednog nenositelja na putu u LP u koju je ušao bez da je ozbiljnije pojačao momčad, čak ni na deficitarnim pozicijama nakon ulaska u LP, lako ćemo...
    Vrlo vjerojatno Hnl titula bi nam omogućila direktan ulazak u LP, jeste li vi svjesni što to znači?!

SD je itekako pao na testu. Direktor je glavni operativac, a puno štete za momčad i klub je napravljeno. Šampionska momčad je ponovno postala predmet sprdnje.

Kalibar za dinamo on realno nije, kao ni mnogi "njegovi" igrači.

U zadnjih 12 kola Hnl-a mi 9 puta nismo pobijedili, hej!
    Dotaknuli smo dno!

Bit ću iskren i napisat da mislim da je kasno za uspjeh, niti je Bjelica pokazao da je superioran nekom Kovačeviću koji trenira nekakav Slaven kao i ostalim trenerima malih klubića u ligi, iako ima daleko najskuplju momčad, niti smo mi na lako dohvatljivoj razlici.

Dva poraza od Hajduka i debeli minus pred zimu ne daju nikakvu nadu, jer i rival koji je ok i kojem ne možemo ništa će se još pojačat.

Odavno nismo nadmoćniji suparnik.

Bjelica nije pokazao da je taj, razočarao nas je sve.
    Sve mi je bilo jasno kad sam u snimci protiv Osijeka vidio njegov govor tijela nakon Hernanijev gola 40 minuta prije kraja zabio za 2:3, kao da se već tada predao, nečuveno.

Sva nada se polaže u Bjeličin prijelazni rok, ali mi smo bojim se predaleko pali da bi se vratili.

Slijedi nam Celtic, nisam optimist.
    Lokomotiva i Varaždin, valjda ćemo ih dobit.

Tragedija što je napravljeno, ne sjećam se ovakve situacije gdje se čini da smo se već pomirili s krajnjim neuspjehom i to bez ikakve odgovornosti.
  • Jurki
    13.2k
    kad imas nikakvu sportsku struku, kad imas ocajnu skautsku sluzbu, kad imas zmiju u dzepu.. dolazi do opisanog scenarija.
    Mi svake godine šparamo, dal na trenerima (koji su se pokazali jako skupima na kraju), dal na igracima koje moramo doslovno tjerati iz kluba jer su se pokazali nekvalitetnima. Šparamo na skautima i na taj nacin mozemo ici samo prema dolje.
    Kompletan sportski sektor se pokazal totalno neucinkovit. Osim ciscenja svlacionice nije se napravilo apsolutno nista.
    Meni se sere od Hrvatske struke, struke koja moze jedino prodavati muda pod bubrege Arapima koji kurca kuze nogomet.
    Ocito se nismo pomaknuli prema naprijed, jer se kod nas ne vrednuje uspjeh, vec se vrednuje poznanstvo i da se ne talasa.
    Tak dugo dok ce nam u klubu biti nasa struka nebumo isli prema naprijed.
    Dovesti ljude koji imaju uspjeh u nogometu je jedino kaj nas moze izvuci. Ljude koji su radili u renomiranim klubovima i ligama i koji razumiju taj jebeni sport.
    Portugalci, Španjolci su se pokazali kao kvalitetni sportski djelatnici i ne vidim razloga zakaj mi nakon milijardu godina i dalje vjerujemo nasoj struci.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    Ne znam kako drugi forumasi dozivljavaju ovu krizu, ali ja sam iz nekog razloga skroz miran,valjda zato sto sam se jos nakon Gorice pomirio sa cinjenicom da ce se tesko obraniti naslov bez da nam se dosta toga poklopi, ali u najgorem scenariju da i ostanemo bez prvenstva treba sve napore uloziti da se uzme kup i preko njega odemo u kvalifikacije za Europa Ligu.
  • NORTE
    12.7k
    U zadnjih 12 kola Hnl-a mi 9 puta nismo pobijedili, hej!
    Dotaknuli smo dno!
    NORTE

Hajmo dočarati to dno.

U prvih 35 kola prošle sezone (užasno loše) prosuli smo 24 boda.
    36. kolo protiv Rudeša kad smo kiksali je rezultatski bilo praktički nebitno jer smo već postali prvaci.

Prošla sezona: 24 prosuta boda u 35 kola

Ova sezona: 22 prosuta boda u 16 kola

Dotaknuli smo dno, ovo je neviđena sramota svih odgovornih.
  • db-izbjeglica
    16.2k
    da, ova sezona je rezultatski tu negdje sa ligom za bedaka, tu smo negdje po bodovnom učinku.
    imamo situaciju u kojoj nakon 16 kola dinamo može biti 4. u prvenstvu.

neće biti nikakvo čudo ako varaždin danas dobije istru u puli.
  • Kepec
    7.1k
    Neka malo ovakvih rezultata, mišeki izlaze iz rupa, razmažene curice koje su navikle na naslove cmizdre u kutu, misle da nisu isti, a ustvari su 10 puta gori od tovara koji vjeruju u titulu čak i kad matematički to više nije moguće dok oni u 16. kolu odustaju od naslova.

Neka nam malo ovakvih vremena, skidaju se maske, lako je praviti se pametan i nazivati se navijačem kada sve ide divno i krasno, kada se pobjeđuje u hnl-u, kada se gostuje u Europi, kada se slavi na Trgu, kada se pjeva s igračima, kada se slavi na Macoli. Malo je teže biti navijač kada si u velikom minusu, kada ne ide, kada ne znaš od kuda početi koliko je loše, jbg, u tom trenutku je lakše biti pljuvač, serator, kukavica i ratnik iza tipkovnica.

Svi bi htjeli naslov, a više ljudi piše komentare po Zoni i Instagramu nego dođe na tekmu.
    Svi bi htjeli naslov, a teško je otići do Varaždina, Koprivnice ili Šibenika dok bi u Munchen i 10 000 ljudi da ima karata.
    Svi bi htjeli naslov, a predaju se 20 kola, 5 mjeseci i 60 bodova prije kraja.
    Svi bi htjeli naslov, a prvi su koji ne vjeruju u naslov, kako bi onda igrači trebali.

Mi da 20 godina nismo prvaci imali bi na tribinama soma ljudi jer smo razmažene pičketine. Ti koji ovo čitaš, ja i svi oko nas. Nikaj drugo. Razmažene pičketine.
  • Probirštift
    627
    Jučer sam mislio da će bit normalnije kak je manje ljudi na tribine al sam se prevario
    Ja ne znam kaj je s ovim klincima kaj idu na sjever ali kao da imaju touretteov sindrom znači smiješniju stvar nisam vidio neko vrijeme ak se oni nisu zaderali ajmo 10 puta u prvih 5 min
    Mali šuti i bude miran nekoliko minuta i onda animirano krene s rukama i krene se derat ajmoo
    Jadni ovi kaj sjede pored njega u razredu kad krene s tikovima
    Za tekmu nemam komentara bio sam ljut prošlu sezonu sad sam se naviknuo
  • mrgud
    214
    Ako se želi spasiti sezona onda se mora promjeniti SD u sljedeča 2 tjedna,investirati 15 milja u 6 pojačanja na zimu,inače zaboravite naslov.Sada nek uprava odluči kaj želi od ove sezone.Neka počnu donositi odluke.
  • Jaro
    8.2k
    je da, 100 milja ce se potrositi...
  • Davieboy86
    273
    Stojim jos jace iza kluba jer danas bi svi pricali drugacije, kako se borimo i cupamo bez pola ekipe da smo zabili jedan od ono 10 mrtvaca. Golman SB je mislim postavio rekord obrana . Jednostavno nije htjela uci i jebiga. Ubija me u pojam kada nemamo sut na gol u 90min.Kao protiv Rijeke. Dakle , bit ce sve dobro. Nesreca/ Sreca se mora preokrenuti u nekome trenutku. I sram moze biti sve vas koji trazitr glave Zajeca, SD i NB. Dakle , godinama trpite lopove i mumije, a serete nakon 16 kola i ljudima bi oduzeli pravo odradjivanja cijele pune sezone?! Nek vas bude stid i sram!!! DZIS
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.