• Nino Bule
    14.7k
    Treba nac balans između skole i prve ekipe al jasno je da ce uglavnom imat vece stvarne proracune za prvu ekipu klubovi s parama iza sebe (dakle nije do nase skole nego do toga da nemamo brazilaca kojima placamo stan i auto) samo to nije održiva prica nego gura dok ima novca.
  • Crni86
    6.4k
    jasno da ne treba gurat samo da se gura. Ali opet ja vjerujem da mi vise brazilce ne dovodimo jer ih ne zelimo u smislu stranca, nego da je razlog da ih ne mozemo platiti. Nisu ni postruzin, peric igrali za kikiriki.

Trenutno smo dosli do naseg plafona. I s obzirom na to ovaj rezultat u skupini nije dramatican.
  • nkdz
    931
    gledajuci cjelokupnu sliku po meni smo mi i predodredeni da budemo nekako iznad ostalih. Imas najsiru fan bazu, igras u najvecim dvoranama i samim time trebao bi privuc i najvise sponzora. Uspjeh su zadnje 2 titule, ali za nesto vise trebat ce se odmaknut od nekih prijasnjih uvjerenja. Jedino mi dugorocno mozemo napraviti neki proboj prema europi i final fouru.Crni86

Apsolutno se slažem da smo predodređeni da budemo bolji od ostalih i nikom nebum priznao da ima veci potencijal od nas.
    Problem je kaj igramo u najvecim dvoranama koje isto tako i koštaju više nego da igramo u nekoj maloj, a posjeta je tolika da ne znam dal mi uopce te tekme pokrijemo jer ak uzmemo za primjer u Ciboni i tekmu s Aurelijom iz Vinkovaca bilo nas je par stotina i sablasno prazna dvorana i mi smo realno na financijskom gubitku na takvoj tekmi.
    Ove sezone jedine vjerojatno isplative tekme su nam u ligi prvaka s tim da je pitanje koliko bu nas danas tamo.
    Organizacija tekme u Sutinskim je vjerojatno znacajnije jeftinija ali to je vecini ljudi relativno daleko.
    Tak da koliko god i ja ocekujem iskorake toliko i kuzim da ce nam financijski ova godina biti teža zbog odlaska iz "dvojke" jer je vjerujem cibona organizacijski skuplja, a i teže je cibonu pristojno popuniti da ima ikakvu atmosferu što opet casual ljude dosta i odbije jer im se neda gledat u frtalj punoj dvorani.

Kažem možda potpuno griješim to bi dečki koji su malo više u klubu mogli reći.
  • Baneki
    781
    Vidim, tu se priča da neki veliki budžet ide na školu futsala. Koliko znam roditelji plaćaju članarine, opremu, turnire i lige koji nisu ZNS. Trošak su treneri i dvorane. Barem treneri bi se trebali financirati od članarina, a treninge možda organizirati u školama i tako i taj trošak smanjiti.

Ne znam ako netko zna, na što se točno troši taj budget u kontekstu škole futsala osim ovog što sam naveo. Mislim da bi škola sama sebe trebala financirati i ako se ne varam svojedobno je bila takva najava.
  • nkdz
    931
    Alen Jukić

Naš Alen Jukić otišao na klupu Rijeke
  • dinamo u srcu
    1.8k
    Hoće li danas bit organiziranog navijanja? Może i u inbox ako to nije pitanje prikladno za javni forum.

Igraj igraj dinamo, purgeri te vole!
  • NKDZ86
    2.4k
    Koliko je bolje kad ga ima, puno znače bbb, jako puno...
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Nadam se da će barem naši futsalovci malo uljepšati ovaj zasad tmuran vikend. :strong:
    Stream je na yt kanalu HMNL.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    1 0 bombetina Čekola
  • nkdz
    931
    2:0, Gudasić
  • nkdz
    931
    3:0, Prgomet
  • nkdz
    931
    3:2, na kraju malo na knap ali pobjeda je!!!
  • Crni86
    6.4k
    Guda uvjerljivo najbolji strijelac ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.