• ShanKu
    1.1k
    bit ce to sve dobro danas... pozitiva!
  • Dinamovapriča
    78
    Kakvo je stanje? Jel prodano barem 1.500 za danas?
  • Liks90
    2.6k
    Stanje za Slaven:

SD 350, ZD 1025, pali SD3 i ZD3
  • Dubbbrava
    657
    I di je ovo danas bilo od 7510? :rofl:
    Baš smo postali smiješni s ovim pumpanjem brojki
  • miro
    4.9k
    5, 5 i pol max
  • Liks90
    2.6k
    to je izdano vjv toliko…s godišnjima…
  • ZrnTSCHeZ
    512
    di je ovo danas bilo od 7510? :rofl:
    Baš smo postali smiješni s ovim pumpanjem brojki
    Dubbbrava

to je izdano vjv toliko…s godišnjima…Liks90

Ajmo ne raditi to više, blamiramo se...

Rađe nek bude službena brojka 500 pa i 1000 ljudi manje ak ih se baš tolko ne očita na ulazima nego da si na ovakvim tekmama (a nije prvi put ove sezone) nabildavamo i za 40% više
  • Crni86
    6.4k
    Ja samo ne kuzim koji je problem da se ulsznice ne ocitaju?

Pricalo sevpocetkom sezone da se stavljaju novi skeneri. U cemu je sad problem?
  • Augustiner
    5
    kolko se zadnjih sezona smanjivalo toliko se ove uvećava brojka
  • Augustiner
    5
    ali svakako treba reći da prolaznu ocjenu sinoć može dobiti jedino brojka na sjeveru, s obzirom na vrijeme i termin
  • bluepower86
    1k

Pumpaju i drugi brojke,zasto se imamo stalno potrebu pravit fini i dopustat da nas se ismijava?Uostalom nije izmisljena brojka nego brojka izdanih ulaznica.
  • Crni86
    6.4k
    ja sam razumio da ce se objavljivat izdane ulaznice sve dok se ne poprave skeneri.

Infrastruktura je napravljena, nije mi jasno u u rmu je sad problem? Da li skeneri rade okej pa svejedno objavljujemo broj izdanih ulaznica ili skeneri i dalje ne rade kako spada pa objavljujemo broj izdanih ulaznica.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Izdane ili skenirane ulaznice... realna brojka je bila zadovoljavajuca s obzirom na okolnosti. A mislim da ce brojka i podrska bit sve veca i veca.

Navijaci su izvukli momcad iz nezgodne situacije i prosle sezone.
  • dinamo u srcu
    1.8k
    .
    Izdane ili skenirane ulaznice... realna brojka je bila zadovoljavajuca s obzirom na okolnosti. A mislim da ce brojka i podrska bit sve veca i veca.

Navijaci su izvukli momcad iz nezgodne situacije i prosle sezone.
    NitkoBitan

7500 ljudi jučer bilo na Maksimiru? Nije sigurno a nije ni približno. Sjever nekih 2000+ gledatelja plus zapad 3000+ i to je maksimum.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.