• Orc123
    9.3k
    slobodno me banira bilo tko ako sam pretjerao! Muski cu to prihvatiti!
    Ti doslovno seres po svakom igraču koji je doveden zadnjih godinu dana, necu sutjeti na to u to budi siguran! Napises da treba Rpg izbaciti iz kluba a lik se doslovno zrtvuje za momcad na kontra strani cijelu sezonu, a najbolji desni bek lige a ne samo Dinama. Sramotno!
    Nije tu samo RPG, doslovno svi stranci dovedeni zadnju godinu!
    I ne, nemam nista protiv Spike! Rotacijski igrac dokazano koji nakon 4 godine zasitio se Dinama a i mi navijaci njega....nije los igrac definitivno ali nama ne daje dodatnu vrijednost i vrijeme je da drugi dobe bar djelic njegovih prilika pa ili jesu ili nisu! Nitko nije iznad Dinama!
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    kad si vidio da sam srao po Maxu ili npr Kaneku? Iako nisu kvaliteta za Dinamo...
    Ti stari sereš po Kulenoviću,Špikiću,Bulatu,Brodiću iako su ti igrači dali puno više klubu nego tvoji ljubimci koji kasne na treninge i napadaju trenera jer su uvrijeđeni što nisu u prvih 11.
    Da neko nije gledao utakmicu nego samo pročitao tvoje komentare ljudi bi mislili da su Mbuku i RPG pojeli sve na terenu a Kule i Špika padali preko lopte.
  • Orc123
    9.3k
    po Kulenovicu serem? Da danas sam rekao da je nedopustivo premasiti ono sto je on promasio! Spikica nikad nisam vrijeđao , cak sam ga i branio do prije godinu dana ali taj igrac je rotacija i tjt...ako to tebi mije jasno nakon sto je isti proveo 4 g u klubu onda mi opce bezveze da vidim polemiku s tobom!

Inace ako spominjes Mmaea rekao sam da nirko nije iznad kluba i da ako rsdi nemir da ga se izbaci iz ekipe, to su i napravili!

A molim te posjeti oftamologa jer da, danas Kule bio kriminalno los a Spika je usao u igru i uspio pokvariti 2 sto postotne situacije....

Rpg? Vec sam ti rekao da te moze biti sramota da seres po igracu koji se zrtvuje ko i Ljubo donedavno na kontra beku i onda ga prozivas jos da ga se izbaci iz kluba nakon sta ide 100% danas na tekmi i to bez obzira sto ga se limitira s pozicijom!

Mbuku danas među boljima i zasluzuje barem djelic prilika koliko ih je dobio Spika!
  • don
    8.2k
    bravo Špikiću, jedan od boljih večeras.
  • MarK
    812
    Dobro ga je imati u ovakvim utakmicama gdje čekamo kontru. On nešto radi iznadprosječno dobro, a to je primanje i zadržavanje lopte pod pritiskom. U teškim pozicijama uvijek nešto iznudi. Ponekad izvede i dobar prodor. Loša završnica i pluća od 60 minuta su minusi.
  • Zagi
    8.7k
    Špika je bolji igrač od Mbukua i nisam sretan sa tom činjenicom.
    Ban je bio u pravu.

Špika danas jedan od najboljih.
  • miro
    4.9k
    Ali to je zato kaj Mbuku NIJE krilo

Danas je trebao probat s njim u špici, on bi bar jednu loptu uštopao u 16
  • Zagi
    8.7k
    Ali to je zato kaj Mbuku NIJE krilo

Danas je trebao probat s njim u špici
    miro

A ne znam baš bi li se složio. Ja bih njega stavio na desnu osmicu u 433.
  • Captain America
    18.7k
    Najbolje hrvatsko krilo.

Zlajo, što se čeka?
  • Georg Koch
    5k
    Najbolje hrvatsko desno krilo :heart:
    Prije bi mi Zlatan Koščević koji nema veze s krilom igrao.
  • Zvonkec
    68
    Samo slučajno čovjek može zabit
  • luka modic
    656
    Pola zone je sigurno bolje u nogometu nego Spikic
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Treneri i uprave odlaze , al Dario Špikić ostaje
  • Zg123
    678
    2035 godina, Dario Spikic(35 godina) i dalje prvo desno krilo Dinama i buduci potencijalni reprezentativac Hrvatske, jos mu malo fali da ispuni potencijal
  • Dzgšb
    1.2k
    Idealan igrač za NK Kustošiju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.