• don
    8.2k
    ima takvih kjudi i na tribinamaCrni86

takvih "pljuvanja" po tribini ima za dosta igrača pa ne vidin da ih se brani.

Moj je dojam da ga je barem 20-25 dinamovih navijacaCrni86

pa? :lol: ne znan, možda je do mene ali evo, ne znan kako vam je to problem. Ljudi su profesionalci, a mi navijači, bit će svi popljuvani i pohvaljeni još 300 puta u karijeri.
  • Crni86
    6.4k
    a nema bas u ovolikom obujmu i intezitetu.

Ovaj drugi dio se slazem, al opet u nekoj mjeri. Svatko od nas tokom tekme opsuje nekog igraca, al ovdje su se neki bas zapikli. Da kule fula nekog zicera vjv bi rekli da je max keiv jer je u prvih 11.
  • Brusa
    1.8k
    Znači čovjek je došao, zvali ga mačkom u vreći, francuskom sobaricom, od 10. mjeseca sjedio zabetoniran na klupi, Jakir ga stavio protiv betisa (po meni da ga baci pod vlak), odigrao odlično, poslije toga odigrao proljeće ok, pridonio osvajanju naslova i kupa.
    A s druge strane imaš ekipu koja ga krivi jer se Neva sapleo o njega. Napadaga se kad je kriv i kad nije.

Gledao sam ovih desetljeća puno , puno (I brojem i kvalitetom) gorih igrača od njega u dinamu.
    Uvijek daje sve od sebe, koliko god to bilo (za neke igrače je ponekad u svakom drugom postu izraz "bolikurčina")
    Uvijek pokazivao i pokazuje poštovanje prema klubu i navijačima.
    Moje poštovanje ima, a vi kako hoćete...
  • Brusa
    1.8k
    ne. Kule fula jer je "panj" i "drvo" i max domet mu je 3. napadač dinama. Za 10-15 zadnjih minuta odigrati.
    Edit: oprostite da dvostrukom poštu, al sad više ne znam kako da ispravim
  • Zg123
    678
    Po meni je ovo danas njegova najbolja tekma koju je odigrao za Dinamo
  • Danko
    1.3k
    Odličan Max danas.
  • luka modic
    656
    Smiješno je što nam je stoper tehnički nadareniji od napadača svaka čast Maxu na utakmici
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Uz gostujuće tekme protiv Qarabaga i Betisa, ovo mu je ponajbolja tekma za Dinamo. Bravo Max. Sjajno je bilo ono čišćenje s gola kad je Celticov igrač puknuo u praktički prazan gol, to je imalo "Poljud prošle sezone vibes" :cool:
  • Zagi
    8.7k
    Da, napadač koji zabije 5/30 velikih prigoda u nekom periodu
    može bit fantastičan realizator
    Plava stijena

Idem pohvalit Maxa za današnju tekmu, a kak me nema danima na forumu, dočeka me ovaj nesvakidašnji dijamant.

Nego, dobar Maksonja danas.
  • cibona
    3.9k
    "Francuska sobarica" počistila maksimirski travnjak od nepoželjnih gostiju :up:
  • Marley
    2.3k
    Evo vam sad jedno nepopularno :joke:
    Veceras je OPET pokazao da je ne samo rotacijski igrac za Dinamo, nego i za prvih 11 europskog Dinama.

A sad me slobodno popljujte vi iz klana "nije igrac za Dinamo".

Bravo Max :up:
  • Fanboy
    2.9k
    Dobro je odigrao, ali ga je Theo spasio u 88 minuti kada mu je igrač utrčao iza leđa i ubacio u 5-ac gdje je KTC izbio klizeći ispred napadača i sigurnog gola.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Nadam se da mu se neće desiti neka kardinalna greška za vikend na Kranjči jer će se brzo ovaj nastup zaboraviti i ponovo će ga se proglasiti panjem. :pray:
  • Peškaman
    5.4k
    Nemojte zaboraviti blok oko 50 minute kada je Zagorac već bio matiran!
    Plus ona lopta za Kačavendu,probijanje dvije linije Celtica.
  • Zagi
    8.7k
    Nego, ako se ja dobro sjećam prošle sezone...
    Naša serija pobjeda je koincidirala sa Maxovim ulaskom u prvu, ne?

Slučajnost, zasigurno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.