• Efes Pilsen
    9k
    Mislim da se vadila statistika i da nije gori od ostatka po pitanju duela.
  • masacusec
    4.2k
    Eh, da je vratiti Vikinga Lauritsena...
  • Orc123
    9.3k
    a sta bi s njim kad takav profil stopera imamo! Lauritsen je jako dobar igrac ali nama treba sada sroper jaci na lopti i ipak brzi od onih koje imamo....
  • Krizy
    48.6k
    Skor Dinama u utakmicama u kojima je igra Bernauer 26-7-7

20 utakmica bez primljenog gola (50%)
    12 utakmica s jednim primljenim golom
    8 utakmica s 2+ primljena gola

Profilno potpuno drugačiji od ostalih stopera Dinama.

Po meni zaslužuje mjesto u rotaciji Dinama.
  • ZgDLions
    572
    Max mi je ok, samo mi nije jasno da ga ne mogu malo izjačati, za duele i općenito.
    Kad je Kukoč došao u NBA bio je živi štrkljavac, a poslije se fino zjačao da im može parirati.
    Sigurno ima neki program da se nabaci malo mišića, a da ne izgubi ekstremno na brzini.
  • Facke
    4.4k
    Uopce mi nije jasne zbog cega se stalno govori da je Bernauer slab u duelima ili da treba malo ojacati.
    Bil sam jemput napisal proslosezonske brojke pa bum sad ovosezonske napisal.

Bernauer HNL 67% / LP 65% osvojenih duela
    Torrente HNL 65% / LP 55% osvojenih duela
    Mmaee HNL 47% / LP 0% osvojenih duela
    KTC HNL 58% / LP 50% osvojenih duela

Znaci Maxime Bernauer je kaj se toga tice nas najbolji stoper v ovem momemtu. Brojke Mmaee za HNL su strasne lose. V Lige prvaka ima 0 % zbog tekme protiv Bayerna.
  • Jaro
    8.3k
    Bernauer HNL 67% / LP 65% osvojenih duela
    Torrente HNL 65% / LP 55% osvojenih duela
    Mmaee HNL 47% / LP 0% osvojenih duela
    KTC HNL 58% / LP 50% osvojenih duela
    Facke

Jebes cinjenice i statistiku, vjerujmo drOljivariju i slicnima, vjerujmo vlasnicima instagram "fan" profila, vjerujmo index komentarima,vjerujmo korisnicima s 50 upisa dnevno na transferi topicu...

Kad je Kukoč došao u NBA bio je živi štrkljavac, a poslije se fino zjačao da im može parirati.ZgDLions

Znamo da NBA i ostali USofA sportovi malo drugacije gledaju na doping i pomoc u treningu od ostatka svijeta...
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Max po meni mora igrat u prvih 11 u HNL-u.
    Jedini naš stoper uz Perkovića koji nije tehnički sjekira,zna iznijet loptu,okrenut stranu...
    Solidan je on igrač,ima tu neku kiksersku crtu ali da nema vjerojatno bi bio u Lyonu a ne Dinamu.
    Uz to moram pohvalit njegov gard koji mi se sviđa,rijetko kad ćete vidit stranca da tako gine na terenu za Dinamo.
    Sigurno da su bolje opcije bili Uremović ili Pongračić to ljeto ali nije ni Max promašaj,isplatio se je on sa čišćenjem sa linije na poljudu i dugom loptom za peru protiv Qarabaga
  • Plava stijena
    281
    Naravno da jebeš statistiku kada se ona odnosi na pojedinca i ne treba nikome vjerovati već gledati utakmice i imati vlastito mišljenje. Poštovani kolege forumaši mogu tu iznijet podatak u kojem je Max dobar u duelima, ali netkome tko pozorno prati to ne može zamazat oči.

Naime Max uz sebe uvijek ima partnera koji čuva tipično fizički moćnog centarfora dok njegovi dueli dolaze protiv krila i veznih igrača. Pogledajte samo sažetke protiv Osijeka i Hajduka prošle sezone u kojima je Max igrom slučaja u par situacija preuzeo Miereza i Livaju. Tragikomedija je riječ koju tražite kad to gledate.

Od Polovaneca se valjda ne sjećam igrača zbog kojeg bi si čupao kosu i kiptio od bijesa iz utakmice u utakmicu ne vjerujujući kakvog panja gledam da mi igra u Dinamu. Tada nije bilo dostupna statistika duela ili čega već ne da vas uvjeri u suprotno od onoga što vidite zdravim očima.
  • mali M
    6.1k
    Eto i to je to... Možete vi vaditi statistike, tisuće situacija dobro odigranih, kad će neki zatupiti da oni znaju bolje i rastezat će par situacija kroz dvije godine i vrištat da imaju oči... Svi klubovi svijeta primaju golove, svi stoperi griješe, ali na neke se čvrsto žmiri i pljeska im se, dok će se za neke analizirati da krivo i gaze po blatu... Evo šta vam znači da je Max trenutno najbolji u duelima u Dinamu kad ga je plava stijena gledao na svoje oči i zgražao se! Uhhhhh, ponekad zbilja treba imati strpljenja na ovom forumu...
  • Plava stijena
    281
    Znači svi bi trebali upast u kalup mišljenja par najcijenjenijih forumaša, novinara ili čega već ne? Ovo je forum maleni. Možda ti je ovo novost, ali ne moramo svi imati isto mišljenje, a ti nastavi omalovažavat jer ti se od toga valjda diže, a anti populistička viđenja situacija ostavi onima sa parom jaja.
  • mali M
    6.1k
    :lol: pa ne radi se ovdje o mišljenju. Izvučena ti je točna statistika a ti vičeš imam oči! Žao mi je ako sam te nečime omalovažio (mada mi nije jasno čime). Imaš baš agresivan stav prema Maxu, a ne opravdavaš to ničime doli svojim dojmom.. Po reakciji na moj post vidim da te baš prehiti kad ti netko argumentirano odgovori kao momci gore, pa samo ti nastavi kiptjeti od bjesa i zgražati se ako je to nešto što ti koristi..

a ti nastavi omalovažavat jer ti se od toga valjda diže, a anti populistička viđenja situacija ostavi onima sa parom jaja.Plava stijena

malo djetinjasto al oke... drago mi je da se moje ukalupljivanje zapravo sakrilo iza tvojih hrabrih anti populističkih viđenja situacija, osjećam se mnogo sigurnije. čuvaj zdravlje! :rofl:

p.s. - zapravo mi je kompliment kad me netko nazove maleni! Hvala
  • Plava stijena
    281
    Ako ti je to kompliment onda mi te i malo žao... Al da ne odemo previše u ove infantilne digresije u kojima dobro plivaš, vratimo se na meritum stvari. Naime da se igrače skautira samo na temelju statistike ne bi imao silne ljude koji putuju diljem svijeta da se uvjere na svoje oči o kakvom se igraču radi jer i same snimke mnogo toga sakriju a gdje ne bi pišljiva statistika.
  • Chempers
    331
    Dajte se uozbiljite, dečko nije stoper za ovu razinu i jasno je ko dan da je slaba karika u duelima, ne znam kako netko tko gleda nogomet ide tvrditi suprotno, što god vam Sofascore pokazivao. Uz to ima i ozbiljnu kiksersku crtu. Ima svojih kvaliteta i svakako može biti HNL rotacija al smiješni ste s tim pravljenjem Ramosa od njega.
  • Plava stijena
    281
    Od kad se pojavio na našoj sceni onaj šmokljan sa sportkluba (nekada tribine) imaš koloniju njegovih sljedbenika također "stats geekova" koji su preko noći postali nogometni stručnjaci. U više navrata je isti taj šarlatan imao za Maxa same superlative pa njegova sljedba mora branit svog cara do groba jer nema većeg stručnjaka u svemiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.