• Paggini
    29k
    Jel se ovo ozbiljno događa???? :lol: :lol: :lol:
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    75
    Kaj na utakmicama ne igraju tako cvrsto ko na treninzima :sweat:
  • don
    8.2k
    dorh i uskok poslat na naše treninge
  • Silvek1986
    50
    Potvrđeno na presici - nema puknuća.
  • Orc123
    9.3k
    Ako vise nece nastupati on nikako mije panj niti promasaj ko Cabraja, Moumbadje, Stefulj i slicni....super lik, rotacijski ograc i nema ga smisla otkupljivati ali hvala mu na svemu...zasluzio je godinu dana u Dinamu....
  • Simpatizer
    583
    Arigato i Sayonara!
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Nazalost nije neka ekstra klasa, ali dosao je u dosta teskom periodu za cijelu momcad pa se i sam uklopio u to.

Da igramo napadacki nogomet u Hnl-u kakav smo nekad igrali imali bi velike koristi od Ogiware.
  • Mr Anderson
    9k
    Bačen novac za posudbu. Samo u HNL-u ima 4-5 boljih lijevih bekova. Ak niš drugo, kad se vrati doma može se hvalit kak je zabio Bayernu na Allianz Areni.
  • Droljo
    9.7k

Baš moraš biti tak pragmatičan i zasrat. Jebiga još je uvijek tu i naš je. Kao takvog ga cijenim i volim. Bar nikad nije droljio i uvijek je davao sve od sebe. Ovih 4-5 boljih hnl bekova neću ni komentirati... Jeble te pare za posudbu.
  • Mr Anderson
    9k
    Ajde ne seri. Davao je sve od sebe? Nisam baš vidio. Daju i Ademi i Ristovski sve od sebe pa se njih pljuje 10 puta više nego ovog kojem se uvijek nalaze opravdanja ko i Kaneku jer su oni simpatični Japanci.
  • Zg123
    678
    Po nekim navijacima bitno je da igrac daje sve od sebe, nema veze sto je teska rupcaga i promasaj. Jos malo pa ce biti narativ bitno se boriti za titulu u hnlu ali nije imperativ, nema veze sto imamo 5 puta veci budzet od Hajduka a o ostalim klubovima da ne govorimo
  • Niko1986
    329
    Ja bih se isto borio i davao sve od sebe da igram za Dinamo, samo što ne bih bio pretjerano kvalitetan.
  • Simpatizer
    583
    Koliko ja znam, dali smo 400k€ za jednogodišnju posudbu, stvarno ne znam gdje je tu problem evo
  • Crni86
    6.4k
    Po nekim navijacima bitno je da igrac daje sve od sebe, nema veze sto je teska rupcaga i promasajZg123

To je sta igrac najvise i moze. To sto je kriminalac, rupa i ne valja je odgovornost onih koji su ga doveli, a ne igraca.

Ne bi ja msm niko rileta dirao da ne daje izjave koje nisu realne s trenutacnom situacijom, da ne mase nervozno rukama po terenu a nije medu najboljima, da ne proziva druge suigrace a sam nije medu boljima itd. Akija se nema kaj pljuvat, ponasa se gospodski cijelo vrijeme, al se vidi da je ostario i vrijeme je za drugaciju ulogu, a ne da igra 3 tekme tjedno od prve minute.
  • Orc123
    9.3k
    dali smo 150 tis eura za posudbu plus njegova placa koja je oko 200tis
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.