• Crni86
    6.4k
    Da svi igraci imaju karakter maxa, mi bi imali sada +12 i osiguran prolaz u lp. Velicina od covjeka, nije za startera ali zbog energije, karaktera i stava sigurno zasluzuje biti bar rotacija.
  • nemapredaje
    3.9k
    Ovo nećeš skoro nikada doživjeti od igrača, da razumije stav navijača i poštuje ga, te se još osjeća dužnim to i objasniti.

Svaka čast!
  • runtothehills
    436

U videu veli da ga je Bišćan htio apsolutno dovesti. U tom trenutku sa Parizom mu je isticao ugovor a zena je htjela radije da mu dijete ne odraste u kaosu velikog grada. Imao je neke razgovore sa Le Havre, no Dinamo je nudio bolje uvjete (npr utakmice u Europi), imao je razgovor i sa Bišćanom koji mu je objasnio zašto ga je zelio.
    Uglavnom hvali jako puno navijače i atmosferu na utakmicama. Jako mu se svidja grad.

Veli da su mu lakše utakmice u ligi prvaka nego u hnl-u, svidja mu se nogomet sa većim intenzitetom gdje njegove kvalitete mogu doći do izrazaja i gdje te protivnik tjera da rasteš. Svaka ekipa u LP-u pokušava igrati po podu, i on je naarastao sa takvon nogometnom filozofijom i lakše mu je čitati odredjene segmente igre. Tako da teze mu je u hnl-u, svaka greška se gleda pod povećalom pogotovo zato što je u pitanju Dinamo.

Baš dobar i pristojan dečko.
  • Jaro
    8.3k
    U tom trenutku sa Parizom mu je isticao ugovorruntothehills

Ovdje nekaj ne stima posto je placena odsteta za njega...
  • runtothehills
    436

Pardon, moja greška. Ako sam dobro prokuzio, jer je malo “pojeo” riječi u tom trenutku, godinu dana prije isteka ugovora sa Parizom.
  • Marley
    2.3k
    Screenshot-20241205-140236-Instagram.jpg

:lol:
    Kako ga ne voljeti jebiga :halo:
  • Facke
    4.4k
    Maxime je jedan od nas :heart:
  • Toni90d
    996
    Igrački možda nije neki top. Ali je kao osoba vrhunski. Sa svojim zadnjim izjavama to dokazuje.
    Prošle sezone mjesecima nije igrao, nije se bunio. Pljuvalo ga se na sve strane, na sve moguće načine, a on je šutio. Ne stvara probleme, nego se trudi biti bolji, pomaže novima u klubu. Protiv Slaven Belupa (4-1) jedini koji se trudio i na kraju mu se vidjelo koliko ga taj poraz boli i smeta. Može biti primjer našim senatorima u dosta stvari.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Slažem se, top lik. Šteta kaj ima i solidan broj hejtera, čak i među navijačima Dinama. Vidio sam na instagramu komentar di neki lik piše kako mu se "riga kad ga vidi, da je najgori igrač Dinama ikad i da je sjebao više golova nego svi igrači u zadnjih xy godina zajedno."
    Inače ta "mudrolija" od komentara je dobila skoro 30 lajkova. :vomit:
  • Droljo
    9.7k
    Inače ta "mudrolija" od komentara je dobila skoro 30 lajkova. :vomit:Sibirski plavac

Debili.
  • Marley
    2.3k
    Ma na stranu i to sto je toliko simpatican i friendly.
    Ali necu se nikad sloziti da je njegovo dovodjenje bilo promasaj. Da, ima svojih mana u igri, da nema bio bi sad tamo rotacija kod Pepa, a ne kod nas (iako gle cuda i njegovi zaseru).

Ja sam svjesna da ne znam o nogometu koliko i vecina ovdje, ne baratam strucnim terminima, jbg nisam skolovana kao Tihana Nemcic niti sam igrala nogomet kao dobar dio vas ovdje. Zato ne znam ni smisleno srociti sto mi je na pameti.

Ali vidim kad mi nesto "valja" ili "ne valja". I ne, to ne ovisi o tome je li mi netko simpatican haha.
    Znam da jako volim gledati Maxovu igru i bas mi je poseban igrac, vidim nesto sto bez njega nemamo. S tim svojim zanimljivim riskantim potezima, te njegove lopte me nekad ostave onako, vau :starstruck: .
    Da, ponekad to ne zavrsi dobro... ali meni je Max pojam za onu, tko radi, taj i grijesi. Go for it, Maxime :strong:
  • Efes Pilsen
    9k
    Covjek je izvukao proslu sezonu, jako dobar rotacijski igrac koji u poslozenoj ekipi moze pravit bitnu razliku. Isplatio je svaki cent, jebte mi bi za milju i po Gvardiola.
  • Crni86
    6.4k
    Ja iskreno ne znam zasto se max toliko uzeo na zub. I na tribinama i po internetskim stranicama. Ispada kao da covjek ne zna kako lopta izgleda, a decko je uvjerljivo nas najbolji stoper s loptom. I ima dosta defanzivnih manjkavosti, ali kod ostalih stopera je bas suprotno. Kaj cemo onda rec za torrentea i ktca? Da su drva? Panjevi? Bave se nogometom cijeli zivot, a ne znaju odigrat tocan pas koji je duzi od 5 metara. (Nije pljuvanje njih dvojice, samo ne kuzim da ti isti ljudi ne razmisljaju na taj nacin i za torrentea i ktca).

Pokusavam razumijet sta ljude tolko smeta kod maksa (da se razumijemo nije kvaliteta za prvih 11 europskog dinama), ali sramotno je da se njega u ovakvoj konkurenciji toliko proziva i vrijeda. Kao da imamo van dijka i salibu jos u konkurenciji.
  • SAS1987
    15.3k
    Ne znam francuski, ali zanimljivo je da RPG vozi Opel Astru. Koga ne bi kupio tako skroman?Izet Hajrović

Nije ni baršun stavio na auto :lol:
  • Plava stijena
    282
    Max je jako simpatičan mladić, uz to i vrlo koristan u izgradnji igre iz zadnje linije. Nažalost to je sve pozitivno što nudi. Duel nikakav, skok katastrofalan, u defanzivnoj tranziciji pogubljen a i notorni je kikser. Od 40 tekmi dosad odigranih za plave dojam mi je da je u barem 60% imao pacersku grešku koja je rezultirala primljenim golom ili velikom šansom. Ajde da je naš dečec iz škole još bih ga progutal u ulozi četvrtog stopera, ali moramo se pomiriti da je jednostavno promašaj (uzorak je dovoljan) i nastaviti dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.