• Dino
    2.9k
    Hahahahaha prosjecni posjetitelj paljenja krijesova za ‘45-u.

Salu na stranu, sretan rockas Ogi i prvenstveno puno zdravlja!
  • Eduardo
    21.7k
    ja nekako mislim da mu je ovo sestrica... :grimace:
  • IvanPerić1945
    51
    Nećemo aktivirati otkup Ogiwari. Sretno Ogi
  • ShanKu
    1.1k
    Izvor te vijesti?

Ako je istina... pamtim njegov gol Bayernu, asistenciju protiv Rijeke i pjevanje na trgu i (edit) obranu sa crte nedavno... sretno mu dalje :up:
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Nažalost, it was not meant to be, što kažu Englezi. Dugo se već vidi da defenzivno nije dobar, a prema naprijed onako, tak tak. Hvala mu za onaj asist na Rujevici, gol Bayernu i za Marinu na trgu. Neki će reći da je jedna od najvećih panjina ikad u Dinamu, a ja ću samo reći , panjine se ne pamti po ničemu kad odu, a njega će se pamtiti po ovih par stvari koje su gore navedeni. Po čemu se pamti Enza Sosu, Denija Jurića, Štefulja, Moubanjdea? Ja bar po ničemu. E to je primjer panja, igrači za koje se nemreš sjetit ničeg pozitvnog jednom kad odu. Još jednom hvala Ogi za par lijepih trenutaka u Dinamu i sretno u nastavku karijere. :up:
  • Marley
    2.3k
    Meni je, naravno, zao kao i uvijek :meh:

Osim vec nabrojanog, hvala mu i sto je bio jako friendly prema navijacima, znamo koliko to pogotovo klincima znaci. I na "Dinamovo u Dubravi" i na predstavljanju dresova. Bas pristupacan i vjecno nasmijan.

Sretno od srca ti zelim Ogi.
  • Crni86
    6.4k
    Svaka cast ogiju i ne bi nista rekao da je doveden na neku poziciju di smo okej popunjeni pa app. Na kriticne pozicije se ne dovode igraci app, na kriticne pozicije se dovode kapitalci.

Tebi ogi hvala na svemu. Pokazao si volju, zelju i trud. Vjerujem da si davao sve od sebe, ali ponekad to nije dosta. Sretno dalje.
  • Big Daddy
    1.4k
    Jedan manje.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Svaka čast na profesionalizmu,golu protiv Bayerna i asistu na Rujevici ali od početka se vidilo da nije to to...
    Nije igrač za Dinamo i tu sva priča završava.
    Ono što mene zabrinjava je to što u kadru trenutno imamo još 7,8 takvih.
  • rioda
    5.7k
    Inamo izvor ili se opraštamo na temelju posta na forumu?
  • Pavinho
    101
    to se sigurno nece znati prije kraja polusezone...neprofesionalno bi bilo
  • Crni86
    6.4k
    mislim da je jedna instagram stranica objavila.

znat ce se, jer mi moramo u potragu za lijevim bekom. Potezi se moraju vuc vec danas, da kadar bude poslozen s 1.1.
  • Maki85
    72
    Znači na Milan i Arsenal bez Ogija, najvjerojatnije bez Roga i sigurno bez eventualno dovedenih u zimskom roku. To će bit postave još luđe od one protiv Dortmunda.
  • Crni86
    6.4k
    zasto? Do tad ce se oporavit ademi i misic. Stojke ce uhvatit formu, potecijalno i petka dobimo.

Da su rog i ogi ostali, nekako vjerujem da ne bi konkuirirali u prvih 11 za te tekme.
  • skener
    1.2k
    Ogiwara se teško ozlijedio na treningu u utorak. U jednom duelu dobio je jak udarac u potkoljenicu, odmah su svi pomislili da je puknula noga. Brzo Ogi odveden u bolnicu na snimanja i pretrage, na nozi je dobio longetu. Svi se nadaju da ozljeda nije tako brutalna, da ništa nije slomljeno, no svejedno je teško očekivati Ogiwaru na terenu do kraja polusezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.