• Sibirski plavac
    2.3k
    Golijada u Koprivnici
  • DiddyGuela
    2.3k
    Jebote pa stvarno svi igraju brze i dinamicnije od nas. Ovi nasi mi djeluju kao da su svi pod virozom. Ovi iz OS idu ko na motoru ali ni Slaven nije za bacit. Sjajna HNL utakmica.
  • Sajla
    6.1k
    meni jedino nije jasno zašto iz sezone u sezonu ti klubovi ne uspijevaju složiti/zadržati ekipu da na ljeto prođu kvalifikacije. sav taj trud da bi bio u top 4 i onda te izbacuju neki jazavci. ne ponekad - nego uvijek.
  • Nogo
    4.1k

Evo golova.
  • Jurki
    13k
    i kad pogledas smijesne klubove, Celje, Olimpiju, pa i taj Osijek kakav su overachievement napravili sa stranom strukom.. nebitno dal to bil sd i/ili trener dojde mi muka i zao.. te mogu samo mastati.. kakav bi mogli nogomet igrati da imamo struku koja zna posel.
  • wolfgang14
    1.7k
    Kakva utakmica.... Slaven i dalje grize kao pas iako vode. Svaka čast Kovačeviću
  • JMastermind
    107
    Pravo fina tekmica. Pohvale za pristup objema momčadima, nadam se da su neki od naših ovo pogledali.

Jedino Hernani malo previše maše rukama, ali no...
  • Carrasco
    4.3k
    Belupo je po prikazanom dosad trebao imati puno više bodova.
  • Sajla
    6.1k
    Slaven je uzeo bod(ove) nama, Rijeci, izgleda da će sad i Osijeku, a zaslužio ih je protiv tovara u obje utakmice - samo što ih nije smio dobiti. dobar posao rade.
  • DrawTube
    5.5k
    I opet će ovaj Nk Kompleks otići u Europu kao i svake godine umjesto da se osvježimo sa Slavenom ili Varaždinom
  • Sven
    43
    Uopce se ne bi iznenadio da Varazdin ili Belupo uhvate 4. mjesto ove godine. Cak prije da ce srusit Rijeku nego Osijek, Osijek igra koliko toliko dok mi se Rijeka cini dosta sterilna i mislim da im slijedi streloviti pad. Protiv nas su odigrali daleko najbolju utakmicu
  • Sibirski plavac
    2.3k
    VaraždinonDrawTube

Oni u idućem kolu igraju prije Osijeka, i s pobjedom nad Istrom bi se mogli odvojiti od Osijeka na solidnih +6. Iskreno, volio bih da tako bude. :strong:
    Samo pitanje, gdje bi Varaždin igrao europske tekme ukoliko izbori Europu? Ima li im stadion uvjete za to?
  • Sven
    43
    Mislim da ima, uefine utakmice mladih reprezentacija su se igrale tamo. Kapacitet je takoder zadovoljavajuc
  • Blueshadow86
    2k
    Bravo Slaven! :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.