• hardek
    3.2k
    Šibenik je teški krš od ekipe. Ne mogu vjerovati da su Istra i Slaven belupo iza njih na tablici. Na zimu im treba ponuditi neke igrače na posudbu jer im evidentno fali talenta u ekipi. Na početku sezone sam mislio da će Gorica ispast ali Šibenik je prvi kandidat za ispadanje
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Najjače je što magarad proziva hrvatske suce jer ne sude europske utakmice.

Gle ono, hrvatskim sucima se tu i tamo dogodi suđenje utakmice u LP, EL, KL, nedavno je hrvatski sudac sudio i utakmicu A skupine lige nacija.

Hajduku se ozbiljne europske utakmice van pretkola jednostavno ne događaju.

Jel realno da se navijači kluba koji se po uefinom koeficijentu nalazi iza 150. mjesta, kojem društvo u tom segmentu rade shamrock roversi, lincoln red impsi, breidablik, dundalk, shkendija iz tetova, budućnost iz podgorice i slično, koji je doslovno ove sezone ispao iz europe od ružomberoka... rugaju sucima i njihovoj kompetenciji zbog izostanka europskih utakmica?
  • NORTE
    12.6k
    kluba koji se po uefinom koeficijentu nalazi iza 150. mjesta, kojem društvo u tom segmentu rade shamrock roversi, lincoln red impsi, breidablik, ...db-izbjeglica

U tom segmentu da, ali ti klubovi igraju miki maus ligu, tuga s juga ni to ne može.
  • vjeko1701
    9.8k
    Dal je to onda i finalno odustajanje od filijale van hr?
  • immerwieder
    1.4k
    konačno su klubovi shvatili da ovo s razvojnim momčadima po janezlandu ne funkcionira,
    i da ono što im je savez nudlil prije par godina ipak ima smisla,
    da vidimo sad te juniore po krapini, ravnicama, kurilovcu, mačama,
    a i tamo ima dečki njihovih uzrasta koji nisu prolazili razne selekcije kraj njih,
    to mi se čini jako interesantno, pa da vidimo da li bude šetnja do 3.lige,
    ili se bude neko vrijeme ostalo u 4.
  • Sven
    43
    To da Dinamovi i hajdukovi juniori igraju i "razvijaju" se po 3. ili 4. ligama nema ali bas nikakvog smisla
  • Neron53
    1k
    Naravno da ima smisla....bolje nego da sjede na klupi.
    Naravno, nece tu biti iskljucivo kadeti i juniori i nadamo se, nece dugo biti u 4. i 3. ligama.
  • immerwieder
    1.4k
    gle, ja mislim da to ima jako smisla,
    gledam te utakmice i baš me zanima da ih vidim u tom okruženju,
    i sviđa mi se da to budu U21,a ne kao prije da igraju i stariji
  • Sven
    43
    Ma jednostavno od infrastrukture, do kvalitete nogometa i onda onog najbitnijeg- intenziteta. Ta razina nije dovoljna da se igrac razvije, klincima trebaju utakmice jakog intenziteta. Svi oni znaju igrati nogomet, a ovo je ono sto veliku vecinu koci da postanu igraci. Tu govorim o trecim i cetvrtim ligama. Ali Boze moj, od nekud treba pocet, s time se slazem. Steta je nazalost ucinjena i ovih par godina nitko ne moze vratiti. Ako nema kvalitetnije opcije podrzavam i da se krene od 4. lige, samo da se pomaknemo s mrtve tocke
  • Jurki
    13k
    Kad smo mi prije par godina trubili da trebaju druge ekipe u nizim ligama.. to je bil "samo jos jedan poligon za razvoj i preprodaju igraca" za korporaciju.
    Jucer kad se javil francuski peder u redovima komunistickih cigana, pardon "boraca za pravdu u nogometu" on je jebeni revolucionar.

Ne velim da je ovo los potez.. al je pitanje.. pa zar stvarno ta tovarska guba ima toliku moc izbacivati i vracati druge momcadi iz nizih liga i time mijenjati koncept takmicenja istih liga?
  • striko
    1.8k
    Možda je Marić imao info da se vraćaju druge momčadi pa je shodno tome prilagodio zadnji prijelazni rok.
  • immerwieder
    1.4k
    infrastrukture kod nas nema nigdje, onda moraju barem do sturma ili dalje,
    u tim ligama nema intenziteta brzine, ali ima intenziteta duela,
    a to je ono što im primarno fali, to se vidi i kad igraju ucl,
    a još dodatno, što smatram isto bitnim, intenzitet motivacije,
    ako oni s 19 godina ne budu na 100% u mačama i drugi tjedan u obrežu ili strmcu,
    onda dečki nije to za vas
  • Jurki
    13k
    Možda je Marić imao info da se vraćaju druge momčadi pa je shodno tome prilagodio zadnji prijelazni rok.striko

Zar mislis da je to tak vazna stvar za nogomet i drustvo koja se mora skrivati od javnosti xy mjeseci?
    Svakom covjeku koji bar malo prati nogomet je jasno da je to dobar potez.

Nek je nama francuski peder dosel prodavat pamet..i uvodit reda u nogometu.
  • ElDorado
    484
    Nije Toplak neki zakon ali lik kaze da je razlika 2. i 3. lige trenutno minimalna tj da je ta 2. jako loša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.