• rupke
    102

ide li i dildo na stolicu?
  • Droljo
    9.2k
    Mamić je prije 13-14 godina rekao da će napraviti takav stadion kad ga je vidio u turskoj na pripremama. A mi ga potjeramo slipci...
  • Sajla
    6k
    bit će i to na najstrimijim dijelovima tribine
  • Jaro
    7.8k
    Sve zvuči lijepo i krasno, svi se nadamo da će gradonačelnik ispuniti svoje obećanje, ali zanimljivo nitko se u ovoj priči nije sjetio Lokomotive. Jedinog kluba koji danas koristi stadion u Kranjčevićevoj ulici, koji tu već godinama igra svoje prvoligaške utakmice.

- Ma ovo je suludo, mi smo danas saznali da se moramo iseliti iz Kranjčevićeve ulice, a nitko nas iz Grada nikada oko toga nije ni kontaktirao. Točnije, mi smo nekoliko puta pokušali stupiti u kontakt s gradonačelnikom Tomaševićem, napraviti neki dogovor, ali oni nam se nikad nisu ni udostojili javiti - priča nam ljutiti direktor Lokomotive Božidar Šikić

kao sto sam prije koji tjedan najavio - zicaros iz Lokse ce stvarati probleme. Treba i njega i "njegov" klub realno vratiti tamo gdje su bili prije Dinamove injekcije...
  • jedan u nizu
    9.4k

a saznali smo cijeli projekt realno. U stolicu kapacitet, izgled, parkirna mjesta, tocne gabarite pretpostavljam i cijnu konacnu (makar ce se mijenjati gotovo sigurno kako vrijeme ide).
    Saznali smo da je i gradevinska tu i da je sada sljedeci korak javno savjetovanje i natjecaj za izvodaca.

A ovo da je slucajno u preizborni vrijeme mi nije bas neka prica.
    Zadnjih godinu i pol se dosta radi na stadionu, od prvog projekta pa sve do danas, imovinsko pravnih odnosa, natjecaja za te projekte, te gradevisnke dozvole.
    To bi znacilo da su godinu dana unutar svog mandata ciljali ovakav tempo rada da bi projekt predstavili pola godine pred izbore kao predizborni trik.
    Jako, jako tesko.
    Pogotovo kada je narativ da su nesposobni za bilo sta, od kosenja trave na dalje, a onda su sposobni 2 godine unaprijed razmisljati i predizbornim obecanjima.

Nedavno je izaslo da je predvideno 12mil eura iz sljedeceg gradskog proracuna (mislim da je ta cifra), sto bi rekao da odgovara ovome ako ce radovi krenuti negdje od ozujka-lipnja.

Na kraju krajeva, ako to i je preizborni trik, koji ce obistiniti, a hoce, onda nemam nista protiv takvih preizbornih trikova.
    Imam protiv onih neostvarenih, ali ako ce ovako izgledati i trik za Maksimir, gdje cemo 4 mjeseca prije pocetka radova cekati samo prve lopate, onda cu sa zadovoljstvom iscekivati to predizborno obecanje.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Gospon Šikić je iznenađen što se Lokomotiva more iseliti iz Kranjčevićeve. Kako sad to i otkud to? Godinama se prica o novom stadionu i kako će sve teći i on je sada iznenađen jer nema gdje igrati. U Zaprešiću ne može jer Loksa je zagrebacki klub a Zaprešić nije Zagreb. Kaže najbolje bi bilo da pitaju Hajduk da igraju na Poljudu. Kakav šarlatan
  • mali M
    5.8k
    a i to što kažeš.. ma šalim se ja al mi je već muka od svega, samo neka ga završe... ne mislim ja da su oni nešto ciljali, nego se ništa nije radilo do zadnjih godinu i pol.. a obećano je na početku.. rekao sam ja davno koji će biti tempo i to se ostvaruje al dobro.. neću biti negativan, lijepo mi je gledati rendere, čak mi se i više sviđa ovakav dizajn nego onaj na početku osim nespojenih tribina, ali za to ću se uzrujati ako to fulaju na Maxu, Kranjča me zapravo ne tangira toliko.
  • NitkoBitan
    19.5k
    Realno je neozbiljno sto se nije direktno kontaktiralo Loksu.
  • Noel
    7.1k
    Sramota je i žalost da ovakav običan trening stadion stvara sreću i wow efekt. Dinamovci i Zagrepčani će bit mirni i sretni kad se napravi pravi moderni stadion od 35000 40000 mjesta. Ovo je običan moderni trening kamp stadion.. Ali i to je veliki pomak za ono na čemu se igra u Hrvatskoj..
  • Bosskovitz
    12.8k

Sve si točno rekao. Svako oduševljenje je iskreno i razumljivo, iako je zapravo posljedica desetljeća nebrige i toga da smo navikli na ono što je drugima toliko strano i nevjerojatno da je već postalo atrakcija.

Ovo je korak u pravom smjeru i velika stvar za nas kao klub i naš grad, ali manji od dva koraka koja se moraju napraviti. No uživajmo u procesu, ovo ide u dobrom smjeru.
  • BBB Mataa998
    1.9k

Sto direktor nije postavio to pitanje kroz ovih nekoliko godina? Zasto nije samoinicijativno nasao stadion gdje ce igrati njegov klub?
  • mali M
    5.8k
    Realno je neozbiljno sto se nije direktno kontaktiralo Loksu.NitkoBitan

da zapravo, tu se lika naziva žicarošem, a bez obzira što misli većina nas isto za Loksu i Šikića, baš je neozbiljno da ih se samo izbaci i snađi se pajdo. Naravno da već svi vidimo u kojem će smjeru ići žalbeni procesi. To ti je kad si nekima majka, a nekima maćeha, pa ćemo se čuditi zločestim ljudima. Grad Zagreb je grad svih sportskih klubova, pa tako i Lokse... Trebali su biti pametniji od ovoga...
  • NitkoBitan
    19.5k
    Pa prvo ga valjda Grad treba obavjestit da je rok pocetka gradnje stadiona definitivan? Kaj bi se ovi iz Lokse trebali ravnat po pricama iz medija? Novi stadion iz Kranjce se gradi na inicijativu grada pa nek iz grada izvole kontaktirat sve involvirane.
  • zg041
    151
    napisao je netko ovdje da su neki dobili obavijest da se do 1.1 moraju iseliti,mislim da su u pitanju neki uredi zagrebackog sportskog saveza..pa mi je glupo da nisu i lokomotivu odmah kontaktirali kao korisnika stadiona
  • Jaro
    7.8k
    Rekao je TT da su svi dobili dopis.. Sikic kaze da nikad nije cuo za stadion da se gradi :rofl:

ne voljem TTa al bogme Sikicu ne vjerujem da je danas petak...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.