• badjibadara
    3.9k
    Vidjeli ste stolce u Salzburgu na gostujućem sektoru - to izgleda nepoderivo.
    Nije loše ni kao opcija za naš sektor, ako neće biti stajanja.
  • nkdz
    918

A i meni je bar nešto blagog optimizma probudilo makar mi je sam izgled predstavljenog rendera baš top i sviđa mi se ali dok se ne uvalim u sjedalicu ne vjerujem :)
  • Mladi Starac
    244
    točno tak.
    ovo kak se zajebavamo - ali prva piva na novoj kranjči bit će valjda najbolja ikad.
    jedino će se maknut s trona prva piva na novom maksimiru...
    ah...
  • nemapredaje
    3.8k

Kaj si ga skužio kad je izvadio novčanik da plati višnjevac?
  • reziser
    6.9k
    Jesu to opet 4 osvojene tribine? Rupe u kutevima? Zasto?
    Gdje ce biti smjesteni BBB a gdje prostor za gostujuce navijace?

Bez obzira na sve, prezadovoljan da se nesto pokrece!
  • PetkoDaniOršaGol
    103

Prva piva na novoj Kranjči
    Prva proslava naslova na novoj Kranjči
    Prvo rušenje europskog velikana na novoj Kranjči
    Prva piva na novom Maksimiru
    Prva proslava prvaka na novom Maksimiru
    Repriza tekme 3:0 protiv Tottenhana na punom novom Maksimiru (i to u milimetar te tekme, kad smo otpisani, kad je nemoguće i kad nam miljenik storpedira pompozne šupke hattrickom).

Tim redom. Poslije toga me boli kiki za sve. Mogu umrijet sretan. Jebe mi se.
  • jedan u nizu
    9.4k
    Gdje su sad oni sto su komentirali kako je to sve sranje jer jos nema projekt ili gradevinske dozvole.
    Evo, i to je rijeseno. Ne likujem, jer jos nije pocelo, ali smo par koraka napravili prema cilju.
    Ali govoriti da od stadiona nema nista, jer nema ni projekt ni gradevisnku, i da je to mazanje ociju javnosti zbog nadolazecih izbora je glupost.

Da se sad prvi puta spomenuo stadion, da, bilo bi to zbog izbora, ali vec valjda dvije godine se radi na tom stadionu (makar bez lopata), nazalost brzinom hrvatske birokracije, ali ovo nikako ne smatram izbornim i predizbornim trikovima.

Sve su svemu, ako se pomaknu rokovi, i ne bude gotovo u rujnu 2026.-e, izgleda da gledamo knockout fazu LP sezone 26/27 pod krovom i sjajnom atmosferom.

p.s. kako je lijepo sada biti godisnjak ^^
  • jedan u nizu
    9.4k
    Prva piva na novoj Kranjči
    Prva proslava naslova na novoj Kranjči
    Prvo rušenje europskog velikana na novoj Kranjči
    Prva piva na novom Maksimiru
    Prva proslava prvaka na novom Maksimiru
    Repriza tekme 3:0 protiv Tottenhana na punom novom Maksimiru (i to u milimetar te tekme, kad smo otpisani, kad je nemoguće i kad nam miljenik storpedira pompozne šupke hattrickom).

Tim redom. Poslije toga me boli kiki za sve. Mogu umrijet sretan. Jebe mi se.
    PetkoDaniOršaGol

Preokret u polufinalu LP na novom Maksimiru, u stilu rusenja Tottenhama - poraz u gostima i preokret doma.
    Samo se bojim da cemo nakon toga opet cekati rekonstrukciju jer ce se pola stadiona tada srusiti valjda :D
  • Mali Zeus
    14.5k
    Koje će boje biti stolice?
  • PetkoDaniOršaGol
    103

Uf... vrijeme bi se računalo od toga dana... "rođen sam druge godine nakon Tekme" ... "to je bilo 15 godina prije Tekme"... :grin:
  • Twisted1
    568
    Koje će boje biti stolice?Mali Zeus

u duginim
  • scooniepenn
    3.5k

I lijepo im je klubić to sve platio NK Osijeku, a Lege zamijenili. Prošli vikend nisam primijetio slične rabote. Osijekov model je jedino pametno. Imaš ugovornu šprancu koju daješ tovarima, Osijeku i Rijeci te europskim protivnicima koji imaju ultrase i problem riješen.
  • mali M
    5.8k
    Napokon znamo i što se događa... Mada osim rendera nismo puno novih stvari saznali, barem koje već nismo znali, ali mi je baš drago da se pokrenulo..
    @jedan u nizu sve što si nabrojao meni i dalje zvuči kao izborni trik jer taman je sva ta silna birokracija "slučajno" istempirana sa novim izborima, ali barem je trik sa nekim pomacima. Neka samo oni rade, meni je svejedno tko će raditi, rokove mislim da neće ispoštivati, al neka... Tolko smo već isfrustrirani lažima da nam odgovaraju i milimetarski pomaci.

"Šest godina se vrtimo oko stadiona kao mačak oko vrele kaše i sad je već vrijeme da to riješimo."
    "Građanima je dosta propalih projekata, mi se obećanja držimo. " - nađi razliku :snicker:
  • Jaro
    7.8k
    "Šest godina se vrtimo oko stadiona kao mačak oko vrele kaše i sad je već vrijeme da to riješimo."
    "Građanima je dosta propalih projekata, mi se obećanja držimo. " - nađi razliku
    mali M

a razlika je da je glavni projekt tu, gradjevinska je tu, imovinsko-pravno je tu... Realno - radovi ce pocet najranije svibanj-lipanj - jer natjecaj nece proc bez zalbenog postupka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.