• The Undertaker
    6k
    Kao daleko najbolji klub u Hrvatskoj Dinamo mora imati vlastite predstavnike u HNSu (IO) i ZNSu. Ne znam da li se tu što napravilo , mislim da nije.
    Kmečanje na suđenje nije naš modus rada i ako treba negdje djelovati onda su to nogometne institucije i (pozadinski) rad sa medijima. Priče o lošem medijskom tretmanu uvijek isplivaju kad su rezultati loši. Naše osnovno mjerilo su bodovi, trofeji i prikazano na terenu a ne broj klikova i pratitelja na tik toku (ne podcjenjujući rad na društvenim mrežama).
  • Ivdzo11
    4.4k
    Međutim, ovog utorka ujutro nije trenirao, bio je na terapiji. Poznavajući karakter nekadašnjeg reprezentativca, on će dati sve od sebe kako bi se oporavio. (Ivan Rakitić)
  • Ivdzo11
    4.4k
    ASIER VILLALIBRE (27), napadač Alavesa, želja je Hajduka. Lider SHNL-a za njega se bori sa španjolskim drugoligašem Eibarom i poljskom Legijom iz Varšave. Ovo piše španjolski El Correo. Villalibre je u La Ligi odigrao 109 utakmica. Postigao je 12 golova i pet ih namjestio. Prošle sezone bio je u Athletic Bilbau.
  • Mali Zeus
    14.5k
    https://www.vecernji.hr/sport/doznajemo-rakitic-ce-biti-potpuno-spreman-za-derbi-na-svom-mjestu-daleko-je-iznad-svih-u-ligi-1819540

Evo ako niste znali Rakitić je najbolji centralni veznjak u ligi.

Po dojmu.

Međutim, ovog utorka ujutro nije trenirao, bio je na terapiji. Poznavajući karakter nekadašnjeg reprezentativca, on će dati sve od sebe kako bi se oporavio. (Ivan Rakitić)

Za razliku od drugih igrača. :D
  • striko
    1.8k
    Evo par najzanimljivijih izjava Ivana Katalinića za Večernji list:

Ne dolazim na Poljud od 2015.godine . Zašto bi dolazio kad je važan ideal, a ja sam cijeli život u rezultatu? Onaj tko je smislio taj slogan nema pojma o nogometu.

Da Gatusso može dobiti 2,5 milijuna eura u Italiji nikada ne bi došao ovdje. On ne može voditi velike klubove, a u malim bi imao 30 000 eura plaću. Opravdavati nekog tko je za taj novac ispao iz Konferencijske lige nije normalno.

Danas imate udrugu koja vodi klub, a novci od članarina ne idu klubu nego njima.

Sasuo je paljbu i po Lukši, Primorcu i ostalima.
  • Ivdzo11
    4.4k
    Naša ideja je da sljedeće godine formiramo U-21 ekipu koja bi igrala seniorsko prvenstvo u nižem razredu hrvatskog nogometa i trenirala usporedno s prvom momčadi. Svrha te momčadi bi bila olakšavanje prelaska igračima iz juniora u prvu momčad. Potrebno je malo promijeniti koncept akademije, ali zadržati postojeće snage, to vidimo na primjeru igrača koji su proizašli iz akademije. (Vitali, Hajdukov sportski direktor)
  • Omake
    3.7k

Dobar potez, radim neki mini projekt o elitnim bočnim igračima. Jako puno svjetskih klasa iz Španjolske i francuske je prvu seniorsku sezonu odradilu u B Momčadi koja igra 3,4 ili petu ligu. Ferland Mendy je s 18 i 19 igrao petu francusku ligu u drugoj momačadi Le Havrea.
  • Jurki
    13k
    Naša ideja je da sljedeće godine formiramo U-21 ekipu koja bi igrala seniorsko prvenstvo u nižem razredu hrvatskog nogometa i trenirala usporedno s prvomIvdzo11

Imali su drugu momcad u drugoj ligi pa su lobirali da se druge ekipe maknu iz 2.Hnl. sad zele drugu ekipu nazad.
    Ne znaju kaj zele.
    Al zato ja znam kaj njima zelim.. a to je bankrot. Boli me kurac za rivalstvo, boli me kurac za dosadnu ligu, boli me kurac za navodni boljitak lige i nogometa.
    Ko ih jebe nek se ugase vise. Smrdljivi usrani klub.
  • NORTE
    12.6k
    Za dva tjedna imamo zadnje "gostovanje" u Kranjči u idućih 4+ godina.

Lokomotiva za mjesec dana seli iz Kranjče dok god se ne otvori novi Maksimir.
  • Toni90d
    802
    Bit će veselo:

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/bruno-maric-o-nasem-hajduku-gade-se-svakom-normalnom-sportasu-iz-cijele-hrvatske/2619917.aspx?index_tid=600894&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

UDRUGA Hajdukovih navijača Naš Hajduk, koja drži 30.6 posto dionica splitskog kluba i okuplja 125 tisuća članova, podsjetila je na društvenim mrežama na prosvjed na Rivi prije deset godina. Naš Hajduk okupio je punu Rivu navijača koji su prosvjedovali protiv korupcije u hrvatskom nogometu. Kako kažu, od tad se ništa nije promijenilo. Sada se javio bivši šef hrvatskih sudaca Bruno Marić, koji je odgovorio Našem Hajduku. Marićevo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Marićevo priopćenje

"Čitam već duže vrijeme pamflete i lažne konstrukcije, besramne objede i laži onih koji autoritet stvaraju širenjem straha i prijetnjama! Ne obazirem se, rekoh sebi puno puta, jer to je skupina nasilnika koji o sebi govore da su pošteni! Ali, to isključivo sami za sebe pričaju, lažu, jer su ih svi odavno prokužili! Oni su ti koji fabriciraju, a lažno klevetaju druge da fabriciraju! Oni su teret društva, oni su teret sporta, oni su teret demokracije, iako ju punim ustima zagovaraju.

Lažno, naravno! Zvižde onima za koje navijaju, prijete onima za koje navijaju, skandiraju sebi dok kao navijaju, tjeraju one za koje kao navijaju da im se poklone! Najbolji bi bili, ali na silu, najjači bi bili, ali kada idu 10 na jednoga, najhrabriji su kada vide slabijeg od sebe! Ali oni su zapravo interesna skupina okupljena oko sebe i samo za sebe.

Na žalost njihovu, nije problem što se gade svakom normalnom sportašu iz bilo kojeg kraja Hrvatske. Problem je što se gade velikoj većini Grada u kojom truju okolinu! Veliki problem je što bagra sebe prikazuje kao vlasnike nečega što im ne pripada, a tiha i čestita većina trpi teret gadljive manjine! Iako ste glasni, iako ste još uvijek brojni, vi ste dno dna!

Nikada nećete silom ostvariti ambicije, jer previše je onih koji vam se ne klanjaju niti vas se boje. A vaš najveći poraz je što vas preziru i oni za koje vi kao navijate, jer znaju da navijate samo za sebe! Samo Hrvatska!" objavio je Marić na Instagramu.
  • jedan u nizu
    9.6k
    izgleda da je Bruno Maric kupio blindirano vozilo i dobio vozilo za otvoreno nosenje kalasnjikova kada ih ovako napada

uglavnom:

michael-jackson-eating-popcorn.gif
  • Efes Pilsen
    8.8k
    "Kako kažu, od tad se ništa nije promijenilo." - citaj: Hajduk i dalje nije uspio osvojit naslov.

Simpatican odgovor.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Dabro skinuo junf, bilo bi steta da prode neopazeno.
  • Blueshadow86
    2k
    Kakva greška Zelenike. Sa stilom poklonio gol Šibeniku.
    Inače, stoper Varaždina, Lamine Ba, jako mi se sviđaju njegove igre.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Daj Bruno primiri se malo...
    Nastaviš li ovako nema više poklon dresova Hajduka za tebe :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.