• blue heart 72
    1.8k
    Stvarno mi se sviđa izgled stadiona, još da se samo popune kutovi i bude bez rupa između tribina i bit će to (ako Bog da) bombon od stadiona
  • K3p
    178

Neće se popunjavat sigurno, tamo će bit ulazi vjerojatno. Mislim da ti ugaoni djelovi tribine iziskuju nešto duže vrijeme pri gradnji i to se ne uklapa s rokovima.

Ko što vidimo i u Osijeku su kutovi naknadno rađeni
    Primjer Opus
  • čovjekjogurt
    864
    6 mjeseci prije izbora nam političari najavljuju novi stadion.

Znate što nam je činiti, trebamo samo glasati za Možemo i imat ćemo sigurno novi stadion. Ja ovom čovjeku vjerujem!
  • PetkoDaniOršaGol
    103
    Biti će zanimljivo prvo gostovanje magaradi na novoj Kranjči... dodajmo tome i profesionalno pregledavanje pri ulazu... 37 topovskih i 800 baklji... montažni kavez i bok. Kad tatari odu, miči kavez.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Stvarno mi se sviđa izgled stadiona, još da se samo popune kutovi i bude bez rupa između tribina i bit će to (ako Bog da) bombon od stadionablue heart 72

A gdje bi trebao biti vatrogasni kamion točno?
  • NitkoBitan
    19.5k
    Biti će zanimljivo prvo gostovanje magaradi na novoj Kranjči...PetkoDaniOršaGol

Istina da je tribina odvojena, ali stavit "kavez" kao na Pampasu i bok. Sta mi njima imamo davat i kartu vise dok ce gro Dinamovaca izvisit.
  • Mladi Starac
    244
    Biti će zanimljivo prvo gostovanje magaradi na novoj Kranjči... dodajmo tome i profesionalno pregledavanje pri ulazu... 37 topovskih i 800 baklji... montažni kavez i bok. Kad tatari odu, miči kavez.PetkoDaniOršaGol

ma nebi im ni jednu kartu prodao više.
    gledajte na televiziji, ko vas hebe...
  • Bosskovitz
    12.8k

Nema potrebe ni za kakvim montažnim stvarima, na Sjeveru se pleksijem ogradi 558 mjesta i to je to. Kako funkcionira svugdje u svijetu, tako će funkcionirati i kod nas.
  • dumitrumitu
    1.3k
    U odnosu na prijašnja obećanja meni ovo zvuči realno. Ja sam i mislio da će to biti u 3.-4. mjesecu.
  • scooniepenn
    3.5k

Kao što je netko napisao, imaš pleksiglas i mrežu i ugovor prije svake utakmice s hajdukom. Bilo kakva šteta naplaćuje se prljavoj familiji. Osijek je to lijepo definirao i problema nema. Što god slaboumnici strgaju ide novo.
  • PetkoDaniOršaGol
    103

Do prvog njihovog dolaska na novu Kranjču, Dinamo će još dva puta osvojiti HNL i Kup i treći put zaredom će se plasirati direktno u grupnu fazu LP. Takvu količinu mržnje i frustracija biti će nemoguće zadržati. Kavez (ili pleksi kaj veli Bosskovitz) i maknut tih 558 stolica, da ih ne zapale i ne potrgaju...

Edit: ... ili ovo kaj veli Scooniepenn. Makar bi ja maknuo stolice. Da niš nemreju strgat. Da budu još frustriraniji.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Dakle, vi raspravljate već kaj s tovarima kad dođu na stadion. :D :D
  • Mali Zeus
    14.5k
    Do prvog njihovog dolaska na novu Kranjču, Dinamo će još dva puta osvojiti HNL i Kup i treći put zaredom će se plasirati direktno u grupnu fazu LP. Takvu količinu mržnje i frustracija biti će nemoguće zadržati. Kavez (ili pleksi kaj veli Bosskovitz) i maknut tih 558 stolica, da ih ne zapale i ne potrgaju...PetkoDaniOršaGol

Znači micati stolice svaki put kad dolaze i onda ih vraćati?
  • Mladi Starac
    244
    Dakle, vi raspravljate već kaj s tovarima kad dođu na stadion. :D :DMali Zeus

ja sam već na tribini... di si? :D
  • Mali Zeus
    14.5k
    Ma još čekam pivu, imaju samo neke voćne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.