• Nolifer
    8.7k
    Čemu ove rupe između tribina ne kužim??criticus

Za dildače? :scream: :lol:
  • criticus
    2.6k

Vanjski izgled mi je bombona, al tribine mi nisu jasne zasto se nisu spojile.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Znači preostali koraci za studeni 2024. pokreće se nabava za izvođača radova. Na dan 29. studenoga 2024.
  • NitkoBitan
    19.5k
    Konačni izgled projektaTwisted1

Koliko se puta mijenjao izgled ne bih se bas okladio u to da ce stadion stvarno tako izgledat.
  • Daliban
    2.5k
    Izgleda ko McDonald's.
  • Mladi Starac
    244
    Lajkam i opet sam pozitivan oko stadionske priče :D
  • Bosskovitz
    12.8k

Slažem se, vjerojatno jer povisuje trošak gradnje. I rokovi su malo ambiciozni i dalje, računaju da neće biti nikakvih žalbi na natječaj, ali sve u svemu izgleda jako lijepo. Teško mi je zamisliti da će ovo kaj vidim na renderima zaista biti mjesto na kojem ću biti za manje od dvije godine.

Koliko se puta mijenjao izgled ne bih se bas okladio u to da ce stadion stvarno tako izgledat.NitkoBitan

Ako se danas raspisuje natječaj za izvođača, onda se gradi ovo kaj je sad prikazano. Ono prije je bilo prije dovršetka projekta.
  • NitkoBitan
    19.5k
    Znači početak radova predviđen u ožujku.dumitrumitu

Ozujku iduce godine? Izbjeglico daj nam analiziraj situaciju...

Meni se cini nerealno da jos nije raspisan natiecaj niti ista a da ce bageri bit na Kranjci vec za par mjeseci. Uostalom valjda je netko kontaktirao Loksu da se sele u drugom dijelu sezone negdje drugdje??
  • PetkoDaniOršaGol
    103

I ja. Nemrem si pomoć :blush:
  • Mali Zeus
    14.5k
    Kaj nije prošli render imao nekakva igrališta kraj stadionaBruh

Da, tak je nešto bilo i neki viseći vrtovi, velike žardinjere nešto.

Di bi bio parking za 450 mjesta, pokraj istoka?

I još važnije, gdje će biti 680 parkirnih mjesta za bicikle
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Jesu to na krovu solarne ploce?
  • Mladi Starac
    244
    valjda su se također uzbudili pa je lapsus :D osim ak sutra neće još raditi :D
  • criticus
    2.6k
    Da, tak je nešto bilo i neki viseći vrtovi, velike žardinjere nešto.

Di bi bio parking za 450 mjesta, pokraj istoka?

I još važnije, gdje će biti 680 parkirnih mjesta za bicikle
    Mali Zeus

Bilo je sve na prezentaciji, parking je iza istoka gdje se radi cesta prema Adzijinoj. Parking za bicikla je na ovom trgiću ispred juga.

I ne kužim toliku negativu ovdje svega mi. Reka sam davno ne vjerujem političarima, pogotovo jer je krenula zestoka kampanja, preuzeli su Bandić metode oglašavanja, stipendiranje nijiovih udruga itd.

Al to nije ova tema. Stadion ide jer je oportuno da bude, i boli me neka stvar oće ga napravit MB365 il TT. Pare će svejedno negdi otić pa daj da bar imamo neki normalan stadiom od toga.

Ja sam pozitivan i sretan nakon ovog.

BTW, vi znate da se bazen u Španskom stvarno radi, temmelji su gotovi, skoro "izlazi iz zemlje". Nije fiktivan...
  • Goran86
    122
    Izgled stadiona je mnogo dobar. Iskreno iznad očekivanja.
  • Mladi Starac
    244
    Stadion je estetski lijep, prezentirali smo ga i Dinamu i s njima se konzultirati. Građanima je dosta propalih projekata, mi se obećanja držimo. Sretan sam da to ide i više ništa ne može zaustaviti taj projekt. Ovo je povijesni dan. Kad krene prva lopata, vidjet će mnogi skeptici i da idemo prema rješenju i Maksimira. Što se tiče toga, vodimo razgovore oko modela, financiranja i upravljanja s Vladom i Dinamom, ti razgovori idu dobro. Kad ćemo imati nešto dobro reći, reći ćemo. Uskoro ćemo i to rješenje prezentirati javnosti - rekao je Tomašević.

e ovo mi se sviđa. napokon da se spominje i klub.
    ajmo senf!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.