• vjeko1701
    9.8k
    Treba svejedno držati pogled na njihovom prvenstvu.
  • scooniepenn
    3.5k
    Dovoljno sam pogledao ove sezone da mi bude potpuno razvidno kako je Celtic najmanje jednu razinu iznad Rangersa i da tu nema niti najmanje neizvjesnosti oko toga tko ce biti prvak.
  • sebenico
    968
    Olympiacos je, po meni, najveći konkurent.
  • Chempers
    251

U prvenstvu ima 3,4 ekipe koje su potpuno ravnopravne u borbi za naslov. A i 10 su bodova iza nas po koeficijentu. Ekipa za pratiti da, al sad da su najopasniji teško
  • Chempers
    251

Da ozivimo temu malo. PSV je napravio veliku stvar jučer i s obzirom na raspored Sahtara, Bayern doma, Brest doma i Dortmund vani mislim da su jako dobre šanse da ne dodaju više od 2 boda. U slučaju da budemo izjednaceni na kraju ne znam tko ima prednost.

Olympiakos ostaje kao jedina realna prijetnja. Ukoliko prođu dalje, a pogotovo ako budu u top 8 to bi moglo biti tu negdje. Za bit 100% morali bi dobiti Celtic i proći dalje.

https://x.com/fmeetsdata/status/1862043973189062801
  • Infinity
    16.7k
    U slučaju da budemo izjednaceni na kraju ne znam tko ima prednost.Chempers

Shakhtar
  • NitkoBitan
    19.7k
    Olympiakos ostaje kao jedina realna prijetnja. Ukoliko prođu dalje, a pogotovo ako budu u top 8 to bi moglo biti tu negdje. Za bit 100% morali bi dobiti Celtic i proći daljeChempers

Mozda znas razlikuje li se bodovanje pobjeda, remija i prolaska dalje u top24 u LP i EL?

Olympiacos ima trenutno koeficijent kao i Shaktar (na 3000 bodova od nas), ali ceka ga nemjerljivo laksi raspored - Twente, Porto i Qarabag. Ma sigurno prolaze u top24.

Grcka liga je svake sezone do kraja u par deka i bome bismo je posteno ispratili da zavrse koeficijentom ispred nas.
  • Chempers
    251

Evo nove tablice https://x.com/fmeetsdata/status/1862391796334305587

LP i EL se boduju isto, a trenutno je Olympiakos 9 bodova iza nas. Bonus bodovi za prolazak dalje netko je rekao 0,250 za 24. mjesto i dodatnih 0,250 za svako mjesto na više. Dosta tijesno bi to moglo biti, pogotovo ako mi ne prođemo dalje.

Da, u Grčkoj opet 4 ekipe u borbi za naslov. Nadamo se da nećemo trebat strepit do svibnja :grin:
  • Toni90d
    808
    Da, u Grčkoj opet 4 ekipe u borbi za naslov. Nadamo se da nećemo trebat strepit do svibnjaChempers

Pa da moramo navijati za neki PAOK ili AEK da osvoje ispred cigana, kao prošle sezone kad smo Dansku pratili.
  • Jurki
    13k
    Pa da moramo navijati za neki PAOK ili AEK da osvoje ispred ciganaToni90d

Hoces reci da trebamo navijati za jedne ili druge cigane? A da treci cigani nebi osvojili naslov?
  • Toni90d
    808
    Hoces reci da trebamo navijati za jedne ili druge cigane? A da treci cigani nebi osvojili naslov?Jurki

Ne, upravo suprotno. Ovisimo sami o sebi, a ne da imamo strah tko će od cigana osvojiti prvenstvo, osim ako Pao ne pomogne.
  • Jurki
    13k
    znam da ovisimo sami o sebi.
    Htel sam reci da su sva tri kluba cigani.. a to kaj si rekel za Pao.. bilo bi super da konacno osvoje.
  • Toni90d
    808

Ja sam karikirao na situaciju iz prošle sezone, gdje se "navijalo" za sve iz Danske, osim jednog kluba. A sa Grčkom to ne možemo, osim za Pao.
  • vjeko1701
    9.8k
    Bolje braća od Grobara nego braća od Delija xD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.