• Droljo
    9.7k

Može.
    Hvala glavi što je daleko od kluba.
  • serbus
    4.4k
    I opet će silom prilika Kača i Stojke pokazati da su za dinamo kao i neki klinci ranije a na njih dvoje dolazi bar pet koji izgore zbog veliki umova sa diplomama koji će za 10g reći ja sam ih stavio i dao im priliku a ne spomenuti ovih pet koje su uništili zbog neplanskog davanja šanse mladima.

Da pola ekipe nije ozljeđeno već bi se stolica zapalila koliko bi ju grijali. Ubaci u vatru pa gori ili izgori je način rada za koji diploma netreba.
  • Zg123
    678
    Odlicna utakmica, pravi Ademijev nasljednik samo tako nek nastavi
  • NitkoBitan
    20.6k
    Bravo, sve bolji i bolji :strong:
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Jedan od rijetkih koji ne bira utakmice.

Belupo,Istra ili liga prvaka on ce svojih 100% dat.
  • luka modic
    656
    Ima li podatak koliko je pretrčo?
  • Droljo
    9.7k
    Koliko je pretrčao ako je tko vidio?
    I za roga me zanima...
  • Zg123
    678
    12.25km ja mislim
  • Zagi
    8.7k
    Koliko bi mu dali danas od 1 do 10?
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Utakmica koja ga je još više razvila ,i od sad samo da ga bog sačuva od težih ozljeda i imamo igračinu. Moderan i eksplozivan igrač,motoričan. Svaka čast za danas
  • Jaro
    8.3k
    Samo minute, minute i minute... I zdravlje naravno. On, ovakav kakav je - jednostavno mora igrati HNL
  • Dani Olmić
    588
    Njemu jednostavno treba minutaza u HNL-u … zasad je dobar, aktivan, borben, ali nekako mi fali onaj zadnji korak kod njega… ono nešto specijalno zasad ne vidim … vjerujem da ce nadoc to sa kontinuitetom igranja
  • Captain America
    18.7k
    Očekujem na proljeće pritisak Nene na Zlatka da stavi Skačavendu na popis.
  • Crni86
    6.4k
    Tog decka je gust jednostavno gledat, u svakom potezu vidis koliku on energiju i emociju ulaze. U ovih mjesec dana on je najveci dobitnik radi ovih ozlijeda koje su pokosile ekipu.

Proci ce uskoro 6 mjeseci od povratka nogometu, zimske pripreme i onda na proljece ocekujem pravu eksploziju kaca. Mi za njega nismo dali ni milijun eura… tko god da je inzistirao na ovom transferu (prica se da je jakir) svaka cast.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.