• Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Dva puta iz rekontri primamo golove. Pretrčali su nas Francuzi... A mi svoje šanse nismo zabili, šteta.
  • Calello5
    81
    Igramo dobro, ali realizacija šteka cijelu sezonu. Ubijaju nas kontrama. Očekivao sam više od Pasaričeka, fali nam bolji pivot uz Prgometa nakon odlaska Perića
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Neće pa neće... Imali smo dosta šansi za izjednačenje pa i preokret. Ajmo sada golmana igrača pa na sve ili ništa :strong:
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Baš šteta.... Drugu godinu zaredom u ključnoj tekmi kiksamo protiv klubova koji su barem po uefa koeficijentu iz slabijih liga od naše (lani Lubawa,sada Etoile). Od Kairata bih očekivao da ti daju 4 komada, ali od momčadi koja je već eliminirana i nemre više proć dalje, ne bih nikako. Jel riječ o precjenjivanju naših klubova, podcjenjivanju proitvničkih, "svi danas igraju futsal"? Koji je razlog da naši klubovi redovno kiksaju protiv slabijih ili al pari ekipa u ključnim tekmama?
  • EastsideZg
    220
    Ovi su za klasu bolji od nas, jebiga, fale nam 2-3 ozbiljna pojačanja za nešto više
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Danas nas je isključivo loša realizacija uništila rekao bih. Ili sjajan francuski golman, 20 obrana je dečko skupio. 10 udaraca više u okvir smo imali od njih, a na kraju zgubiš, što reći?
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Nažalost, već dugo godina se zna da klubovi koji nisu iz Španjolske, Portugala ili Kazahstana jako teško ili skoro nikako nemaju šanse za ući na final 4 (Anderlecht je preklani bio iznimka). Po meni to nije dobro ni za futsal kao sport, postane dosadno stalno gledati iste ekipe na završnicama turnira. Futsal je postao kao nogomet, odmah na početku sezone znaš kojih 4-5 klubova ima šanse za final 4 i konačno osvajanje LP. Čestitke našima, doć će jednog dana i taj final 4. Sad fokus na prvenstvo i kup(ajmo ga više osvojiti). :strong:
  • nkdz
    931
    Nemam kaj zameriti nasim deckima, svaka cast na borbi!
  • Tom Hanks
    3.3k
    sjajan francuski golman, 20 obrana je dečko skupioNemrem igra Dinamo

Baš čudno :eyes:
  • Calello5
    81
    Futsal je užitak za gledat trenutno, i hrvatsko prvenstvo, ali pogotovo ove tekme CL. Brutalan tempo, po 80ak udaraca po tekmi. Nenormalan napredak u Hr u zadnjih par godina što se brzine igre tiče.
    Inače sam se bavio futsalom dosta aktivno za vrijeme faksa pa volim proanalizirat.
    Kao što sam već prije napisao, odlazak Perića nije nadomješten dolaskom Pasaričeka. Nažalost nije to ta klasa ni blizu da može kreirati i za sebe i druge sa pozicije pivota. Trenutno u našoj ligi na toj poziciji ne vidim dostupno potencijalno pojačanje. Dakle, ili stranac ili malo promijeniti koncepciju igre, kao recimo Olmissum nakon odlaska Sekulića (Despotović ih vrhunski taktički posložio)...
    Tiho Novak je doktor futsala za sve nas vjerujem, ali godine su tu. Organizator igre poput Jurline bi sjajno došao Dinamu.
    Dobilo se puno sa Gudasićem u ovakvoj formi, sad smo opasni i s njim na lijevoj i odličnim Čekolom na desnoj strani.
    Čop ima mušica u igri, ali svejedno mislim da je dovođenje tako mladog igrača iz Slovenije dobar potez i dobar put za ubuduće jer dečko ima ogroman potencijal. Pokretljiv, lagan, može samo napredovati.
  • Zambatine škude
    3.1k
    Pitao sam upravu, stručni stožer i igrače da mi analiziraju tekmu, vama šaljem od A do Ž:

Jebiga.
  • NKDZ86
    2.4k
    šteta, rekao bi da smo od prevelike želje i htijenja, a bez veće ozbiljnosti i mirnoće ispali, ali to je sve danak neigranja u europi.
    igračima svaka čast, dali su sve od sebe, a navijanje nakon utakmice me podsjetilo na šalatu :heart:
  • Sven
    51
    Mozda je liga po koeficjentu slabija ali su oni jucer bili dosta velik favorit po kladionici. Ovako laicki na oko mi se cine dosta brzi i kvalitetniji 1 na 1. Imaju razinu vise. Tako da mislim da ovo nije kiks, pogotovo kad uzmemo u obzir da su ti falila 2-3 igraca jos na ovaj sastav koji je slabiji nego proslih sezona
  • plav5
    34
    Prije tri godine smo mogli samo sanjati ligu prvaka, prošle godine igrali ligu, ove godine ušli među 16 lige prvaka tako da ide sve svojim tokom neka tako nastave i sa još nekoliko top pojačanja Final four nije nedostižan jer ruku na srce i svaka čast svima neki igrači nisu za neki veci level...
  • Eduardo
    21.7k
    Još uvijek ne mogu prežaliti jučerašnju utakmicu i činjenicu da je FD ostao bez prilike za prolaz i da sutra neće igrati utakmicu koju je bez ikakve dileme zaslužio. ebemu, dječje pogreške koštale su nas šanse za F4, golovi kakve smo sinoć primili ostat će tragikomični podsjetnik na ono što je moglo/trebalo biti... dozvolili smo si stvari koje se na ovoj razini jednostavno ne smiju događati - dovoljno je samo pogledati sva četiri primljena gola... komedija.

Boli me ovaj poraz, ne zato što nismo bili dovoljno dobri, već zato što smo bili bolji – samo što to nismo znali pretočiti u rezultat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.