• Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus mozes li slikat autogram karticu, ko ju je potpisa i je li pravi potpis kao onaj na ademijevoj memorijabli ili je samo fotokopirana u bezbroj primjerakaMislav

To ti je u biti kartica sa slikom igrača za autograme.

20241128-151656.jpg

Ovisi u koji shop ideš, jučer su u Ilici imali hrpu Baturina i jednog, dva Petkovića. :)
  • Dzoni
    798
    Ako netko zna, može li se na dres od prošle godine staviti print prema igraču ili ga se personalizirati u fan shopu?
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Tolika prica o famoznom popustu, a roba jeftinija i ima je vise na svabskoj stranici sponzora. Ono atraktivnije je 5% jeftinije od clanskog popusta, bas slabo.
  • ivanzg
    234

Jel vrijedi popust s članskom danas na ove snižene cijene ?
  • Efes Pilsen
    8.8k
    da, 30%.. Valjda imaju svoju matematiku, ne znam koji je uopce cilj, ako je neka veca prodaja sumnjam da ce otic..
  • Paggini
    27.3k
    ne znam koji je uopce cilj, ako je neka veca prodaja sumnjam da ce otic..Efes Pilsen

A kak se uzme, tipa dosta Dinamovaca rijetko ima priliku iskoristiti članski popust jer nisu često u Zagrebu a i web još uvijek nije sređen, pa im ovo dođe kao top prilika (tipa moji stričevi koji su nakupovali jutros svega).
  • Efes Pilsen
    8.8k
    mogu clanski, al ne mogu loyalty :lol:
  • Dino
    2.9k
    Sjecam se da je bila prica kak bi bilo zgodno uvesti mogucnost uclanjenja prije Nove godine da mozemo pokloniti clanstvo u klubu nekome.

Mada bismo tad bili ograniceni samo na mjesec ili nekoliko tjedana pa mozda ne bi bilo lose za generalno tijekom cijele godine uvesti mogucnost kupnje bona za Fan shop od 20€ koji se moze iskoristiti samo za uclanjenje - bilo online, bilo uzivo.
  • Crni Petar
    10

Ja isto čekam napet k'o puška dodatni popust na Adidas. :sweat:
    Nadam se da će biti u ponedjeljak...
  • NORTE
    12.5k
    Novi fan shop će vjerujem biti (u sklopu stadiona) u Kranjči, ali do otvorenja tog stadiona zanima nas kad će otvorenje novog velikog shopa na Maksimiru?
  • Marley
    2.1k
    Svratim danas u stadionski shop po sal. Skuzim da je JUCER bio black friday i da nije popust. Pa onda skuzim da ipak imam clanski popust. Jbg 3 eura su 3 eura, kak je lijepo veselit se malim stvarima haha.

I bas je lijep sal :blush:

20241130-173424.jpg
  • masacusec
    4k
    Mogli bi i morali bi ti popusti biti izraženiji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.