• badjibadara
    3.9k
    Ma zna Tola sve fore sa naseg treninga, nije bezveze zakacio bas Rileta na pocetku da ga izbaci iz takta.

Bas tako i zelim da igraju svi Dinamovci kontra nas, zestoko, na noz, bez pardona.
  • blubach
    524
    Nije, bio je start da ga isprovocira.deda

Mislim da se kolega sarkastično referirao na start Šimunića nad Sulejmanijem :D
  • Marley
    2.1k
    Pitbull, ma jednog dana ce i sam sebe zgrabit za vrat :sweat:

Dobar je nas Rile :smile:
  • Guinness
    2.3k
    Kapetan mijenja dres nakon poraza, na svom stadionu, dok ostali pokisli nakon poraza stoje ispred Sjevera.

Manje lajanja o drugima, više gledanja sebe.
  • Crusades
    13.6k
    Nije da ga opravdavam, ali davao je i intervju za HRT pa je zato ostao tamo valjda.
  • Guinness
    2.3k
    Nije da ga opravdavam, ali davao je i intervju za HRT pa je zato ostao tamo valjda.Crusades1986

Vidio sam da je dotrčao zadnji i da je nosio žuti dres u ruci, izjava mi je promaknula...
  • Crusades
    13.6k
    Vidio sam i ja, spremio ga je u džep kad je došao ispod tribine.

Kasnije sam vidio izjavu na HRT-u pa zato velim.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Vidio sam da je dotrčao zadnji i da je nosio žuti dres u ruci, izjava mi je promaknula...Guinness

Možda je odmah dobio dres pa davao izjavu. Ne vjerujem da je mijenjao dres dok su igrači Borussije bili sa svojim navijačima pod jugom.
  • cibona
    3.6k
    Puno laje, malo meda daje. Danas se nije ni po ćemu isticao da je kapetan momčadi, naprotiv, uklopio se u sivilo, a njegov glavni konkurent na desnom beku odigrao nekoliko razina iznad njega.

Više nije pitanje hoće li, već kada će RPG preuzeti njegovo mjesto u obrani.
  • Orc123
    8.8k
    to se nece dogoditi, vjetojatno si i svijestan toga....RPG ce se potrositi jos godinu dana i onda neslavno otici kad mu istekne ugovor jer covjek nije budala da glumi zakrpu. Zasto je Ljubicic otisao na prvu ponudu bez oprostaja, jer mu je bio pun kurac ali se stavio u sluzbu momcadi ali dokle? Ista stvar je sa RPG! Rpg nije egoista, on je normalan, karakteran decko koji suti i radi ali da ga boli, boli ga sigurno! Pokazao je nezadovoljstvo ali nije bancio po svlacionici i radio nemir. Zar sam Pjaca nije izjavio da se ne osjeca najbolje kad ga trener koristi totalno van pozicije, mislite da on bi bio zadovoljan da mora glumiti desnog WB?

Skidam kapu Rpg-u na karakteru, trudu i sto se stavlja na raspolaganje momcadi!
    Decko zasluzuje startno mjesto desnog beka!
    Nece ga dobiti dokle god je Risto zdrav pa barem na jednu nogu jer nitko nema hrabrosti posjesti njega na klupu ili Misica ili Ademija.....

Sta bi bilo da je neki stranac placen 3mil eura ko Stojke i da ne igra? Razapeli bi SD, Upravu, sve! A jel zato Stojke ne valja ili ne zasluzuje priliku? Ne, Stojke je odlican igrac i to ce pokazati! Ista stvar je s Mbukuom i Spikicem....bolesno!
  • marcio amoroso
    37.8k

Pa dobro ti stalno braniš sportskog direktora, a u isto vrijeme prozivaš trenera što igraju stariji. Znaš li da je sportski nadređen treneru? Znaš li da sportski traži trenera?

Svi oni, ali baš svi imaju zasluge za trenutnu situaciju. Isto kao što bi imali zasluge i da sve ide top. Nije ni Marić bez greške, uzalud ga braniš po tisućiti put.

Edit: kritika sportskom ne znači kritika svima u klubu. Ako on ne radi dobro svoj posao zaslužuje kritike pa taman da je pokretač ovih ostalih pozitivnih promjena u klubu, a nije.
  • Droljo
    9.1k
    Svi treneri budu gurali 'senatore' kad je stani pani. Što bjelica može bumo videli poslije priprema kad 'upozna' strance i novo pridošle igrače.
  • marcio amoroso
    37.8k
    Svi treneri budu gurali 'senatore' kad je stani pani. Što bjelica može bumo videli poslije priprema kad 'upozna' strance i novo pridošle igrače.Droljo

Pripreme su nažalost kratke i traju samo dva tjedna. Veliki napredak se tu ne može očekivati.
  • Orc123
    8.8k
    ja ne branim Marica, tj. Branim ga ali sam napisao da snosi dio krivice za nastalu situaciju, ponajvise za nedostatak rjesenja na određenim pozicijama. Najveci krimen mu je ono sto nije ucinio, a ne ono sto je ucinio. Svaki od dovedenih igraca je imao smisla ali on snosi odgovornost za to da nije doveo startnog l. Beka, zadnjeg veznog i zamjenskog napadaca ako je prodan vec Brodic.
    To sam vec jasno i ne dvosmisleno napisao. Tako da, snosi krivicu ali da je jedini odgovorni nije, pogotovo kad struktura donosenja odluka nije jednostrana, tj. Sam nije donosio odluke vec u korelaciji sa trenerom i predsjednikom kluba...naravno i Upravom koja je morala odobriti sve te transfere.
    Uopce nemam problem s tim da Maric dobi pedalu ako se do ljeta ne pokaze da ima kapacitet da izvadi Dinamo iz problema. Doveli smo 6 igraca od kojih su za sad 2 standardna prvotimca, a jedan bi trebao biti s obzirom da mu je konkurencija Spikic koji dokazano donosi jako jako malo na uzorku od 4g vec u klubu.

Kod imenovanja Marica sam ocekivao jace ime ta SD, dobili smo Marica i sad nemas sta nego mu dati vremena do ljeta....

I da, ako Uprava, NO, Predsjednik misle da Maric nije pravo rjesenje za SD ocekujem da po pitanju toga se hitno reagira i smjeni ga s s te pozicije i dovede osoba za koju misle da ce to raditi bolje.
    Ja s tim problema nemam jer mi je Dinamo ispred svega a ne Maric ili bilo tko drugi.....
    Po meni odgovornost ima za nastalu situaciju ali nikako u toj mjeri u kojoj se to prikazuje po forumu.
    Uostalom tu tezu potvrđuje i cinjenica da mu vodeci ljudi u klubu i dalje vjeruju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.