• masacusec
    4k
    Ova tamnoplava duksa s diskretnim nazivom DINAMO ZAGREB mi je super, inovativna i nešto drugačija. Rangersi imaju identičnu sprehu... Ali ove kombinacije svijetlo plava - žuta je kazna za pučanstvo.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Može li se majica Vukovar od bbb Vukovar kupiti samo na štandu ili se može naručiti poštom?
  • Zagabria
    257
    Jel istina da ima Dinamo plava sa bijelim slovima štik majica?
  • Šteco
    781
    Deda najavio, sada je i službeno.

FEED-PT-20-40-88fab754-8b2c-40d1-b207-42970cd9fc18-650.jpg

Sjajna vijest je i kako ćete cijeli Plavi tjedan, od 23. studenog do 01. prosinca, moći uživati u popustima od 20 do 40% na određene artikle na svim klupskim prodajnim mjestima. Osim toga, fan shop poslovnica u Ilici 20. prosinca slavi rođendan, pa do tog datuma možete iskoristiti dodatne pogodnosti na navedenoj lokaciji. Detalje akcije pročitajte OVDJE.

29. studenoga Dinamo će pak u sklopu Blue Fridayja imati posebne akcije u svim fan shop poslovnicama i na web shopu. Tog dana sav asortiman u ponudi bit će na popustu od 20 do 40%. Akcija se nastavlja i u ponedjeljak 2. prosinca na Cyber Monday, kada će na na snazi biti popusti od 20 do 40% na sve artikle kupljene putem klupskog Webshopa.

Sve popuste pogledajte u nastavku:

PLAVI TJEDAN:
    Popust na određeni asortiman u ponudi od 20% do 40%
    akcija se odnosi na razdoblje od 23.11.2024 do 01.12.2024
    Akcija vrijedi u svim fan shop poslovnicama i na webshopu

BLUE FRIDAY:
    Popust na sav asortiman u ponudi od 20% do 40%
    akcija se odnosi na petak 29.11.2024
    Akcija vrijedi u svim fan shop poslovnicama i na webshopu

CYBER MONDAY:
    Popust na sav asortiman u ponudi od 20% do 40%
    akcija vrijedi u ponedjeljak 02.12.2024
    Akcija vrijedi na web shopu GNK Dinamo
    *POPUSTI SE NE ZBRAJAJU*

*do 20. prosinca, kada fan shop poslovnica na adresi Ilica 38A slavi prvu obljetnicu svog otvorenja, određeni artikli bit će na popustu do 30%.
  • serbus
    4.3k
    Ako je kasno za ovu, možda prijedlog za iduću zimu izbaciti jedan, dva dječja šala manjih dimenzija od klasičnog. Moj prvi šal... baš sad gledam na Rijeci malu ovaj naš klasični prevelik da ga drži ili maše sa njim a lijepo bi bilo pratiti odrastanje na tribini kroz šal dok ne zasluži "pravi"... Taj manji isto onda može u školu,vrtić nositi pa od malena da se nosi d.
  • Paggini
    27.2k

Mislim da u shopu grupe ima manjih šalova, tipa znam da je plavo bijeli dječje veličine, pa joj možeš to uzet dok klub ne izradi dodatno svoje
  • serbus
    4.3k

Nisam ga ni tamo vidio inače uzimam samo u shopu grupe budem pogledao. Hvala.
  • Zoran
    66
    Evo da i ja nesto napisem za Castore. Sa dresovima sam zadovoljan, mislim da je dobra kvaliteta i dizajn. Cijena nazalost takva kakva je. I iz toga sam razloga jos po ljeti kupio sinu dres i majcu - s natpisom igrača normalno. Za sebe sam pricekao da dodje nešto vau što će me očarati i da na sebe potrosim 200 tinjak eura. Ali jos uvijek nista. Te glupe boje ( trkacke) me u startu odbijaju, a i nisu za sjever ( treba i kodeks grupe postivati, a ne se oblaciti ko da idemo maraton. Tako da cu se za Bozic pocastiti sa hoodicom od grupe, a za Castore cekam novu kolekciju.
  • plavi72
    1.1k

Isto,shop grupe kilometrima ispred castorea !
  • Stara garda
    3
    Hoće li dolaziti ubrzo nove božićne veste?
  • immerwieder
    1.4k
    suvenirski šal za jučerašnju tekmu,
    jučer u 12 ga nije bilo još niti u areni niti u ilici,
    danas u 12 kažu rasprodano,

baš me zanima koliko bi dugo opstal u valllantu da su mu se voditelji prodaje tak ponašali
  • Mali Zeus
    14.5k
    Išao po autogram karticu u Ilicu, shop dupkom pun, žene, djeca, starci, sviju ima.
  • Paggini
    27.2k
    8Yq9D0c.jpeg
    AAxesgP.jpeg

Sve je glupo i Mmaee radi frku i pola ekipe nam je u kolicima, ali ima u shopu ovoga, prekrasne su uživo jer kamera mi isprala boje, bas ona purgerska plava.
  • NKDZ86
    2.2k
    prodano, gradjanski style
  • Mislav
    15
    mozes li slikat autogram karticu, ko ju je potpisa i je li pravi potpis kao onaj na ademijevoj memorijabli ili je samo fotokopirana u bezbroj primjeraka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.