• Kujtim Shalla
    3.1k
    Røg je igračima ,još ima brzinu . Volio bi da se nađe način i da ostane kod nas. Ovaj prijedlog što piše do ljeta mi je skroz ok
  • Crni86
    4.9k
    Rog na pressici nekako odsutan, potisten, ne znam kako objasnit ali dosta čudnu vibru je slao. Moguće i da se meni učinilo samo.
  • Krizy
    47.1k
    Meni isti kao inače. Uvijek izgleda nekako malo zbunjeno i tihog glasa. Neka pokaže svoje na terenu, imao je par sjajnih lopti i duela u ono minuta što je igrao u Ligi prvaka.
  • Haza
    6k
    Jučer me Rog nije impresionirao, iako, sigurno je razlog tome što smo igrali jako čudnu formaciju, bez neke napadačke inicijative, pa je i njemu bilo teže distribuirati lopte.
  • Crni86
    4.9k
    na kraju nakon njegove prodane lopte smo primili prvi gol.

Rog je imao odlicne bljeskove protiv monaca i salzbruga, ali ostalo je za zaborav. I ne bi isao u njegov otkup, vec bi rade da se taj novac potrosi na nekog mladeg od roga.
  • NKDZ86
    2.2k
    ne vrijedi otkupa, godine ni ovo što je do sad pokazao, imamo Pavića i Kaču!
  • Jurki
    12.8k
    nazalost Rog je izgleda past tense.
    Ne vrijedi otkupa ugovora, bez obzira na to kaj je nas.
    Nemrem se sjetiti niti jedne njegove utakmice da bum rekel "u jebote kak je bil danas dobar".

Za te novce najti mlađeg a i kvalitetnijeg veznjaka.
    Šteta takvog talenta koji su sjebale ozljede.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Haha odjednom nije dovoljno dobar. :rofl:
  • Jurki
    12.8k
    ne znam u cemu je problem, ali jos malo bu godinu dana kaj je tu.
    Ok, nitko ne ocekuje da pobijedi Dortmund, ali protiv Gorice, Istre, Belupa moras raditi razliku.
    Nazalost ni protiv buranije hnla nije pokazal nista.
    Igrac sa iskustvom Serie A.. mora raditi razliku protiv ekipa u Hnlu..
  • Mali Zeus
    14.5k
    Pa jedva da je igrao u HNL-u. Hoću reći ako se neće dovoditi neki novi vezni što sumnjam kao pričuva dođe više nego dobro, a na kraju krajeva sad kad nema Sučića je dovoljno dobar za prvih 11. Al ne, preko noći je odjednom čovjek flop, a do jučer ga se zazivalo da igra više.
  • Jurki
    12.8k
    ne mislim da je panjina, vec sumnjam da vredi 3-4 milje koje bi sigurno Cagliari iskal za njega. I plus njegova ne mala placa.
    I to za po svemu sudeci rotacijskog igraca.
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus ne mislim da je panjina, vec sumnjam da vredi 3-4 milje koje bi sigurno Cagliari iskal za njega. I plus njegova ne mala placa.Jurki

Možda se može isposlovati posudba do kraja sezone.
  • Crni86
    4.9k
    to je kratkoročno rješenje. Ukoliko nemamo nikoga na vidiku okej. Mi na zimu moramo počet spremat kadar za iduću sezonu, a ne opet na ljeto hvatat konce. Samim time ja bi rađe da onda se ne produžuje posuba već da se dovede igrač koji će biti u planu za iduću sezonu.
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus to je kratkoročno rješenje. Ukoliko nemamo nikoga na vidiku okej. Mi na zimu moramo počet spremat kadar za iduću sezonu, a ne opet na ljeto hvatat konce. Samim time ja bi rađe da onda se ne produžuje posuba već da se dovede igrač koji će biti u planu za iduću sezonu.Crni86

To super zvuči, ali znaš i sam da zimski prijelazni rok nije idealan za dovođenje novih igrača.
  • Crni86
    4.9k
    Jasno mi je skroz, ali valjda je SD nešto planirao jer preočito je da fali radnih i motorički jakih veznih igrača i ja bi onda čak doveo jednu 6. umjesto roga, osmica imamo i previše kad su svi spremni (plus još je tu vrba) Nesmijemo si dopustit da dođemo do ljeta i da opet imamo otvorene 3 kritične pozicije. Mi na pripreme moramo otić sa 95% momčadi koja će igrat tu sezonu. Ovih 5% gledam kao mogući odlazak batija/pere ili da imaš pred kraj roka priliku ugrabit neku bombu od igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.