• Captain America
    18.3k
    Dva put promisli svaki idući post.vjeko1701

Zašto?
  • DiddyGuela
    2.2k

Cak ti je i ovo optimisticna ocjena.
  • GaijiZG
    1.8k

Kako nema, ima Perić. Predobro mi je kako tatićevci zaboravljalju da smo zadnja 3 prijelazna roka bili bez love, Šimiću je dato da potroši čak 2 milje eura, wau. Još plaćamo danak rokova kad bi Perasica i Vlak potrošili 10 milja na Nevistića, Špikića i Nevistića. Al naravno to nikad ne spomenete. Aj dudlaj si poster od tatice na zidu.
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Meni najveći i jedini problem od svega večeras je zalaganje i trud, zašto se ovako igrači ne zalažu i ovako grizu kad igraju protiv Osijek,Gorice ili protiv Rijeke sad za vikend..
  • Markelo
    2.8k
    Kakav smor od utakmice
  • jp23
    2.7k
    zato što dio tih što grize i igra, dobije mrvice u HNLu
  • dinon7
    1.2k

Navijač sam i realan sam. I nemam problem kad izgubimo. Nego imam problem kad gledam cijelu sezonu zapostavljanje klinaca koji dobiju prvu priliku u LP protiv Borussije. Hoćemo se kladiti da će protiv Hajduka igrati svi ovi naši senatori?
    Pa makar i napola spremni kao protiv Rijeke.
    To je za mene prijatelju moj pranje ruku i jeftina demagogija.
    Pogledaj ti ovu postavu na terenu sada. Max zadnji vezni, Pjaca i Hoxha ni sami neznaju sto su. Izdajica koja je proslavila pogodak je još na klupi a veliki Spikic igra.
    Oprosti ali to je jedno veliko sranje
  • Navijač Dinama
    8.6k
    da si naveo Stojković i Kačavenda složio bi se, ali ovako ispada da Teophile, Ristovski, Torrente, Baturina i Bernauer dobijaju mrvice, što ipak nije točno.
  • sebenico
    886

Mi na klupi večeras nismo imali nijednog stopera ni centralnog veznjaka. Perić (i Perković) nisu ni prijavljeni za LP.
  • Krulek
    561
    Baturina, Kačavenda, Pjaca i Stojković u prvih 11 protiv tovara.
  • Ali
    2.3k
    Ma mene ovah poraz uopce ne bedira.

Oni za zadnjih 15minuta ubacuju decka koji je stigao iz MCI u BVB, a nama ulazi igrac iz Slaven Belupa koji nije mogao naci mjesto u Loksi..
    I to je to
    Obrana nasa se tesko ove sezpne nosi sa klincima.iz Osijeka a kako nece protiv finaliste lanjske LP
  • ShanKu
    1.1k
    Upravo sam vidil isfrustriranog Roga na TV, znaci da daje sve od sve, sveukupno nula... znači, jedino kao rotacija za HNL bi nam došal dobro.... (i nikad nisam imal više postova na nekoj utakmici, tak da se isključujem iz programa.. :sweat: do nedjelje, živjeli! )
  • Dani Olmić
    522
    Nebi nista propustio da sam išao na posao
  • jp23
    2.7k
    Kaca, Stojkovic, Pavic, Bernauer igraju puno manje, i grizu i u HNLu. KTC je uvijek profesionalan, a Torrente se uvijek bori. Pitanje ti ostaje za Ristovskog, ne za ove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.