• dd29
    548

Zašto ne bi mogao
    Pa bila je reprezentativna pauza 2 tjedna
    Ako sad nije odmoran neće nikad ni bit
    A uostalom ni ne mora igrat svaku po 90, ali nema smisla ni igrat 60 min bez špice
  • KaJJe
    269
    Sve u svemu... Mladost nam je top. Trebaju igrat
  • Dani Olmić
    522
    Očekivat ovdje bod ili bodove može samo jako pokvarena osoba, koja pojma nema o nogometuNavijač Dinama

S kolko tolko igrom se i moze, ovak naravno da ne
  • Zg123
    517
    Zagi prozivljava novu mladost
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Jel' netko vidio Roga na terenu?superhik

Baš sa starim komentiram, umjesto njega taman nam fali Sučić da se sa ovim mladićima uklopi, baš fali njegova trka, dolazak naprijed, borba, destruktivnost.
  • Kruno
    455
    Bitnija je nedjelja
  • dinon7
    1.2k

Jedva si dočekao javiti se. Reci sto hoćeš, realno izgledamo kao seoska zadruga. S ozljedama ili bez. Dok je trošio 11 igrača kao da sutra ne postoji. svi su šutjeli i slijepo pljeskali.
    Pavic nije trebao izgoriti protiv Rijeke ali može protiv Borussie. To je ništa drugo nego jeftina demagogija.
    Nemam ništa protiv poraza ali poštenog poraza. Zao mi je onih koji su platili ulaznicu da ovo gledaju
  • KaJJe
    269
    Malo mi je bed kaj je Rile reko da cemo obje dobit
  • i more je plavo
    1.1k
    Zašto ne bi mogao
    Pa bila je reprezentativna pauza 2 tjedna
    Ako sad nije odmoran neće nikad ni bit
    A uostalom ni ne mora igrat svaku po 90, ali nema smisla ni igrat 60 min bez špice
    dd29

Frende za par dana idemo u Split, a danas smo samo nekom ludom srecom u ovom sastavu mogli naci ta 3 boda koja nam fale.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Ljudi ni ne kuze da je danas zapravo rezultat jedino sto za sada nije katastrofa. Kako igramo i na sta licimo trebali smo do sada dobit barem 4 komada.
  • Navijač Dinama
    8.6k
    ovak naravno da neDani Olmić

Pa šta trebamo majketi? Otvorit se i skinit gaće??? Je zabit cemo 2 gola za publiku al ćemo primit koliko i prltiv Bayerna, ovaj Gittens i Mallen kad krenu odbrana ne zna di će šta će(nemam nista protiv naših odbrambenih, al klasa Dortmunda i klasa Dinama nije za usporedbu, pogotovo što ljudi ovdje potcjenjuju Borussiu kao da su tutleki neki).
  • Time
    905
    Viki jebem ti mamu u riznici zagrebackog kluba
  • ShanKu
    1.1k
    Ovo mi je zadnji put da gledam iz kafica, iduci put gledam iz podruma na nekom streamu di kasni 5 minuta... vecina negativnih Dinamovaca i jedan tovar iz Međugorja koji zaziva svog "komšiju"
  • Orc123
    8.8k
    [ pricas gluposti...nitko nije ocekivao da pobijedimo nego da padnemo muski...sta sđo đi danas napravili na terenu...igrali smo mi i protiv puno jacih ovdje....i igrali smo a ne stali na 20m i molili Boga da ovi nis ne pogode...padni muski i ok......nitko ne ocekuje pobjedu...
  • MasniBrkMarkaViduke
    15
    Žalosno i tužno,još je žalosnije jer se sve stvari ignoriraju,kako na ovoj zoni,tako i u klubu.
    Očito je da je danas Bjelica iz nekog inata ili cega već postavio ovu da ju nazovem alibi formaciju,vidimo ju sad i nikad vise.
    Nemas krila,nemas špice i glup vidi da se predao prije nego je počelo.
    4 krila na klupi:mbuku,pjaca,spikic,hoxa.
    Stojković je nas najkompletniji prednji vezni i kao takav mora poceti prije svih.
    O drugim stvarima nebi,jer vise nema smisla.
    Rekao sam da ćemo izgubit,ali da će to bit tako da se protivnik ne oznoji nisam mislio..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.