• BBB ROHOLT
    25
    Samo hrabro pa šta dragi Bog da..hoću krvava koljena da vidim i ja sam zadovoljan..dok na terenu srce ostavaljas
  • Marley
    2.1k
    Haha ovi bezvrijedni bodovi su vrh, hvala autoru ovog super oksimorona, uljepsalo mi je dan.

Ajmo veceras po bar jedan takav. Ma moze i tri, kad nam vec vremenski uvjeti idu na ruku.
  • Rile
    26
    Kad igraš ti
    Ja pratim te
    Zbog tebe osvajamo bezvrijedne bodove.

Samo jako :strong:
  • badjibadara
    3.9k
    ima u planu održavati tradiciju ispijanja čaja i višnjevca prije LP utakmice? Donijelo nam je dobru igru protiv Monaca, red je da se održi.Paggini

Za tri bezvrijedna boda pridruzujem se danas Majkiju na caju i duplom domacem visnjevcu.

Ma i dva caja ako treba.
  • Rile
    26

Jbte, ko na ovo nije pustio suzu, taj nije živio.
  • Sajla
    6k
    ako se dobro sjećam, to je napisano pred jedne druge Nijemce, za Werder prije ohoho godina.
  • Rile
    26

Nema veze, i dalje je jako
  • Boysica
    533
    Nije za ovu temu al kad sam već napisala dali je trans Kiše su padale gromovi sjevali mi smo stajali dinamu pjevali prvi put bio u Zapresicu ili je bio ikad prije tog ?
    S obzirom da je posvećen Domagoju
  • Dinamosaur
    1.7k
    a kolega @CUCAK je isti objavio i prije Monaca. Tradicija.
  • Sajla
    6k
    naravno da nema veze, slažem se s tobom. samo komentiram kako je jak tekst da ga se skoro 20 godina citira i samo promijeni boje i ime protivnika.
  • Kaj je
    685
    Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.
  • Mali Zeus
    14.4k
    Hoće li biti kiše
  • Paggini
    27k

Ocekujem iste poruke i u nedjelju!!!
  • Krizy
    47k
    Hahahaha nisam očekivao ovakvu ekploziju "bezvrijednih bodova" kada sam postao :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.