• Maximo
    565

Po meni bi se trebalo zadovoljit poštenim porazom i uživat u ligi prvaka :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    3k

Zoran je trenutno jedini koji prognozira bilo kakvu padalinu nakon 19:00. Mobiteli, Norvežani, čak i frend koji se amaterski bavi proučavanjem sinoptičkih karti me uvjeravaju da je suho od 19:00 nadalje.

Bilo kako bilo, kiša i natopljen teren ili suho i vlažan teren, nabit ćemo ih.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Bez obzira na sve izostanke i probleme koje imamo, nikad mirnije čekam tekmu. Nekak imam špurijus da ćemo danas dobro odigrati i osvojiti bod ili trobod.
    Od prve do zadnje minute samo poginuti na terenu i poderati glasnice na tribini!
    Igraj Dinamo! Naprijed Dinamo! Ajmo Dinamo! Hrabro Dinamo!
  • Mali Zeus
    14.4k
    Zoran kad ti kaže kiša iza 19 računaj suho i 25 stupnjeva.
  • emilperska
    6.9k

Chelsea je osvojio LP godinu dana prije nego ga je Čač mač matirao. Kad su nama došli bili su u krizi već, ali rekao bi da i ova Borussija nije u nekom svom primeu, isto ih neke krize peru. Ne kažem da nisi u pravu, ali onaj Chelsea je strašna ekipa bila po igračima i ugledu..
  • Paggini
    27k

I još smo smijenili Tuchela :cool: antologijska pobjeda
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Uf taj Chelsea...bio sam na zapadu i nakon prvih 10 minuta sam mislio da će nas natrpat 4-0,Sterling i Auba da nisu komplicirali u naših 10 metara bilo bi tu svega na početku.
    Nakon Oršine golčine bio sam uvjeren u pobjedu.
    Tako će i danas bit,treba izdržat taj početni nalet od 10-15 minuta i onda će bit dosta lakše.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Ovih dolazi 2500-3000. Tarite glasnice inace ce bit kao na Westfalenu. Imamo to prokletstvo da nam je najakusticnija tribina gostujuca, a druga najakusticnija zatvorena.
  • tp1997
    653
    To je realno idealno. Teren se natopi kroz dan, a onda na samoj utakmici ipak humani uvjeti
  • Medvedgrad
    299
    Zoran je trenutno jedini koji prognozira bilo kakvu padalinu nakon 19:00. Mobiteli, Norvežani, čak i frend koji se amaterski bavi proučavanjem sinoptičkih karti me uvjeravaju da je suho od 19:00 nadalje.Mathiasovi Chageri

Čak se ni DHMZ ne slaže sam sa sobom, jer ako odem na "DHMZ 3 dana karte > Ukupna količina oborine (mm/1h)", za vrijeme utakmice nema kiše.

https://meteo.hr/prognoze.php?section=prognoze_model&param=ala_k&el=web_ob_uk_
  • IvanS
    197
    ↪IceMan tad je ugasio Iniestu, ono je bilo fantastično, on i JedvajJos-Optimus

I Pjaca da se razumijemo :).
  • Droljo
    9.1k
    čak i frend koji se amaterski bavi proučavanjem sinoptičkih kartiMathiasovi Chageri

Ovo je postao neki trend jebote :rofl:
    Jel proučava i seizmološke?
  • IvanS
    197
    Samo isporučiti veeliku količinu trke! Time se može nadoknaditi manjak kvalitete u odnosu na protivnika.
    I da, koncentracija, koncentracija i koncentracija. Ne smijemo dobivati naivne golove gdje protivnik ništa ne radi a dobije 100% šansu.

A kvalitete imamo za nekoliko puta otići do njihovog gola i zaprijetiti. Imamo dobre igrače koju znaju s loptom.
    Obrana samo čvrsto i lopta u "kukuruze" kada nisi siguran.

I da, jedanaesterac protiv nas danas nije opcija. Pogotovo naivan kakve mi redovito radimo u zadnje vrijeme.

Inače, imam dobar osjećaj za danas, a pogotovo za nedjelju (tamo nema uzmaka!).

Idemoooo plavi!!!!!!
  • Krizy
    47.1k
    Mi smo Dinamo
    Za kišu navijamo

Mokar teren volimo
    Velikane lomimo

Bezvrijedne bodove skupljamo
    Na prolaz ciljamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.