• The Undertaker
    6.2k
    Ne dirajte Brunu, on je naš.
  • čovjekjogurt
    952
    Kolarić sudi, bit će penal za Hajduk i to treba iskoristiti makar na kladionici.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Kolarić, Lovrić i Bel...neznam zašto hns toliko riskira i ne ubaci još i Čulinu i Strukana.
  • NORTE
    12.8k
    Prošao sam malo po portalima.
    Nitko ne prenosi vijest da je Bruno Marić objavio himnu Hajduka i sliku potpisanog dresa Rakitića.

I to nakon što su praktički svi mediji izignorirali vrlo diskutabilnu situaciju gdje igrač Rijeke rukom odnosi loptu iz igre i možebitnim penalom za dinamo koji splitski sudac nije svirao niti se Var aktivirao.

Sve to tjedan dana prije derbija.
    Lijepa PRiča. Dajte nam hrvatske suce, ae!
    HnsŽV!
  • vjeko1701
    10.3k
    Kolarić? Ajde, barem će pokazat primjeren respekt Poljudu i 20 000 pravedničkih duša okupljenih tamo.
  • Blueshadow86
    2k
    ...i kako ih onda ne mrziti?
  • Plavi-9
    715
    Nadam se barem 25min efektivne igre . Ostatak će biti na stotine prekršaja, smirivanja Livaje i Šarlije bez kartona itd..
  • NORTE
    12.8k
    ...i kako ih onda ne mrziti?Blueshadow86

Ali zato tovarski portal nove tv ima članak u kojem se obrađuje tema "odlazi li Bjelica ako izgubi od Borussije i Hajduka?".

Itekako trebamo isticat sve što se tiče dinama i sva podmetanja njegovih i naših neprijatelja.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    smirivanja LivajePlavi-9

On i Rakitić će se očistiti.
  • Peškaman
    5.4k

Može se to i promjeniti ako ih zatrpamo mailovima sa slikom :nerd:
  • OsamŠest
    3.7k
    Ajmo mi dobit Goricu, Rijeku i Osijek, pa Bruno Marić može i na stopera u Hajduk..
  • Navijač Dinama
    8.9k

Sve to stoji. Međutim ajmo ovako, ti isti suci su nama odmogli sad protiv Rijeke(da se ne lažemo, nakon onakve igre je smješno penal dobit, odnosno po igri jelte nismo zaslužili) , ali međutim uzmimo u obzir da je ta ruka odigrana, Strukan je pokazao na gol aut, tek intervencijom pomoćnika ili sobe, pokazao je na korner( znači sam je on priznao da je bilo igranja rukom). Tovari su po tko zna koji put ove sezone izvukli bodove na pomoć, (ne)znanje i dirigenciju istih.

Okej, napravila se velika hajka protiv Istre, skoro je građanski rat izbio, gdje se službena Istra oglašavala i ljudi iz nje.

Pa protiv onih smećara napuvanih lažno slavonskih također, u više navrata, u glavi mi je i dalje onaj "veliki pravednik" i borac za fer nogomet Tomas izlazi sa onakvim izjavama kakvim jest( pobjeda 3-2 na Opusu).

Kako je moguće da su tovari došli do onih varleaks "aferi" i ostalog, pa sad kad su uvidili da ne mogu fer, valjaju i domaći sudci treba njih gurati, idu i oni prljavo,pogano, ružno, ne biraju sredstva, udaraju na najniže, a sve radi tog jebenog pehara, a mogu mislit kakav bi to ružan i gadan dernek bio da oni osvoje, kako bi to pogano bilo, bojim se naslova slobodanke ili nekog o nikad ispravnijoj i poštenijoj tituli, ne u HR, nego ikad igdje u i jednom sportu koji je smišljen i time se smatra.

Zanimljivo kako se svi nakon utakmica sa Dinamom svrstavaju u vojsku "pravednika za fer i pošten nogomet", dal od pritisaka odozdol ili što već, ne znam, ono što mogu reć da i ono što se nazivalo kradljivo vrijeme Glave i Dinama kad su tobože vedrili i oblačili suđenjem,HNS-om i sudačkom mafijom kojom sutobože opustošili ligu je osobno za mene mit

Negdje u onom rangu da je isti taj Mamić prodajom Brozovića namjerno sjebo veliku karijeru Tina Svena Sušića u Inter.. a svih tih sezona, osim one sezone u kojoj je Rijeka osvojila titulu, gdje smo i tad imali preko 80 bodova, smo svaku sezonu pomeli sa 20-ak bodova od drugo plasiranog, pomeli i pokazivali se po europi, čeličili se u Europi i branili čast države u Europi dok su drugi ispadali od onih kojima je nogomet sekundarni, nekima i tercijalno zanimanje.

Vratimo se u prošlu sezonu di se suđenje Patrika Kolarića koji je direktno/indirektno imponovao istom tome Hajduku karikiram milion puta, dobije derbi na Maksimiru zadnje kolo polusezone, pa dobijemo onaj prčvajz od utakmice kakav smo dobili(možda i najgori derbi ikada zahvaljući prvenstveno njemu, pa onda pasivnosti Jakirovića i kalkulatorstva Karoglana).

I sad isti taj Kolarić dobije nagradu da sudi i ovaj derbi, jelte kad već ne može Strukan ili Terzić.

Pa da je Kulenović onako nadskočio i faulirao Galešića, kao što je zalizani jaran iz Kaštel nešto-nešto uradio, ili da je Soldo igrao rukom onako kao Majstorović, pa stari moj, a da nije penal sviran, pa mislim da bi na sv.Roku imali "balvan revoluciju v2",
    samo bi na čelu bio nekakav vojvoda sa crveno-plavom šajkačom/kokardom i umjesto petokrake hajdukov grb,
    ( dal to bio Holiga,Hrca Maleš, Berni izgled konjskog izmeta Jurišić, Boki Dežulović, Goran Antonijević ili bilo tko drugi od tih klauna i nimalo simpatičnih likova koji nikad nisu loptu udarili ni iza svoje kuće, kamoli šta drugo)stvarno je nebitno, a spremni su to na to, jer su pokvarenjaci do te mjere.

Već dolaskom Livaje, traje taj nazvao bih "tovarski teror/fašizam" gdje svake sezone uz lako potpaljivu masu boraca iza "Kontra mraku kontra sili" transparenta, pa do sedme sile (novinara i općenito medija) državnih službenika i svega drugog pale druge, prijetnje, pišanja, orgije nad normalnim i nemanipulativnim ljudima.

Rak rana modernog Hrvatskog društva, obični cigani koji gledaju svoj interes i gdje za cilj ne biraju sredstva, to su oni, ništa više.
  • OsamŠest
    3.7k

Ma uopće ne želim razgovarat o sucima. Želim da Dinamo gazi na terenu i da posljedica gaženja budu 3 boda, i uopće nemam ništa protiv da se s vremena na vrijeme kiksa, jer to je normalna stvar.

Ne želim da mi protivnik poput Osijeka na Maksimiru prodaje fore iz prekida, da mi se lijevi bek protivničke ekipe šeće na 30 metara bez da ga itko takne i da mi zakucava u prve rašlje, da mi Mmaee stoji 10 metara od Hernanija i od njegove vanjske radi Quaresmu. Ne želim da mi Gorica izlazi 3 na 5 u kontranapad i završava akciju kao da je Liverpool, ne želim da mi i najgora momčad lige prodaje fore iz prekida i da im igrač opet ostaje sam. Ne želim da me Rijeka pojede na Maksimiru i bude momčad koja je valjda jedina u povijesti domaće lige uzela posjed Dinamu na domaćem terenu, a pritom mi moramo bit zadovoljni bodom. Ne želim da mi Bernauer igra na šestici umjesto Mišića, jer je kao mlad nekada igrao, a treneri sa "završenim UEFA PRO licencama" nemaju hrabrosti za neku drugu, bolju varijantu.

Kada popraviš takve neke stvari, Hajduk će ti, skupa sa sucima, gledat u leđa sa popriličnim minusom. Pa ti 50 slučajnih ruku Majstorovića i 50 faulova Livaje u skoku neće biti ni na kraj pameti.
  • morales
    232
    Dinamo je u krizi sto se tice vodstva kluba zadnjih nekoliko godina pa i sada trenutna uprava nije to popravila do kraja,ima dobrih poteza al ima tu jos dosta posla.za hajduk zadnjih nekoliko godina radi politika,mediji i sudci da bude prvak na silu jos im samo crkva fali .ugl dinamo se treba probudit jer zivimo na nekim starim potezima prijasnjih uprava tu msm na igrace petkovica misica itd,ovoj ekipi treba svjeze krvi.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    treneri sa "završenim UEFA PRO licencama"OsamŠest

Ja sam to doživjel kak sprdanje Bjelice s visoka prema HNSu zbog ovih obveznih seminara koje moraju polaziti na godišnjoj osnovi (predavanje Terzića ovom prilikom neki dan)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.