• blubach
    524
    Edit: Ako navijači neće postavljati pitanja poput onih koje su kvalifikacije Šokote za skauta ili koliko je karata bilo u prodaji za Bratislavu onda ih neće nitko postaviti.The Undertaker

2 pitanja koja mene trenutno najviše zanimaju.
    Neću biti na tribini pa možda ni ne zaslužujem odgovor, ali nadam se da će se ovo pitati i dobiti odgovor, ali iskreno, a ne politički.
    Ako odgovora nema, onda je sve jasno.
  • Vučko53
    238

90% sam siguran da ću biti u mogucnosti taj dan doci na tribinu i obecavam da cu postaviti navedena dva pitanja.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Još tri člana do 51 000. Ne znam do kad će se moć učlanit za ovu godinu, pretpostavljam sve do dana održavanja tribine tako da se još bude podebljala brojka.
  • reziser
    6.9k
    pitam za frenda jer ja imam godisnju
    on ima aplikaciju, registriran je, kupio je paket ulaznica za LP.
    Da li moze negdje skenirati da dobije bodove vjernosti?
    Ne nalazim di se moze skenirati?
  • Crusades1986
    13.6k
    Pojavit će se prije utakmice
  • Crusades1986
    13.6k
    Da... gore pri vrhu.
  • Mali Zeus
    14.3k
    ↪Crusades1986 u aplikaciji?reziser

2 sata prije tekme će se pojaviti mogućnost unosa koda ili skeniranja ulaznice što može onda učiniti kad prođe kontrolu na stadionu tj. kad mu skeniraju kartu.
  • marcio amoroso
    37.6k
    Dečki molim vas da ponovite pitanja koja ste slali na mail za javnu tribinu. Bilo je nekih tehničkih problema koji su sada riješeni. Javite dalje ekipi koja nije tu, a za koju znate da je slala mailove sa pitanjima. Znači na isti mail, samo ponoviti.
  • Tuba1986
    84
    Zašto je potrebno dodatno skenirati ulaznice za bodove ako su već skenirane na kontroli kod ulaza?

To bi sustav automatski sam trebao odrađivati, a ne da navijači ručno moraju skenirati..
  • mokoxax468
    769
    Pretpostavljam da ne zatvore strane državljane bez OIB-a u sudjelovanju u programu. Treba ti neki način povezivanja ulaznice i osobe koja je kupila ulaznicu, što može biti nezgodno za ekipu iz Njemačke/Austrije/Švicarske bez OIB-a.

Napomena da nemam neki inside info, samo neka pretpostavka da bi to mogao biti razlog.
  • jedan u nizu
    9.3k

Sustav nije povezan sa loyalty programom.
    Ti loyalty program imas na svom mobitelu i tamo skupljas bodove, a skeneri nisu povezani sa loyalty program.
    Ne znam zasto nije, pretpostavljam da je programerski sjebano jer nisu svi koji imaju ulaznice, ujedno i skupljaci loyalty bodova.
  • Sajla
    6k
    skeneri nisu povezani sa loyalty programjedan u nizu

nešto je povezano, bar za godišnje ulaznice. kad prođem kentaur, u roku par sekundi se dodijele i bodovi za program vjernosti bez dodatnog skeniranja i prtljanja po aplikaciji.
    trebalo bi, ili moglo bi se, napraviti slično i za pojedinačne ulaznice. karta je na ime i prezime, skener ju očita i šalje da je taj i taj ušao na stadion u toliko i toliko sati. taj podatak se šalje u bazu programa vjernosti, ako nađe korisnika s istim podacima - doda mu bodove. bar mi tak djeluje logično.
  • nemapredaje
    3.7k

Zato što ti je u aplikaciji povezana godišnja uz tvoj profil i onda automatski algoritam poveže godišnju i loyalty program.

A pojedinačne ulaznice ti moraš ubaciti u aplikaciju da bi ih algoritam povezao s loyallty programom.
  • Sajla
    6k
    fakat :)
    ovo kaj ja pišem bi bio dodatni korak za razvoj, pitanje je koliko su te baze povezive i isplati li se. a i ako se dogodi da si ušao s kartom na tuđe ime, niš od bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.