• ZGV
    3.4k
    Ta pjesma je vec par puta bila tu...
    Brijem da si malo fulao topic...bez ljutnje i loše namjere
  • Tongo Doumbia
    4.8k

Skupa ćemo biti ti i ja…
  • Paggini
    27.8k

Da se ne zaboravi da je najbolji album godine izbacio Chief Keef i pokazao još jednom svim ovim rendom čamugicama tko je tata, BOG
  • Droljo
    9.4k
    Nadam se da se zajebavaš...
  • Nolifer
    8.7k

Zna se ko je Bog i tata igre

• Paggini
    27.8k
    Sve pet, al jel Ice Cube ikad bacio lajn "Your mama should've pushed your broke ass back inside of the womb"...
  • Droljo
    9.4k
    Sve pet, al jel Ice Cube ikad bacio lajn "Your mama should've pushed your broke ass back inside of the womb"...Paggini

Meni je stih od krankšvestera (nešto tipa: 'Vrnem se doma na selo, svi me susedi prate
    Vide parkiranog Golfa v dvorištu, jebo ti **** mater') jedan od boljih koje sam čuo pa nebum rekel da su oni sad ne znam kakav bend....
  • über alles
    1.6k
    Sosa je bog kaj ti pricas,lik je odgovoran za gro toga poslje 2013 ajmo rec.

S tim da je Sosa isproduciro vecinu ovog albuma solo.
  • Paggini
    27.8k
    S tim da je Sosa isproduciro vecinu ovog albuma solo.über alles

A kao i većinu toga zadnjih par godina, nije bezveze da ga jedno slovo u prezimenu dijeli od Mozarta :cool:
  • javolimtebejako
    1.6k

edit: aj da napisem nes, da ne bude samo pjesma. meni jedini punk bend koji bas volim, ima dost random punk stvari koje volim ali nijedan bend mi nema ono nesto sto oni imaju pa me mogu rec ni da sam fan jos nekog slicnog benda.

danzig mi ima jednostavno prejeben glas, baca mi na neki rock n roll glas iz 50ih. top mi je i njihov album obrada bas stvari iz tog doba iako ih tamo pjeva jerry only ako se ne varam.

i horor tematika i imidz su dakako plus
  • Sajla
    6.1k
    meni jedini punk bend koji bas volimjavolimtebejako

jesi čuo ovu verziju Last Caress? daleko od punka, ali baš zato možda i više "horrorasta" od original Misfits verzije.
  • Droljo
    9.4k
    jerry onlyjavolimtebejako

Jel nije danzig tada pjevao?
  • javolimtebejako
    1.6k
    jesi čuo ovu verziju Last Caress? daleko od punka, ali baš zato možda i više "horrorasta" od original Misfits verzijeSajla

kul verzija, nisam cuo moram priznat

Jel nije danzig tada pjevao?Droljo

nije bas sam proguglao, jerry pjeva na tom albumu. odlican glas isto ima, radije bi da on pjeva u onoj kasnijoj verziji benda, nisam neki fan Gravesa
  • Droljo
    9.4k
    nisam neki fan Gravesajavolimtebejako

Ja jesam :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.