• Maxova dijagonala
    1.6k
    Zamislite da Bruno Marić dobije potpisani dres Petkovića ili Baturine...
    Izbio bi rat u državi a mi ćemo sad samo šutit i glumit gospodu.
    VRIJEME JE DA NAŠA UPRAVA I NAVIJAČI REAGIRAJU NA OVU SPRDAČINU!
  • NORTE
    12.4k
    Bruno maric na instagramu lagano objavio potpisani dres ivana rakitica hehe zamislite da je objavio potpisani dres brune petkovica.Crni86

Auuuuuu.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Ne samo to, uz objavu ide i pjesma ako umrem zamotajte me u bilo.

Dobro je sve.
  • Nolifer
    8.6k
    Vidim da ste bili brži.

A da, to im nije niš čudno izgleda
  • don
    7.4k
    izbrisana objava :rofl: :rofl:
  • Mali Zeus
    14.3k
    :grin: :grin:

Sva sreća da internet sve pamti.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Kmečimetar u prebacaju a tekma tek u Nedjelju.

:vomit:
  • Kruno
    445
    Opet tovaric pa dokle vise.
  • The Undertaker
    5.9k
    Bruno ih trola a vi tako. Stvarno ste dječurlija. Bruno nije više ni sudac, ni VAR sudac niti je u komisiji već je (samo) kontrolor. Može se pojaviti i u Rakitićevom dresu na stadionu, što se mene tiče.
  • Peškaman
    5k
    Hahahah kakvo ruganje, njihova legenda i navijač od rođenja Rakitić potpisuje dres i predaje Bruni Mariću,čovjeku koji mrzi sve splitsko,koji je pretučen u Stobreču i čija se odrubljena glava vijorila na zastavi na sjeveru splitske ljepotice :rofl:
    Raketa i Raquel ,pozovite Brunu i ljepšu polovicu na ručak u Stobreču.
  • NORTE
    12.4k
    izbrisana objava :rofl: :rofl:don

Auuuuu.

Hoće li mediji objaviti ovo kad već nisu objavili ruku igrača Rijeke...
    Hehe, kakva mašinerija je to, svi redom za Hajduka, odvratni su.
  • Crni86
    4.8k
    znaci kontrolor isto moze bit pristran? Pa da pokriva greske u korist evo npr hajduka? Bedastoca.
  • reziser
    6.9k
    nisam nasao nigdje, zbilja sudi Kolaric? divno...mozemo ocekivat navlacenje u svim situacijama za njih
  • reziser
    6.9k
    kontrolor sudjenja, niti bilo koja osoba se NE SMIJE slikati u bilo cijem dresu! i treba biti pametan i ne biti na drustvenim mrezama
    ne znam kaj mu to treba
    jer ovo je za isljuenje iz sudacke organizacije
  • reziser
    6.9k
    sad vidim:
    Hrvatski nogometni savez odredio je službene osobe za utakmicu. Pravdu će dijeliti Patrik Kolarić (29), kojemu će asistirati Goran Pataki i Ivan Vasilj. Četvrti sudac bit će Zdenko Lovrić. U VAR sobi nalazit će se Dario Bel kao glavni VAR sudac te Mario Zebec kao njegov pomoćnik (AVAR). Delegat utakmice bit će Ante Vučemilović, dok će suđenje nadzirati kontrolor Vlado Svilokos.

moramo ih tamo nakantati da nam nemogu nista
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.