• NitkoBitan
    19.3k
    1741. 1463 je bio kapacitet starog kaveza, a dodano je jos 278 mjesta.
  • Fićo1986
    1.1k
    Pomoc,gdje mogu zamjenit ime godišnje ulaznice od prijatelja ustupljeno za ulazak na stadion
  • NKDZ86
    2.1k
    kaj mislite oće ostat za članove kaj za poljud?
  • NitkoBitan
    19.3k
    Nisam najbolje shvatio kaj si mislio rec. Kad netko od godisnjaka ustupi mjesto to znaci da to mjesto ide u slobodnu prodaju. Nemres prebacit svoju godisnju na tude ime.

Oce sigurno.
  • Fićo1986
    1.1k
    shvacam,hvala na pomoci,mislio sam samo da se moze prebaciti na drugo ime
  • nemapredaje
    3.7k
    Ne znam jel se ovdje do sada potezalo ovo pitanje.

Zašto je na skoro svim utakmicama (osim europskih i tovara) blok od jedno 100-injak mjesta koji se nalazi na ZD u trećem sektoru od sjevera gotovo potpuno prazan?

Jel vlasnik tih karata netko od sponzora koji ih podjeli pa ljudi ne dolaze na tekme?

Ne znam koji je razlog, ali mi nije jasno da veliki broj sjedalica i to na top poziciji vrlo često ostaje prazan.
  • NitkoBitan
    19.3k
    Jel uopce radi sustav prepustanja ulaznica za europske utakmice? Ja niti jednom nisam vidio da se zaplavio sektor za godisnjake za europsku utakmicu. Nemoguce da bas nitko od godisnjaka ne prepusti svoje mjesto.
  • Neron53
    906

Nebi se bas kladio.
    Zavisi koliko ih bude na blagajnama.
    Nije isto da li ce ih biti 1500, ili 1000, ili 500.....
  • ZrnTSCHeZ
    379
    Zašto je na skoro svim utakmicama (osim europskih i tovara) blok od jedno 100-injak mjesta koji se nalazi na ZD u trećem sektoru od sjevera gotovo potpuno prazan?nemapredaje

To sam i ja primjetil i na ovim "većim" tekmama se eventualno popuni u zadnji tren pred kick-off

kaj mislite oće ostat za članove kaj za poljud?NKDZ86

mislim da je i proljetos ostalo dok je kapacitet bil manji i dok je prvenstvo bilo na vrhuncu...tak da očekujem i ovaj put
  • NitkoBitan
    19.3k
    Mozda se varam ali mislim da su to mjesta namijenjena za gostujuce navijace, a kak nismo bas pretjerano miroljubiva sredina uglavnom gosti to ne iskoristavaju. Isto kak mi dobijemo kontigent za domace tribine na gostujucim utakmicama pa su u kadru Tomurad i ekipa...

Mislim da je Rapid iskoristio te ulaznice jer su njihovi navijaci bili i na zapadu na nasoj tekmi doma s njima.
  • Big Daddy
    1.4k
    Koliko je dodatnih ulaznica bilo danas za Dortmund?
  • Liks90
    2.5k
    neznam, ali je odma rasprodano
  • Liks90
    2.5k
    Stanje za Celtic:

SG 405, ZD 30, ZG 640
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.