• NitkoBitan
    19.3k
    Kakve su to fore da UEFA ima pravo na ulaznice za 3 tribine? Dobro da im nisu dali i za sjever dolje. Mislio sam da je uobicajena dat im 200njak karata za zapad dolje i bok.
  • Liks90
    2.5k
    Stanje za celtic:

SG 515, ZD 50, ZG 650
  • Nino Bule
    14.6k
    Kakve su to fore da UEFA ima pravoNitkoBitan

Uefina prava natjecanja u kojem nastupamo i koja su uvjet da ga mozes igrat
  • Mihael2305
    96
    Zna se otprilike datum prodaje karata za hajduk?
  • Kepec
    6.7k
    Otprilike idući tjedan.
    Malo preciznije s obzirom da je u srijedu Borussija rekao bih četvrtak godišnjaci, petak članovi.
  • ZrnTSCHeZ
    378
    A pošto je BVB praktično rasprodan, pun pogodak bi bil staviti karte na ticketpoint za članove već u srijedu pa da se može kupiti usput...znam, snivam
  • Neron53
    903

Upravo tako...da ekipa koja tako i tako dolazi radi LP-a odmah ubije dvije muhe....
  • ZrnTSCHeZ
    378

Ako uzimaš kartu za školjku onda to nije baš LP...a ak si već u srijedu ionak tamo da ne moraš za dva dana opet voziti satima po 200-400-600km za kupiti ulaznicu...ne vidim kaj je u tome lošeg
  • Plava 9ka
    4
    Pozdrav, jesu li sve ulaznice za BVB rasprodane ili će ih se još pustiti? Vidim na ulaznice.hr da je sve rasprodano, samo ne znam je li sve bilo pušteno u prodaju.
  • badjibadara
    3.8k

Sutra u 11 sati bit će pušten dodatni kontingent ulaznica za utakmicu Uefa Lige prvaka protiv Borussije. Klub je na raspolaganje dobio manji broj ulaznica iz Uefinog kontingenta za tribine zapad dolje, zapad gore i sjever gore koje će biti puštene u prodaju za navijače isključivo online putem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.