• ZrnTSCHeZ
    374

je, znam da su nepotrebno komplicirali i da su time srozali posjetu i prije svega našu brojnost...moglo se i unatoč tome nabaviti zaobilazno, al u svakom slučaju bezvezna politika iako do određene mjere razumljiva

kolko sam pratil sad su za uvjet postavili članstvo u klubu, a ne znam točno kolko bi se naših krenulo učlanjivati u Eszeker za tu jednu-dve tekme

uf kakva obrana (ili frajerski zapucan zicer)
  • Kruno
    444
    I ovi nas dobiju
  • DrawTube
    5.4k
    Lučić sam je zaslužan za 50% Hajdukovih bodova
  • eol12
    638
    Realno odlična utakmica.
  • Ivan0302
    557
    a Livaja za drugih 50%.
  • Dani Olmić
    497
    sretan bi bio da mi imamo takvog koji bi bio zasluzan za 50%
  • dmil
    351
    evo sta vam usput znaci i kvalitetan golman na golu, a mi sa znanjem da nam prvi golman ima probleme s leđim i mora vjerojatno na operaciju, posudimo Cavlinu konkurentu (gdje uopce ne brani), dovedemo rezervnog golmana iz 2. francuske lige, koji postane treci golman (bolje da smo juniora onda promovirali), i brani nam veteran koji je realno uvijek bio li-la kvalitete za Dinamo

sad kad to stavim na papir vidim koji je ovo sumrak sportske politike kluba
  • Danko
    1.2k
    Lučić je najsretniji golman odkad je svijeta i nogometa.
  • vjeko1701
    9.5k
    Osijek se malo digao.
  • Mihaljević
    10.3k
    idemo im dole na -6Mentalni Gimnastičar

To je premalo razlike kakve rezultate dajemo. Prošle sezone nismo nijednom kiksali kod kuće protiv Rijeke, nijednom nisu kiksali protiv Osijeka kod kuće. Razumijem da na onim pašnjacima Belupa, Gorice itd. kiksamo, ali na Maksimiru koji je treba biti simbol tri boda, kiksamo po stoti put ove sezone, a uz to Bjelica govori kako ima super igrače, nemaš.
  • Jurki
    12.7k
    Šarlija isto otpada za derbi? Kak je na rezultatima, ima dva zuta kartona s utakmica protiv Lokomotive i ovo bi mu sad bio treci.
  • Goran86
    120
    Hoće li tko ovim našim igračima i ekipi iz uprave objasniti neke stvari?! Jbte ovo je srozavanje ugleda kluba najvece u hnlu ne racunajuci ligu za bedake.
  • Nolifer
    8.6k
    Plivaja šalje apel Čulini da bolje prati potezanja za dres, već vidim penale za njih :lol:
  • mlinchica
    2k
    Ovaj Šarlija Uremović par je nekaj najogavnije kaj postoji u našoj ligi.
  • dzis
    868
    Puno brza i atraktivnija od jucerasnje. Pa nemoguce da od “velike cetvorke “ mi igramo najsporiji nogomet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.