• emilperska
    6.7k
    Durant se s identičnom ozljedom vratio nakon točno 2mj. Ali pričamo o jednom od ponajvećih afro američkih atleta u 21.stoljeću i vjv najboljim uvjetima rehabilitacije na svijetu.
    Po meni 3 mjeseca su realnost.
    Pere nema ni u slučaju da "prezimimo" u LP i to je realnost..
  • Daliban
    2.3k
    Vratit će se taman za osminu da pogura kad je najpotrebnije.
  • Dinaminjo
    1k
    Jel to znaci da nema prodaje na zimu?
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Jel to znaci da nema prodaje na zimu?Dinaminjo

Ide prodaja, čak će novi klub otkupiti i naš zagrebački gips.
  • Kermit
    114
    6 tjedana sam nosio gips prije 2 godine zbog loma iste kosti. Nakon skidanja gipsa obvezna praksa je jedna štaka još neko vrijeme.

Naravno, čovjek je sportaš i ja nemrem u istu rečenicu s njim, ali nemre izbjeći atrofiju mišića te noge. Dva mjeseca je out sigurno.

Jbg, baš mu je krenulo.
  • Kermit
    114

Da, 6. Doktor je htio biti siguran, a i takav je protokol. Dobro, neusporedivo je razina usluge koju će on dobiti s državnom bolnicom gdje čekaš u čekaonici 3,4 sata prije nego nekaj obaviš.

Vjerojatno zato on i ide na operaciju. Da ubrzaju proces oporavka. Držimo mu fige da prođe bez komplikacija, upala, bakterija, itd...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.