• Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Sučko zadobio frakturu V. metatarzalne kosti stopala na današnjem treningu :monkey:
    Falit ćeš Pero, nadam se što bržem oporavku!
  • Chempers
    217
    Katastrofa, uz Petkovica u stanju u kakvom je sad smo bez 2 od 3 najbolja igrača u ključnom dijelu sezone za LP a i vrlo bitnom za HNL. Nevjerojatno.
  • OsamŠest
    3.6k
    Idealno vrijeme za Roga. Iskustvo i klasa koje donosi mogu zapravo bit i bolje rješenje u ključnim utakmicama koje dolaze, nego sami Sučić.

Sretno Pero u oporavku!
  • Georg Koch
    4.9k
    Idealno vrijeme za Roga. Iskustvo i klasa koje donosi mogu zapravo bit i bolje rješenje u ključnim utakmicama koje dolaze, nego sami Sučić.OsamŠest

Covjece Bozji sta ti je.
    Sucic je dosao na razinu prvotimca repke.
    Rog nije ni 4/5 lista pretpoziva.
    Od Suciceve prodaje na ljeto ili ono poslije, nadali smo se 20ak miliona.
  • don
    7.2k
    samo se nadam Marku Rogu a ne Ademiju, i već mi je lakše 50%
  • cibona
    3.4k
    Moramo napraviti sve što je u našoj moći da zadržimo Roga. Znam, odluka nije na nama, međutim uvjeren sam da ukoliko pokažemo čvrst stav za otkup, a pritom nadodamo i Markovu želju za ostankom, Cagliari bi nam mogao "izaći u susret".
  • OsamŠest
    3.6k

Generalno se slažem za Peru, ali isto tako se mora reći da oscilira, što je potpuno normalno za igrača od 20 godina na kojem je takav teret.

Rog je igrač, nema potrebe o njemu pisat, a ni o smiješnim pozivima izbornika.

Sve će se vidjet u nadolazećem periodu. Rog sa punom minutažom bi se vrlo brzo ustabilio u prvih 11.
  • čovjekjogurt
    835
    Rog uopće nije puno pokazao otkako je došao u Dinamo. Navijači ga vole jer je pristojan domaći dečko ali ovo što je on dosad pokazao nije dovoljno za otkup.
  • Tongo Doumbia
    4.7k
    Jedini i racionalan razlog zašto je Rog kod oba trenera igrao isključivo kad baš zatreba je činjenica da su nam male šanse da ga otkupimo.

I tko će onda preuzeti na sebe oporavak i regeneraciju igrača drugog kluba?

Svaki će normalan trener/klub stati iza igrača koji je isključivo na njegovoj platnoj listi. Idealan je trenutak zapravo za Kačavendu ili Pavića (iako nisam fan jer ni protiv Gorice a ni u Youth League nije baš briljirao a klinac je od 18 godina).

Ali, da naglasim, svi već nekako znamo da je ovo garancija za Akija da bude non stop “nutra”.
  • cibona
    3.4k
    Rog nije niti mogao pokazati puno obzirom da je startao u 5/6 utakmica, međutim svakim ulaskom iz klupe unese prijeko potrebnu energiju i nerijetko sudjeluje u akcijama koje rezultiraju pogotcima i preokretima. Da je njegov status u klubu siguran, on bi imao puno veću minutažu, usudio bih se reći da bi bio i neizostavan član prve postave.

Ademi ni po ćemu ne zaslužuje biti u prvih 11, ispred njega po kvaliteti trenutno su Mišić, Rog i Kačavenda, a Pavić mu puše za vratom. Dinamo prodiše svaki put kada Ademi izađe iz igre.

Međutim slažem se, ozljedom Sučića, Ademiju su vrata širom otvorena. Očito je potreban mir u svlačionici.
  • Tongo Doumbia
    4.7k
    I još nastavno na sve, koja je to utakmica, koji trenutak, koji potez nam govori da “moramo” zadržati Roga? Ovo moramo sam naglasio, jer takav stav prevladava na forumu.

Dečko je doslovno bio svaki put bolji kad bi ušao s klupe. Ritam utakmice dobrano pada, on svakako ima jake kapacitete i to njegovo popularno izbacivanje u prvom koraku izgleda vanzemaljski, ali ajmo biti realni svi zajedno. Ja sam ga nedavno nespretno usporedio s Pjacom u jednom komentaru, ali Pjaca je Dinamu u ovom mandatu dao neusporedivo više, s naglaskom na dva krucijalna gola Qarabagu.

Rog je igrač koji je samo par mjeseci mlađi od Miškea. Istog onog Miškea kojeg se dvije sezone sprema na klupu jer je star i ćelav. Imao je nekoliko teških operacija, od toga dvije prednjih križnih ligamenata. I sad dati par milijuna za otkup takvog igrača, na pragu tridesete, jer je nekada imao plafon kao Bati ili Kova, a za zauzvrat dobiti iskusnu rotaciju?

Meni to nema nikakvog smisla. Pogotovo u situaciji kad svijećom tražimo igrače za koje smo spremni istresti odštetu.
  • don
    7.2k
    ali Pjaca je Dinamu u ovom mandatu dao neusporedivo više, s naglaskom na dva krucijalna gola Qarabagu.Tongo Doumbia

kako možeš uspoređivati učinak prvotimca i igrača sa klupe?

još nastavno na sve, koja je to utakmica, koji trenutak, koji potez nam govori da “moramo” zadržati Roga? Ovo moramo sam naglasio, jer takav stav prevladava na forumu.Tongo Doumbia

po osobnom mišljenju koje može biti i pogrešno, Rog je igrač koji je najviše donija od svih sa klupe kad je god uša.
  • ShanKu
    1k
    Kačavenda nedavno rekal da mu je uzor Luka Modrić, sad bude imal priliku dokazat se na toj poziciji.
  • Tongo Doumbia
    4.7k
    Za učinak prvotimca i igrača s klupe sam kriv osobno. Ne znam jesi pročitao dio “nespretno sam ih usporedio”.

Drugi dio, misliš da je donio više od drugih s klupe? To je okej. Napisao si osobno mišljenje.Očito se ne slažu ni dva trenera niti klupska strategija, jebi ga.

Daj Bože da sad eksplodira i nosi nas svaku 90 min, meni svejedno, Rog, Pavić, Perić..
  • Nino Bule
    14.5k
    Realno imamo zamjene za sucica da to idrzimo u rogu i ademiju, neke minute i za kacavendu na toj poziciji pogotovo u hnlu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.