• Ludovic IX
    7.5k
    ma nek dalibana i miru vugrinca stavi unutra.. sam nek dobijemo tekme, nije bitno tko će igrat.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Auuu dje ga nađe , ode sve u racku
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Travnjaci na Hitrecu a i na glavnom terenu Maksimira su u lošem stanju i to se treba priznat.
    Nikad neću zaboravit situaciju na utakmici sa Osijekom kad je Baturini proklizala noga prije duela sa Jurišićem. Srećom,odlično je prošao...
    Prvo Juan sad Pero,ko je idući?
    Tko je uopće odgovoran za travnjake na našem pomoćnom i glavnom terenu?
    Mislim da je ovo već dovoljno dobar uzorak da osoba koja je zadužena za travnjake snosi odgovornost.
  • Sajla
    5.9k
    Prvo Juan sad Pero,ko je idući?Maxova dijagonala

a prije njih Perković, pa Bočkaj, pa možemo ići unatrag do npr. Marijana Buljata. ozljede se događaju i na treninzima. je li ovo bilo do travnjaka ili zbog kontakta, nespretnosti, nepažnje... vrag zna.
    naravno, to ne znači da i glavni i pomoćni tereni ne trebaju biti u vrhunskom stanju. kak god okrenuli, sad budemo nervozni i zbog toga :(

drži se, Pero! vratit ćeš se brzo - i još bolji!
  • Nino Bule
    14.5k
    Sta cemo sa svjetskim uzorkom sa sve vise ozljeda i nenormalnim ritmom utakmicama u kojem i sucic igra bez prestanka, za hitrec se vec pricalo da je u losem stanju i tu treba neku sanaciju odradit al treba bit realan i rec da mi nemamo nekih velikih problema s ozljedama s obzirom na ritam u kojem igramo
  • sport
    3.6k
    "I to, što bi se reklo, sam od sebe, nije bilo duela, nije bilo udarca, metatarzalna je otišla prilikom promjene smjera. K tome, sve se to dogodilo na glavnom maksimirskom terenu, dakle, ovog puta nije, kao u nekoliko slučajeva dosad, kriv loš travnjak na Hitrec-Kacianu. Baš zato što je teren na tom pomoćnom igralištu u lošem stanju i što su na njemu već stradali neki igrači, kao Perković, Mišić ili Cordoba, Modri sve češće treniraju na ostalim terenima. U četvrtak prijepodne na glavnom! "
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Ne znam za vas ali meni je ovo teško palo kao da sam se ja ozlijedio...
    Drži se igračino!
  • Danko
    1.2k
    Pa dobro nije na hitrecu ali o čemu se radi pa se nemože srediti taj hitrec , jel može neko objasnit?
    Pa jel problem platit novi travnjak ili šta? Ja to stvarno ne razumijem
  • Peškaman
    4.9k
    E jebiga,veliki hendikep,pogotovo pred tri važne utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.