• miro
    4.7k
    Ali premali kapacitet po meni, kad se već ide u takav projekt mogli su stavit nekih 7k
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Stadion u Nitri, 8k. Trenutno 4. liga

futbalovy-stadion-nitra-sita-15.jpg
  • NitkoBitan
    19.1k
    To je 1/3 grada, malo realnosti...
  • Nino Bule
    14.5k
    Za koga 7k, bezveze onda zjapi prazan, unistava atmosferu i izgled, ovako 3800 imas sanse tu i tamo napunit, a i polupun sa do 2k ljudi je bomba, dok je 2k ljudi na 7k stadionu prazan stadion
  • miro
    4.7k
    Pa nije Bjelovar tako mali, pogotovo s okolicom, kajaznam, može Prijovićka koji konc :razz:
  • Nino Bule
    14.5k
    Nije ni zagreb mali pa nas je na maksimiru bilo u prosjeku 2000 jedno 10ak godina
  • Fanboy
    2.8k
    Grad Bjelovar sa onime što spada pod grad je nešto manji od Varaždina, ali čitava županija gravitira prema njemu i blizu smo Zg...Znači minimalno nekih 60 000 do 70 000 ljudi.

Problem je što se navija za Dinamo ili Hajduk, ne znam baš da je netko strastven navijač Bjelovara, barem ne u mom krugu.

Mali nećak mi igra nogomet, pa sutra gleda kako će izbjeći nastavu radi Dinama, ne Bjelovara...
  • Eduardo
    21k
    @deda u čemu je caka sad s ovim stadionom? To se nije moglo napraviti odmah kad se prije dvije godine radio Gradski stadion Bjelovar na koji je potrošeno 24 milijuna kuna i još cca devet milijuna na renovaciju u Ždralovima? Hrebak je na objavi za Bjelovar Arenu tagirao NK Ždralove i NK Bjelovar. Znači li to da bi oba kluba trebala preseliti na taj stadion?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.