• Cagica111
    59
    Imam 2 za istok sutra
    Ako netko treba javite se
  • Neron53
    888
    Ako se kome pojavi koja ulaznica viska...nek se javi
  • don
    7.2k
    2 karte, kome triba inbox
  • Tix
    0
    Ako jos neko ima 2 karte viska neka se javi
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Imam kartu za istok, frend odustao maloprije, javite se, dajem je besplatno
  • Dzg69
    7
    Poz ekipa,prodajem jednu kartu za Dinamo-Borrusia(sjever dolje )po nabavnoj cijeni.
  • petkove škarice
    77
    Prijatelj mi treba 3 ulaznice za sjever dolje protiv Dortmunda, pa ako netko bude imao viska javite se.
  • Mate Dukovac
    3
    Tražim 3 ulaznice za sjever dolje protiv Borussije. Za djecu (12 god ) trebam. Pa ako se nađe dobra duša neka se javi
  • Pavinho
    84
    Trazim jednu ulaznicu za sjever dolje protiv Dortmunda...tko ima nek se javi u inbox
  • BBBaranja
    2.6k
    Tražim za kuma jednu kartu za Borussiu,tribina nebitna..
  • username
    14
    Tražim 2 ulaznice za SD (Borussia i(li) Celtic). Ako netko ima, a da neće ići neka se javi privatno. Hvala
  • Matija97
    32
    Prepustio bi svoje mjesto na sjeveru za utakmicu protiv Rijeke. Imam li ja pravo u tom slučaju na preuzimanje besplatne ulaznice za Zapad gore ili nemam obzirom da sam i član kluba?
  • criticus
    2.6k
    Prijatelj nemože stići na Celtic pa prodaje dvije ulaznice za ZG.

Također kupuje 2 ulaznice za Borussiju, bilo koja tribina osim ZD.

Hvala.
  • Robi T
    253
    Prepustio bi svoje mjesto na sjeveru za utakmicu protiv Rijeke. Imam li ja pravo u tom slučaju na preuzimanje besplatne ulaznice za Zapad gore ili nemam obzirom da sam i član kluba?Matija97

I ja sam imao takav upit za tekmu sa Osijekom.
    C/P informacije o prodaji ulaznica sa Rijekom

Napomena za članove kluba vlasnike godišnje ulaznice:

Članovi kluba i vlasnici godišnje ulaznice kupnjom godišnje ulaznice dobivaju mogućnost dolaska na svaku domaću utakmicu do kraja sezone 2024/25. sezone u svim natjecanjima, stoga nemaju mogućnost preuzimanja četiri besplatne pojedinačne ulaznice za utakmice domaćih natjecanja.
  • Sajla
    5.9k

Da, ako imaš godišnju, nemaš pravo i na dodatne besplatne karte za pojedinu utakmicu. Međutim, ovdje je pitanje što ako prepustim svoje mjesto, u tom slučaju više nemam kartu za tu utakmicu - mogu li onda preuzeti besplatnu ulaznicu?
    Ako se ne varam, bilo je ovdje govora da će to biti moguće ili bar da bi trebalo tako biti. Npr. imam godišnju za sjever dolje, ali želim sa ženom i djetetom pogledati neku utakmicu sa zapada - prepusti svoje mjesto na sjeveru i uzmi karte za zapad. Probao nisam, možda netko drugi jest pa može potvrditi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.