• Jos-Optimus
    2.9k
    Ma ovo je strava, nece mi ucitati uopće prijenos na Netflixu
  • don
    7.2k
    ne radi nikome, kakvi debili...
  • Jaro
    7.7k
    Može se reći da je na kraju najuzbudljiviji dio borbe bio Netflixov prijenos koji je neprestano padao i smrzavao, a zbog kojeg milijuni ljudi diljem svijeta nisu mogli gledati borbu.
  • kibic
    1.1k
    Strickland nije poželjniji UFC-u iz puno "divljih" stvari koje izvali u intervjuima koji nisu pod okriljem kompanije. Mislim da je sam dovoljno pogledat s koliko se tih "influencera" boksal u teretani samo da za svoj YouTube pokaže da su klaunovi. To frče želudac svima u UFC-u kad god vide.

Da je poželjniji ne bi dobio priliku za borbu protiv Adesanye na način na koji je dobio. Izzy je zlatna koka, i jedan od rijetkih kojem je UFC dopuštao guranje protivnika s jako kratkom kampom. A kad ne bi mogli se pripremit u roku keks, njegov trener Eugene bi na svakom intervjuu govorio, to je tako kad se Izzy hoće borit stalno, a nitko nije spreman.

Podcjenjivanje Miočića nije nikaj novog za UFC, ono kaj je novo je kaj se nije boril dve godine. Jones je tolko pao u očima fanova zbog privatnih i sportskih promašaja da UFC-ova PR mašina (Dana White) vrte zadnjih par godina narativ da je Bones "GOAT" jer to je jedino kroz kaj ga mogu promovirat. Da samo jedan posto toga ulože u Stipu bio bi mega zvijezda, al on odavno ne podnosi UFC-ove poslovne fore. I da, Reyes je natambural Jonesa, suci koji su pored oktogona to ocjenjivali trebaju gledali su savim drugu borbu.

Aspinal je tolki medijski poguranac od UK-a dobil, a borio se sa najslabijim teškašima u zadnjih desetak godina. Interim šampion je blagoslov i prokletstvo, uvijek bilo u UFC-u. Nikaj veću zaradu ne dobije, a nije pravi šampion. Jedino pravedno bi bilo da Stipe pobjedi i da se bori sa Aspinalom. I onda i samo onda bi UFC mu dao da ode u penziju, jer niti jednom šampionu, izuzev njih doslovno par, ne daju u penziju kad drže titulu. Vidjeti pad šampiona od novog izazivača prodaje se puno bolje, a i ugovorom ih obvežu na to.

Oliveria, osobno mi uz Stipu najdraži od aktualnih boraca, je fenomen. Prebijen, polomljen, ne zna engleski, bio prvak, oduzeli mu titulu na podli način, i lik se i dalje vraća. Chandler tu ima zadnju priliku vratit si ugled koji je pogubil u čekanju onog irskog dopera.

Iskreno, UFC je tolko povećao broj eventova i borbi da se broj bespotrebnih borbi povećao i razvodnio dobre borbe. Apex arena im je odlična bila za corona vrijeme, ali sada se dovode u situaciju gdje imaju tolko puno boraca, da su si razvodnili roster.
  • Eduardo
    21k
    ne pogovaraj starijima, ne budi drzak, ne budi bezobrazan, nemoj slučajno da digneš ruku na starijeg čovjek... to me mama u djetinjstvu učila da ne radim i onda dođe ovaj youtuber i uzme 40M$ upravo radeći sve to :meh:

BTW Tyson mi je djelovao nekako izgubljeno po samom ulasku u ring. Kao da ni sam ne vjeruje da mu se sve to ponovno događa.
  • Tom Hanks
    3.2k
    a borio se sa najslabijim teškašima u zadnjih desetak godinakibic

Borio se sa kim se mogao a bilo je tu i top boraca i sve i jednog je prošao na način da su izgledali kao početnici.Pocetak Stipine UFC karijere nije bio ništa bolji po imenima,što je i normalno u slučaju obojice kada su tek došli na scenu.A "puno" kritika na Stipin title run ide u smjeru toga da se borio sa borcima van njihovog primea sa čime se slažem jedino u slučaju revanša sa Juniorom.
    Stipe i Jones su oboje nekad bili najbolji i ovo je u jednu ruku kraj ere možda i za obojicu,trenutačno je Aspinall najbolji i dam ruku u vatru da bi i jednog i drugog nabio.Sve je to prirodni ciklus,uvijek dođe netko novi na tron.
  • kibic
    1.1k
    Pocetak Stipine UFC karijere nije bio ništa bolji po imenima,što je i normalno u slučaju obojice kada su tek došli na scenuTom Hanks

Jedino se sa ovim ne slažem. Kraj je ere ovo definitivno, i mislim da je ova takoreći kontroverza sa Aspinallom najbolje kaj se moglo dogoditi za tešku kategoriju. Konačno se nekaj događa od kad je Ngannou otišao i novi pretendenti za titulu se javljaju, a UFC želi da se po medijima priča.

Meni je Tom odličan lik, zabava borac, al se i ne čudim kaj nije dobio priliku za titulu, kao većina fanova iz UK-a, a koji ziher većinom nit nisu čuli za druge borce u UFC-u.
  • Peškaman
    4.9k
    I jednog i drugog boli neka stvar,više desetaka milijuna $ u džepove.
    Kladim se da će se u bližoj budućnosti Paul boriti i protiv McGregora i Canela,uzeti milijune i uživat'.
  • Markelo
    2.8k
    Aspinall navaljuje na Jonesa jer je on u naponu snage a Jones na korak do penzije i daleko od svojih najboljih dana. Naravno da bi Britanac volio stavit W protiv jednog od najboljih svih vremena u svoj rezime a i zarada u tom meču bi bila dobra. Stipe je čekao Jonesa kao i ovaj njega, što ima smisla. Obojica su daleko od primea, penzija kuca na vrata i čekaju taj meč ne bi li zaradili još para(Stipe) i utvrdili svoj legacy(Jones). Šta dobiva i jedan od njih s borbom protiv Aspinalla?

Što se tiče tretmana Stipe kod američke publike tome je dosta i sam kumovao. Očajan je govornik, mrmlja, teško ga je razumijet. Škrt na rječima, ne pokušava još malo podić interes za svoje borbe tijekom medijskih nastupa. Prije treće borbe sa Cormierom, debeli ga je malo provocirao i podbadao a ovaj kaže da ga ne interesira i spusti mikrofon. Pa daj malo "zakuhaj" prije borbe i prodaj još koji PPV, ionako ništa od tog nije osobno.

Večeras se i De Fries i Stošić bore za titulu u Ksw. Teško da Stošić tu može nešto napravit, no svi se kunu da je u formi života pa eto vidjet ćemo
  • Tom Hanks
    3.2k
    Šta dobiva i jedan od njih s borbom protiv Aspinalla?Markelo

Stipe i ne baš puno,Jones već da pošto je prvak.I može imati obranu protiv jasnog #1 izazivača koji je u svom primeu i izgleda nedodirljivo.Međutim u međuvremenu on priča o Alexu i tom super fightu iako Alex nema nijednu borbu u teškoj i ni po čemu može ijednog top teskaša preskočiti a kamoli Aspinalla.
    Ne mora se Jones boriti sa njim,neka se pusti onda pojasa i bori se sa kim god hoće umjesto da zadržava kategoriju ali dok je prvak nema nikoga osim Aspinalla za protivnika nakon Miočića.
  • Markelo
    2.8k
    pa neće Pereira ići u tešku jer će se Jones odreć titule u teškoj jer mu sljedeća borba morat bit protiv Aspinala ne Alexa. Može jedino u poluteškoj ili ona pizdarija BMF. Nije Jones teškaš i sam priznaje da mu je ugodnije se borit s manje kila a i stilski bi borba s Poatanom imala smisla za njega. E sad da je Dana prikočio Aspinalla i tešku kategoriju u korist Jonesa je al šta ćeš kad lik svojim miljenicima dopušta sve.
  • Navijač Dinama
    8.6k
    I da, Reyes je natambural Jonesa, suci koji su pored oktogona to ocjenjivali trebaju gledali su savim drugu borbu.kibic

Natamburao ga je i Gustaffson, koji je dominirao do baljda zadnje dvije minute kad je ovaj pogodio dva leg kicka al ovaj i dalje stojao kao da mu ništa.

Jones prvo mora očistit svoje afere sa mješanjem šarenih tableta ujutro i navečer, koksom u međuobroku i udaranjem žene.

Da je odličan jest, al za mene UFC Goat ce uvijek biti St.Pierre, pa čak i Khabib mi je bliži od ovog.

Večeras se i De Fries i Stošić bore za titulu u Ksw. Teško da Stošić tu može nešto napravit, no svi se kunu da je u formi života pa eto vidjet ćemoMarkelo

Stoša da nije pogazio svoju riječ, ne bi preživio Miru Fabjana, frajer ga tambura i ovaj prije matcha rekne da će ga pobjedit na nogama jer ne bi bilo fer na podu ds dobije Fabjana kad mu već dao šansu, i eto odlučio na poluge i dobije Fabjana.

pa neće Pereira ići u tešku nego će se ovaj spustit u polutešku koja je uvijek i bila njegova kategorija. Nije Jones teškaš i sam priznaje da mu je ugodnije se borit s manje kila a i stilski bi borba s Poatanom imala smisla za njega.Markelo

Realno ako Poatan očisti i ovog dagestanca/čečena što mu ostao, komotno može o klin okačit sve i šaltat se u kateforiju više, bez problema, po meni je LHW došta teža i kvalitetnija nego WHW, al evo..
  • Gringo
    154
    duksa Dinamo St. Albans Saints
  • Dinamo iznad svih
    39
    Hoce biti neki stream za Miocica?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.